Jump to content

Download Counter Strike 1.6

valve.pngsteam.pngsource.png

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2019)

Download

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. blue white lion

  Unbanned - skaro字

  uNnNkn0Wn. #Wh0 , ai P2
 4. Goldust

  [CSFREE] Am/N-am (Q&A)

  N-am Am/N-am dansat pe manele de m-am spart ?
 5. Derzis

  [Playlist] Weedox

 6. DuNh!Ll

  Unbanned - skaro字

  Unbanned sa imi lași msj in pv daca nu merge,t/c
 7. ✪ skaro字

  Unbanned - skaro字

  tot am ban ..uite aici si ip : 92.114.125.253
 8. Nume: Maka Demo: maka.dem
 9. Yesterday
 10. TUF Gaming K5 este o tastatura simpla care la prima vedere nu ar starnii nici un interes. BUTOANELE - butoanele de pe aceasta tastatura ofera utilizatorului un conford la degete in timp ce scriu , datorita design-ului compact cu membrana Tastatura se poate gasii in orice magazin/site de vanzari electronice !
 11. Joi dimineata, site-ul biroului FMI din Romania a fost atacat de hackeri care se recomanda Anonymous. De asemenea, intr-un mesaj postat pe Twitter, hackerii afirma ca au descoperit software piratat in computerele Guvernului. In ceea ce priveste site-ul FMI.ro al biroului Fondului Monetar International in Romania, acesta era in mare parte functional, in jurul orei 10.30, mai putin pagina de pornire, potrivit Mediafax. Aceatsa fusese inlocuita cu aceeasi secventa video de un minut de pe YouTube afisata marti pe site-ul Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), insotita de mesajul “Hacked by Anonymous”. Anonymous a postat pe site-ul ANRE un videoclip de un minut, in care pe fond muzical apare We Are Anonymous, Antisec, care se incheie cu mesajul “Expect us”. Site-ul ANRE.ro a fost atacat marti intr-o maniera similara, aparent de aceiasi hackeri. De asemenea, intr-un mesaj postat pe Twitter, gruparea Anonymous sustine ca a descoperit software piratat in calculatoare ale institutiilor Guvernului. Este vorba despre o copie a sistemului de operare Microsoft, Windows – hackerii postand si o “dovada” in acest sens, respectiv un “printscreen” cu ceea ce au gasit in computerul respectiv. Tot joi dimineata, in jurul orei 7:30 (ora Romaniei), gruparea Anonimous a postat pe contul de twitter un alt mesaj prin care anunta hackuirea site-ului romanesc ancmrr.ro. Portalul Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere era inca nefunctional la ora transmiterii acestei stiri. Gruparea Anonimous a postat pe pagina de start a site-ului mesajul: “WWW.ANONOPS.RO cheers from lulzcart (<3 crediblethreat)”. Gruparea Anonymous este formata din persoane care se descriu drept luptatori pentru libertatea Internetului si au atacat in trecut mai multe site-uri, printre care si cele ale Bisericii Scientologice, Amazon, Mastercard si ale altor companii sau chiar gurverne. La inceputul lunii februarie, grupul de hackeri Anonymous a difuzat o conversatie telefonica intre FBI si Scotland Yard pe tema combaterii atacurilor informatice, autoritatile federale americane afirmand ca este vorba de o inregistrare obtinuta ilegal. NATO considera gruparea Anonymous o amenintare pentru alianta militara.
 12. https://www.youtube.com/watch?v=WoYzFl15Ezs
 13. https://www.youtube.com/watch?v=S2Tyxrz1AMY
 14. Argo

  Acceptat - Admin >_HeAdShOoT_<

  Acceptat. PM cu nick si pass.
 15. Argo

  Reclamatie Goldust

  O sa vorbesc in privat cu SLM^NMT, aseara din cate am inteles era sub influenta alcoolului. O sa revin cu edit si decizia sa vad mai ce sa intamplat. Pana atunci T/C
 16. SWM

  Acceptat - Admin >_HeAdShOoT_<

  PRO insa sper ca acel 1 un de experienta nu este vrajeala , avem nevoie de oameni seriosi si care stiu cat de cat cu se se mananca un admin
 17. Argo

  Reclamatie - Cryss21 Rezolvata

  Se poate da kick la spectatori dacă serverul este full. Intre timp posibil sa modificam aceasta regula.
 18. HobbiteSuprem

  Reclamatie - Cryss21 Rezolvata

  A dat kick pentru ca numarul de spectatori era mai mare decat cel al playerilor...
 19. cryss21

  Reclamatie - Cryss21 Rezolvata

  am dat kick ca eram mai multi afk decit eram si jucam...nu am dat la cei din joc...
 20. Goldust

  Reclamatie Goldust

  Numele dvs: GoldustNumele adminului reclamat: SLM^NMTMotiv reclamatie: Dacă deja ne tragem de șirete și toți ciobanii au grad e clară treaba ! Dovada: + injuraturi de morti si de familie,Severin,HoBBiTe,Chryss21 sunt martori ! L-am avertizat sa inceteze ca schimb foaia,degeaba ma uit ca are grad si sa nu banez,in chestii de genul va zic din start ca nu imi pasa de grad,banez data viitoare direct,nu 120,permanent si sa ii scoata banul Dumnezeu cu puterea lui !
 1. Load more activity