Jump to content
 • Welcome to Pages!

  To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager.
  You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

 • PGL organizeaza turneuri record pe cs2!


  Argo

  PGL va gazdui cel putin unsprezece turnee de Counter-Strike 2 in perioada 2025-2026. Acest moment semnifica o schimbare majora pe piata Counter-Strike. Dupa opt ani, in urma noilor reguli care nu prmit organizatorilor de turnee sa faca parteneriate cu echipe incepand cu 1 ianuarie 2025, PGL va organiza turnee Counter-Strike 2 de tier-one. Din cauza monopolului predominant, acest demers era de neatins pana la 1 ianuarie 2025. Datorita regulilor de acordare a licentelor CS2, care permit oricarui organizator de turnee sa gazduiasca evenimente si a interzicerii conflictelor de interese intre organizatorii de evenimente si echipe, PGL poate deschide calea pentru evenimente CS2 mai diverse si mai competitive.

  O noua era pentru turneele de Counter-Strike 2
  Angajamentul PGL de a gazdui o serie de turnee CS2 subliniaza dedicarea organizatiei de a imbogati peisajul esports si de a oferi echipelor si fanilor experiente competitive de neuitat. Datele anuntate pentru urmatoarele turnee sunt urmatoarele:

  2025
  —Turneu PGL #1: 10-24 Februarie
  —Turneu PGL #2: 31 Martie - 14 Aprilie
  —Turneu PGL #3: 3-19 Mai
  —Turneu PGL #4: 29 Septembrie - 13 Octombrie
  —Turneu PGL #5: 18 Octombrie - 3 Noiembrie

  2026
  —Turneu PGL #6: 16 Februarie - 2 Martie
  —Turneu PGL #7: 23 Martie - 6 Aprilie
  —Turneu PGL #8: 2-18 Mai
  —Turneu PGL #9: 3-17 August
  —Turneu PGL #10: 28 Septembrie - 12 Octombrie
  —Turneu PGL #11: 19 Octombrie - 2 Noiembrie

  Breaking the Monopoly, Embracing Competition
  Pentru prima data din 2016, PGL va putea organiza turnee de Counter-Strike 2 tier-one, ceea ce marcheaza sfarsitul erei dominate de cativa organizatori de esports care au creat un monopol pe piata Counter-Strike. Aceasta initiativa nu numai ca introduce o gura de aer proaspat pe scena competitionala, dar se aliniaza si cu viziunea PGL de a promova un ecosistem de esports mai incluziv si mai variat.
  Ambitia PGL merge dincolo de simpla crestere a numarului de turnee, ci urmareste sa ridice calitatea, entuziasmul si accesibilitatea competitiei CS2 la noi inaltimi. Credem cu tarie ca un numar mai mare de organizatori de turnee va fi in beneficiul tuturor pe termen lung — echipe, jucatori si fani din intreaga lume.

  PGL este ultimul organizator independent de turnee
  PGL este ultimul organizator independent de turnee din industrie, fara investitii guvernamentale sau capital de risc, ceea ce ne plaseaza intr-o pozitie unica pe scena globala a sportului electronic. Cu un angajament de nezdruncinat fata de excelenta si inovatie, singurul nostru scop ramane acela de a oferi evenimente de clasa mondiala. Suntem dedicati sa cream experiente memorabile pentru jucatori si fani, prezentand cele mai captivante competitii si spectacole de esports. La PGL, pasiunea noastra pentru jocuri si comunitate ghideaza fiecare decizie, asigurandu-ne ca fiecare eveniment pe care il organizam stabileste noi standarde de excelenta in esports.  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


×
×
 • Create New...