Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Atracțiile Republic of Gamers de la East European Comic Con 2019 East European Comic Con 2019 a atras pasionații de filme/seriale, cosplay și gaming în pavilioanele A & B1 din cadrul complexului expozițional Romexpo între 24 și 26 mai 2019. Prezent cu un stand impresionant, cu o suprafață de 120 metri pătrați, ASUS Republic of Gamers a prezentat cele mai noi laptopuri de gaming – multe dintre acestea în premieră națională. ROG G703GX – o adevărată bestie ASUS ROG G703GX este o adevărată bestie cu puterea unui desktop de gaming datorită procesorului Intel Core i9 supratactat din fabrica și a acceleratorului grafic NVIDIA GeForce RTX 2080. Conceput pentru a rula cele mai recente jocuri AAA pe setări grafice Ultra, acest laptop puternic are un afișaj IPS cu o rată de reîmprospatare de 144 Hz și un timp de răspuns ultra-rapid de 3ms (GTG) pentru gaming ultra-rapid. Laptopul ROG G703GXR prezentat în premieră în România la East European Comic Con 2019 Software-ul exclusiv ROG vă permite să comutați între un modul de economisire a energiei Optimus sau grafica dedicată NVIDIA cu G-SYNC. G703 accelerează timpul de încarcare cu cele trei SSD-uri NVMe PCI Express în configurație RAID 0. ASUS ROG Zephyrus S GX502 – subțire și puternic ASUS ROG Zephyrus S GX502 valorifică designul tradițional al laptopurilor, fiind adaptat pentru a-i satisface atât pe jucătorii avansați, cât și pe creatorii de conținut profesional. Carcasa este întărită cu ranforsări interne sub formă de fagure mai ales în zone în care trebuie să suporte frecvent sarcini mari. Aliajul de magneziu, utilizat la fabricarea carcasei, este ușor și rezistent, contribuind la calitatea generală a produsului. Zephyrus S GX502 rezistă la torsiuni, având o construcție solidă, iar acoperirea exterioară fină conferă o senzație plăcută la atingere. ASUS ROG Strix G531 – optimizat pentru esports Noile modele cu dimensiuni medii sunt disponibile în versiunile SCAR III și Hero III, optimizate pentru a domina în esports. Balamalele de tip foarfecă sunt astfel poziționate pentru a face loc ventilației suplimentare din zona 3D Flow Zone din spate, iar o tăietură asimetrică sub ecran evită interferențele cu fluxul de aer din împrejur. Stilul personalizat permite iluminatului Aura Sync să se extindă în mediu cu o bară de lumină opțională ce se desfășoară în partea din față și pe lateralele corpului. Laptopul ROG STRIX III G531 prezentat în premieră națională la East European Comic Con 2019 Modelele ROG Strix G531 pot fi ușor modificate și upgradate. Odată ce întoarcem carcasa vom descoperi șuruburile Phillips standard ce nu necesită scule speciale pentru a fi îndepărtate. Toate sunt accesibile, iar împreună cu clemele mici de sub carcasă, simplifică separarea panoului inferior și accesul la componentele din interior.
 4. unbanned. Adminul @Marian a primit remove t/c
 5. Salut,nu o sa putem juca in data de 25.05, se poate amana meciul in data de 27.05 la ora 21:00 ? @errayN
 6. Nici eu nu ajung de data asta, sorry.
 7. Din pacate eu nu voi putea fi prezenta.
 8. imi place sa ma trezesc mai tarziu dimineata
 9. mda greseli se mai fac ne cerem scuze pentru neplacerea intamplata adminul 350z a primit un avertizment p1 iar u vei fi debanat bafta si spor la joc man astept pm cu ip tau! t/c
 10. A fost o greseala , nu erai tu codatul era unul cu numele abo si ai primit tu
 11. am inteles asteptam adminul responsabil cu un demo sa constatam cauza si o sa rezolvam problema multumim pt colaborare succes!
 12. Numele dvs: abosudba Numele adminului reclamat: 350 Z ACAB Motiv reclamatie: ban nefondat Dovada: 1. https://postimg.cc/Czc1ygS9 2. https://postimg.cc/gxBPscmk 3. https://postimg.cc/wRkCmgwz Banul mi-a fost dat pe motiv de "wall". Sa explic si putin faza. Am urcat pe scari auzind ca se trage cu un AK, normal ca primul gand a fost ca e cel putin un tero acolo, asa ca m-am dus pregatit sa trag, imediat cum am urcat am vazut un tero care isi incarca arma, normal ca am tras, acela era 350 Z ACAB, de unde pana unde a dedus el ca am wall habar nu am. Nici 1 minut nu aveam de cand intrasem pe server, tocmai incepuse runda cand am intrat eu. As prefera o sanctiune serioasa asupra lui, dar conducerea serverului stie mai bine ce sa faca. Pace!
 13. Numele dvs: abosudba Nume Admin: 350 Z ACAB IP / Steam ID: IP : 178.138.35.195 && STEAM : STEAM_1:0:775454372 Motivul: wall Dovada (demo, ss, etc): https://postimg.cc/gxBPscmk https://postimg.cc/wRkCmgwz https://postimg.cc/Czc1ygS9
 14. Nick: DrK Ce timp de acces deții pe server? Admin Ai deja tag personalizat activ? No Tag-ul dorit: ThEeLdeRGod'S
 15. mie imi place sa citesc ce va place voua
 16. imi place sa beau cand sunt suparat
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...