Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Campanie Admini (STEAM-ON) (Sergent & Maior).
Link

VIP GRATUIT

Pentru cei cu STEAM ON! VIP-ul pe server este gratuit și permanent. Trebuie decât sa depui o cerere pe forum.
Depune Cerere

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Am Am/N-am fost obraznic.
 3. Banned ! Multumim ! t/c !
 4. Pro si de la mine !
 5. pro
 6. Nick: Krayen Ore: 14 https://www.gametracker.com/player/Krayen/89.40.105.190:27015/ Poti dona paypal? Nu Poti dona SMS? Nu Like la pagina noastră de Facebook? Da
 7. Nick codat:CIOCAPIC Steam id (il aflati cu comanda "status" in consola): STEAM_1:0:1729810502 Dovada:https://www14.zippyshare.com/v/NiKCk5WG/file.html Data si ora:17.01.2020 16:04 Alte precizari:Accesul la comenzi nu este posibil la ora actuala al adminilor.Practic niciun admin nu are acces la comenzi si de asta fac cerere de ban
 8. Majoritate de design sunt la ”muncă ” @Antonescu, @HazZaRD, @SWM colegii când or avea timp liber o să vină și o să va facă ” Avatarele/Semnaturile ..?
 9. Majoritate de design sunt la ”muncă ” @Antonescu, @HazZaRD, @SWM colegii când or avea timp liber o să vină și o să va facă ” Avatarele/Semnaturile ..?
 10. JngerMafiot

  Avatar Noboxe*

  Majoritate de design sunt la ”muncă ” @Antonescu, @HazZaRD, @SWM colegii când or avea timp liber o să vină și o să va facă ” Avatarele/Semnaturile ..?
 11. Majoritate de design sunt la ”muncă ” @Antonescu, @HazZaRD, @SWM colegii când or avea timp liber o să vină și o să va facă ” Avatarele/Semnaturile ..?
 12. JngerMafiot

  [Avatar]Cojo

  Majoritate de design sunt la ”muncă ” @Antonescu, @HazZaRD, @SWM colegii când or avea timp liber o să vină și o să va facă ” Avatarele/Semnaturile ..?
 13. Acceasta propunere va fii luata ca atare si se va executa un topic la admin only o sa mai adăugăm o secțiune unde topicul se va numi ” Evidență Probe Admin ban ” ..?( in Lucru Propunere ”Evidență Probe Admin ban ”) Subiect inchis..! t/c !
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...