Jump to content
 • Welcome to Pages!

  To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager.
  You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

 • Navi castiga major 2024 !


  Argo

   

  Navi castiga PGL Major Copenhagen dupa ce a invins FaZe intr-o serie extrem de interesanta care a atins un varf de peste 1,8 milioane de spectatori — al 3-lea cel mai mare din istoria Counter-Strike — si a intrerupt o serie de sapte finale de Major care au fost decise doar dupa doua harti, asa ca avem primul roman care castiga majorul de counter-strike - iM.

  Pentru o buna parte a finalei, se parea ca victoria le va aluneca printre degete celor din NAVI. Acestia insa, au iesit din poarta in forta si au furat harta aleasa de FaZe, pentru ca apoi sa fie imediat distrusi pe propria lor harta. Dar acolo unde majoritatea echipelor s-ar fi prabusit, NAVI a raspuns cu o performanta de colectie pe Inferno, unde Valeriy "b1t" Vakhovskiy si Justinas "jL" Lekavicius au combinat in total 43 de kill-uri intr-o victorie cu 13-3. Jucatorul lituanian a incununat un turneu fantastic cu un rating de 1,23 in finala, obtinand prima sa medalie de MVP.

  Victoria serveste drept confirmare pentru mai multi jucatori NAVI, in special pentru Aleksi "Aleksib" Virolainen care a obtinut in sfarsit coroana de castigator al unui Major dupa cativa ani grei, in urma plecarii sale de la ENCE.

  Cu aceasta victorie, NAVI a devenit doar a treia organizatie care a castigat mai mult de un Major, alaturandu-se lui fnatic si Astralis in acest club exclusivist. Iar b1t adauga un al doilea trofeu Major la CV-ul sau, alaturandu-se lui Peter "dupreeh" Rasmussen, Dan "apEX" Madesclaire si Emil "Magisk" Reif ca fiind singurii jucatori care au castigat Major-uri vorbind doua limbi diferite.

  COD_PGL_2024_Major_Copenhagen_Navi_win-1024x576.jpg

  Edited by Argo  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


×
×
 • Create New...