Jump to content

Un nou server de CSGO !

GO.CSFREE.RO

Navi castiga major stockhom 2021 !

Citeste
 •  

  DESCARCA COUNTER STRIKE 1.6 - By CSFREE.Ro v.2018

  Cum se descarci cs 1.6 ? (Limba Romana) :
  Daca vrei sa descarci cs 1.6 , dar nu ai idee cum se procedează , urmărește instrucțiunile de mai jos si va fi foarte simplu (o sa dureze doar cateva momente 😞 dute in sus paginii si selectează unul din cele doua butoane de Download Counter Strike 1.6 , apoi pur si simplu dați click pe buton si așteptați sa se Descarce cs 1.6 . Acuma după ce arhiva a fost descărcata in calculatorul dnv. pur si simplu dati un click pe "cs_setup.exe" , dați click pe butonul "RUN" (play/exercise/open) , apoi dați click pe butonul "Next" si apoi selectați locația unde sa fie instalat jocul pe hdd , și apoi dați Next pana la sfârșitul instalării , si apoi puteți selecta Finish . Descărcați versiunea Cs 1.6 (ultima versiune din 2018) română a jocului!

  CS 1.6 Varianta Full/Originala marca CSFREE.Ro

  Se pare ca aceasta este versiunea preferata de cei mai multi jucători dar si cea mai sigura varianta de counter-strike 1.6! Aceasta versiune apare în primele clasări in căutări datorita vizitatorilor care o prefera. Va mulțumim ca ne preferați si un joc cat mai frumos!

  CS-ul 1.6 este original și nemodificat, conține boți, config default, se salvează pozele, și vede servere la internet.

  Informatii joc:
  Counter-Strike 1.6 este un joc FPS creat de Valve si este derivat din jocul Half-Life.
  Jocul a fost dezvoltat într-o serie ce cuprinde Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike Soruce, Counter-Strike: Anthology si Counter-Strike pe Xbox.
  In jocul Counter-Strike lupta se da intre 2 echipe, cea de teroriști si cea de anti-teroristi. Ambele se vor lupta pentru a-si atinge obiectivele care difera de la harta la harta. Obiectivele pot sa difere si când vine vorba de mod-urile jocului care mai nou sunt mai multe, putem enumera respawn, gungame, zombie, hns, deathrun, paintball si desigur modul classic care este in preferat.
  Fiecare runda este câștigata de o singura echipa, fie ca termina obiectivele hărții sau elimina toți inamicii.
  In joc te poți alătura fie echipei counter sau terrorists.

  Va recomand un joc cât mai plăcut, va sfătuiesc sa nu folosiți coduri si sa fiți cat mai ordonați pe server pentru ca jocul sa fie cat mai frumos.

  Cerinte de Sistem CS 1.6:
  
  Procesor: 1 GHz
  Memorie Ram: 128 MB
  Placa Video: 32 MB
  Spatiu pe Hard: 1 GB

  Direct Download Link (.exe)

  Direct Download Link  (.rar) 

   

×
×
 • Create New...