Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Campanie Admini (STEAM-ON) (Sergent & Maior).
Link

VIP GRATUIT

Pentru cei cu STEAM ON! VIP-ul pe server este gratuit și permanent. Trebuie decât sa depui o cerere pe forum.
Depune Cerere

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 93.114.82.28:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

 • Hogyan lehet letölteni CS 1.6? (magyar) :
  Ha szeretné letölteni CS 1.6, de nem tudom, hogyan kell csinálni, csak olvassa el az utasításokat, CS 1.6 letöltés csak néhány pillanatig, kövesse az alábbi utasításokat: Ugrás a lap tetejére, és válassza ki a két counter strike 1.6 letöltés gombra, majd kattintson az adott gombot, és várja meg a végét a CS letöltés. Miután a játék le kell tölteni egyszerűen kattintson cs_setup.exe fájl, a következő táblázat, kattintson a "RUN", az alábbi táblázat, nyomja meg a Next gombot, majd válassza ki a helyet a merevlemezen, amelyre át szeretnénk helyezni a CS 1.6 fájlokat, majd újra kattintson a gombra "next", és várja meg a telepítés végén, miután minden csak kattintson a "finish", és indítsa el a játékot, kattintson kétszer az asztalon, és a kapott hivatkozások Counter-Strike 1.6.

  CS 1.6 Teljes verzió / Eredeti CSFREE.Ro márka

  Úgy tűnik, ez a legtöbb játékos kedvenc verziója, de a legbiztonságosabb verziója az 1.6-os ellenpilóta! Ez a verzió az első keresési rangsorban jelenik meg a kedvelt látogatók miatt. Köszönjük szép játékát!

  A CS 1.6 eredeti és módosítatlan, botokat tartalmaz, az alapértelmezett beállítást, a képek mentését és az interneten található kiszolgálókat.

  Játékinformáció:
  A Counter-Strike 1.6 egy Valve által létrehozott FPS játék, amely a Half-Life játékból származik.
  A játékot számos Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike Soruce, Counter-Strike: Anthology és Counter-Strike egy sor Xbox-ban fejlesztették ki.
  A Counter-Strike játékban a küzdelem két csapat, a terroristák és az anti-terrorista között zajlik. Mindketten megpróbálják elérni céljukat, amelyek eltérnek a térképtől a térképig. A célok eltérőek lehetnek, és a legutóbbi játékmódok tekintetében felsorolhatjuk a respawn, gungame, zombie, hns, deathrun, paintball és természetesen a kedvenc módot.
  Minden forduló csak egy csapat nyer, vagy a térkép célpontjait, vagy az összes ellenséget.
  A játékban csatlakozhat a számlálókhoz vagy a terroristákhoz.

  Azt javaslom, hogy a játékot minél kellemesebbé tegyük, javasoljuk, hogy ne használjon kódokat, és a kiszolgálóra szabott módon készítse el a játékot, amilyen szép lehet.

  Rendszerkövetelmények CS 1.6:

  Processzor: 1 GHz
  Memória Ram: 128 MB
  Videokártya: 32 MB
  Merevlemez: 1 GB

  Direct Download Link (.exe)

  Direct Download Link  (.rar) 

×
×
 • Create New...