Jump to content

Intra pe Discord !

Daca vrei sa-ti faci prieteni noi si sa ne fii alaturi apasa pe acel butonul de mai jos!
Intra acum!

LiveStats !

Cucereste top-urile noastre si verifica pozitia ta direct de pe site-ul nostru.
Viziteaza

Campanie Admini FREE

Campanie Admini (STEAM-ON) (Sergent & Maior).
Link

VIP GRATUIT

Pentru cei cu STEAM ON! VIP-ul pe server este gratuit și permanent. Trebuie decât sa depui o cerere pe forum.
Depune Cerere

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21.01.2020 in all areas

 1. 3 points
 2. 3 points
 3. 2 points
  Numele dvs: Le0n Numele adminului reclamat: < b F m > Motiv reclamatie: Purtare abuziva si necorespunzatoare pentru un admin Dovada: In timp de asteptam sa puna tero bomba, eu ct fiind primesc 5 slap-uri la rand. Dupa ce l-am intrebat care este motivul si dc mi-a dat, printre care l-am intrebat daca este inapt? primesc si gag...asa de inceput dupa spusele lui. Intram sa ne distram nu sa ne stricam ziua!!! Atasez foto si text din consola: https://imgur.com/NFM6RXD *** '';niq killed < b F m > with a headshot from ak47 *** Felicitari Replay! Ai castigat top-multikill pe luna Decembrie. Cu 59 multi-kill-uri. M@RIO connected M@RIO is joining the Terrorist force *** Oficial* killed adem_ib with a headshot from m4a1 *** Le0n : esti inapt? nu cunosti regulile jocului? mai esti si admin lunetistu' killed [Q4] with sg550 lunetistu' killed vlad with sg550 * Oferim admin la 10 ore jucate + cerere pe forum http://www.csfree.ro/. *** '';niq killed Cassie with a headshot from ak47 *** * SERVER IP: 89.40.105.190:27015 Adauga la favorite! | Add to favorites! *** Soacra killed lunetistu' with a headshot from ak47 *** '';niq (RADIO): Fire in the hole! *** Soacra killed '';niq with a headshot from ak47 *** *** Bodo(CASABLANCA) killed vulpoi with a headshot from m4a1 *** *** Old ~ Cs1.6 killed Oficial* with a headshot from ak47 *** '';niq (RADIO): Fire in the hole! PGL*movie Cojo : Usor cu limbajul *** Soacra killed Nick7.wav with a headshot from ak47 *** *** Cojo killed Bodo(CASABLANCA) with a headshot from ak47 *** Le0n killed Soacra with ak47 *** ImPaTq.DauDinSATELIT killed Cojo with a headshot from m4a1 *** Oficial* (RADIO): Fire in the hole! Time Left: 16:55 Le0n : nu ca usor... ma dic si ii fac reclamatie *** Old ~ Cs1.6 killed Le0n with a headshot from ak47 *** * Intra in TOP-KNIFE Comanda disponibila /topknife! Next Map: de_barcelona * Killed by Old ~ Cs1.6 with ak47 @ 10m (77hp, 88ap) >> head: 1 rightarm: 1 * You hit Old ~ Cs1.6 0 time(s), 0 damage >> no hits Old ~ Cs1.6 killed gmg with ak47 *DEAD* [Q4] : fa reclamatie dar nu sari calul * Intra in TOP-KNIFE Comanda disponibila /topknife! Felicitari Replay! Ai castigat top-multikill pe luna Decembrie. Cu 59 multi-kill-uri. *DEAD* '';niq : please chat in english *DEAD* [Q4] : invata romana *DEAD* Soacra : /tophe REEMI killed Old ~ Cs1.6 with sg550 * Intra in TOP-HE Comanda disponibila /tophe! *DEAD* Le0n : pai nu sar, i-am zis ca e inapt. dai slay la ct cand nici macar bmba nu e pusa? *DEAD* Bodo(CASABLANCA) : this is a romain server *DEAD* N.N.S.;x < b F m > : N am dat slap *DEAD* N.N.S.;x < b F m > : Slay* *DEAD* Old ~ Cs1.6 : sory PTB: Runda s-a terminat, verific echipele *DEAD* vulpoi : we don t speack english Le0n : yslay [ADMIN] < b F m > has gagged Le0n from speaking
 4. 2 points
  Dacă ești amator de gaming, s-ar putea să știi deja ce au preferat oamenii în ultimii zece ani în materie de gaming. Chiar și așa, NPD a publicat un studiu cu top 20 cele mai populare jocuri ale deceniului. Cei de la NPD și-au făcut un obicei din a publica un clasament cu preferințele gamerilor pe anul anterior, în luna ianuarie. Pentru că am intrat însă în 2020, compania a făcut o excepție de la planul obișnuit și a publicat un top pe ultimul deceniu. Este important de reținut că acestea nu sunt cele mai bune jocuri după vreun criteriu obiectiv sau în funcție de review-urile unor publicații. În schimb, sunt cele mai cumpărate jocuri ale deceniului. Sunt măsurate vânzările. În consecință, topul este dominat de jocuri din seria Call of Duty, care s-au vândut ca pâinea caldă pe toate platformele pe care au fost disponibile. Cel mai popular joc al ultimilor zece ani este Grand Theft Auto V, un titlu care continuă să se vândă surprinzător de bine la mulți ani de la lansare. Red Dead Redemption II și Minecraft au reușit și ele să se strecoare în top 10 cele mai cumpărate jocuri ale deceniului, dar afinitatea pentru shootere tradiționale precum Call of Duty este evidentă pentru oricine. O particularitate fascinantă care iese la iveală din același top ține de prezența unor titluri exclusive de Nintendo Switch în clasament. Jocuri precum Mario Kart 8 sau The Legend of Zelda: Breath of the Wild atestă entuziasmul gamerilor pentru cea mai recentă consolă a japonezilor. Topul integral poate fi analizat mai jos. 1.Grand Theft Auto V 2.Call of Duty: Black Ops 3.Call of Duty: Black Ops II 4.Call Of Duty: Modern Warfare 3 5.Call of Duty: Black Ops III 6.Call Of Duty: Ghosts 7.Red Dead Redemption II 8.Call of Duty: WWII 9.Call of Duty: Black Ops IIII 10.Minecraft 11.Call of Duty: Advanced Warfare 12.Call of Duty: Modern Warfare 2019 13.Elder Scrolls V: Skyrim 14.Mario Kart 8 15.Call of Duty: Infinite Warfare 16.Battlefield 1 17.Battlefield 4 18.Destiny 19.The Legend of Zelda: Breath of the Wild 20.Star Wars Battlefront 2015
 5. 2 points
 6. 2 points
  Salut ! Admin-ul reclamat are la dispoziție 24 h sa prezinte te vreo dovada sau sa își spună punctul de vedere ! Părerea mea, este, ca trebuia sa ii dea celui de la Terro slap și nu ți-e. Tu nu ai dreptul atâta timp cât nu te-a injurât sa îl jignești! Dandu-ți seama ca este admin, vei fi pedepsit și pe forum cu 1 punct de avertizare pentru jignire ! Jocul este Free atâta timp cât regulile se respecta sau vor fi respectate !
 7. 2 points
 8. 2 points
 9. 2 points
  Un anunț mai am de făcut adminul @misi ( misionaru ) a fost atenționat verbal de mine cu sanțiune P1 iar la a doua abatere va fi sancționat conform regulamentului adminilor P2 adica cu suspend 5 fără a avea acces la comenzile de admin... Subiect inchis ! t/c !
 10. 2 points
 11. 2 points
 12. 2 points
  Am Am/N-am fost la rupt pe mana.
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
  Respins !(Cerere de unban invalidă! ) Revino cu o cerere de unban cand crezi tu ca ai respectat modelul impus ! T/C
 20. 1 point
  Steam a început reducerile cu ocazia anului nou chinezesc. Acestea sunt cumulate în spatele conceptului de Lunar New Year Sale și includ mii de jocuri la prețuri semnificativ mai mici. În urmă cu câteva zile, anunțam faptul că toate jocurile din colecția Half Life pot fi descărcate și jucate gratuit pentru următoarele luni. Ar fi bine să-ți adaugi întreaga colecție în librăria personală până în luna martie ca să nu ratezi oferta respectivă. Dincolo de gratuități absolute, pe Steam au început reducerile cu ocazia Lunar New Year. Lista ofertelor este una foarte atrăgătoare și include multe jocuri populare, de care este imposibil să nu fi auzit vreodată. De exemplu, Grand Theft Auto V este redus cu 50%, Dark Souls III îl poți cumpăra cu 75% mai ieftin. Rezident Evil 2 beneficiază de o reducere de 67%, în timp ce Disco Elysium se bucură de o scădere a prețului cu 20%. Mult mai ieftine sunt și Assassin`s Creed Odyssey (60%), The Witcher 3 (70%). În final, există mii de jocuri reduse la sub 10 dolari, în cazul în care vrei să pui mâna pe câteva titluri alături de care să te relaxezi cu ocazia acestui weekend prelungit. La polul extrem al prețurilor, găsești primul episod din Life is Strange 2 cu 2 dolari, Rainbow Six Siege costă 8 dolari, iar Payday 2 se rezumă la 5 dolari. Pe parcursul acestui weekend, vei avea oferte la câteva mii de jocuri, la care se adaugă reduceri zilnice la diverse obiecte in-game sau cadouri. Dacă știi foarte bine cum funcționează achizițiile pe Steam, te vei bucura de faptul că în fiecare zi va exista un plic roșu cu Anul Șobolanului ce conține jetoane. Acestea din urmă pot fi folosite în Night Market (Piața de Noapte). Reducerile pe Steam cu ocazia Lunar New Year vor dura de azi până pe 27 ianuarie 2020. Chiar și dacă nu te joci foarte des, ar fi păcat să nu intri un pic în magazinul virtual să vezi pe ce ai putea pune mâna.
 21. 1 point
  Nick: neataadrian57 Prin ce dorești sa donezi? Nu vreau sa donez! Sunt STEAM-ON! Tag-ul dorit: Vip Link Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198960712136/edi Verifica aici beneficiile VIP-ului: http://www.csfree.ro/topic/9-csfree-beneficiile-vip/ Da
 22. 1 point
  Eu zic sa facem o mica ședința, ca vad ca regulamentul este incalcat in picioare de toata lumea. Daca nu se respecta regulamentul ca deasta este scris acolo ce sa facem?..... închidem baraca si rezolvam toate problemele.
 23. 1 point
  Salutare! Pana azi aveam pe sv ore jucate : 2 zile si ceva...nu mai stiu exact....astazi cand am verificat mai am doar 2 ore ? De ce mi-au disparut orele ? Unii admini zic ca folosesc cod/aim etc si din cauza aia nu-mi apar orele...eu n-am mai auzit treaba asta, plus ca joc de ceva timp pe sv si va garantez ca nu joc cu cod.
 24. 1 point
  ok. nu e problema. multumim pt raspuns. macar acum stiu ce sa le spun adminilor care zic ca mi au disparut orele din cauza ca folosesc aim.
 25. 1 point
  @JngerMafiot dale ce merita si inchide topicul
 26. 1 point
  Acceptat pm cu nick si pass..! In privat te rog..! t/c !
 27. 1 point
 28. 1 point
  Aceasta treaba cu Slay Team v a fi scoasa ! In reste bAfta..
 29. 1 point
  Pentru mine e inchis cazul.Doar ca pe viitor ar fi de evitat... Si ca o sugestie,am vazut pe alte servere,mai demult,o optiune super....Adica echipa care pierdea primea automat slay.In felul asta nu mai e nimeni tentat sa stea la panda toata runda (poate doar fragarii). In rest multumesc pentru ajutor si toate cele bune! p.s: cand ma vedeti pe server,atentie la colturi si dupa cutii!
 30. 1 point
  Dupa cunostinta mea Reclamatiile fara dovada - egal cu 0 Eu zic sa o dati la pace , un slay nu a omorat pe nimeni !
 31. 1 point
  Nick: blid Ore: 2 zile+ Poti dona paypal? No Poti dona SMS? Yes Like la pagina noastră de Facebook? Yes
 32. 1 point
 33. 1 point
  Nu am ce dovada sa pun atat timp cat sta camp baza si nu pune bomba .
 34. 1 point
  Vezi ca am dat edit la reply-ul anterior !
 35. 1 point
 36. 1 point
  Unbanned ! La urmatoarea abatere și mai aduci injurii la adresa adminilor vei rămâne Banat ! t/c !
 37. 1 point
  Această propunere nu-și mai are rostul cum am mai discutat șin topicurile celelate comanda amx_ss zis a fost suspentată din motive de disciplină și am ajuns la concluzia noi Founderi ca să nu mai se facă abuz de comandă și am ajuns din cauza comenzi să ajungă la certuri si banuri aiurea date cu comanda amx_ss și cu asta propunerea ta și subiect inchis..? Subiect inchis ! t/c!
 38. 1 point
 39. 1 point
  Aprob ce a zis @JngerMafiot ! Revin cu edit. @Cornel D. SeBY
 40. 1 point
  L am vazut si chiar il recomad pentru a l vedea !
 41. 1 point
  Am Am/N-am fost cu avionul vreodată...
 42. 1 point
  Am Am/N-am fost obraznic.
 43. 1 point
 44. 1 point
  N-am Am/N-am pierdut autobuzul spre scoala/serviciu .
 45. 1 point
  Horoscop 14 ianuarie 2020 – Berbec: Există riscul să acorzi prea multă atenție unor dezamăgiri care nu sunt atât de mari, pe cât le consideri acum. Sunt pași către o realizare, pe care nu o vezi, încă. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Taur: Pui accentul pe ceea ce crezi tu că le lipsește unora dintre cei dragi și încerci să le completezi aceste goluri prin cea mai nepotrivită metodă, criticându-i. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Gemeni: S-ar putea să te trezești lăsat la mijlocul drumului de cei din familie, din cauza unor neînțelegeri. Dacă și tu vei refuza să faci un efort, ca să dialogați, situația va rămâne așa. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Rac: Bine ar fi să ieși din sfera propriilor gânduri și să cauți compania unor persoane mai optimiste, cu o viziune mai luminoasă despre viață. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Leu: Incerci să reduci numărul problemelor de care te preocupi, dar te orientezi doar spre cele financiare, zicând că acestea sunt la originea celorlalte, ceea ce nu e adevărat. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Fecioară: Te aștepți nu doar să fii apreciat ci și să ți se facă unele concesii, pe baza unor gesturi frumoase făcute, e drept, cu inima deschisă. S-ar putea să fii dezamăgit. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Balanță: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție sarcinilor de serviciu și să eviți acea selecție păguboasă care te împinge să faci doar ce îți place. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Scorpion: Vorbele tale nu confirmă sentimentele sau, în orice caz, nu sunt la fel de frumoase precum sentimentele care te animă. Ar fi bine să le găsești un punct comun. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Săgetător: E adevărat că pe umerii tăi stau multiple responsabilități și că trebuie să te împarți, numai tu știi cum. Dar și bucuria de a fi de ajutor e tot la tine. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Capricorn: Ar fi mai bine să eviți situațiile tensionate, care nu vor face decât să îți consume energia și să te îndepărtezi de persoanele care nu știu decât să se plângă. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Vărsător: Aspirațiile tale, cel puțin cele legate de creșterea veniturilor, au șanse mici de realizare, mai ales dacă te concentrezi asupra lor și nu asupra unui progres profesional. Horoscop 14 ianuarie 2020 – Pești: Ar fi bine să eviți orice impuls care te împinge spre o critică aspră, mai ales în cuplu. Mai bine tratezi relațiile ca pe niște ființe vii care au nevoie să crească, să se dezvolte
 46. 1 point
  Am Am / n-am primit amenda
 47. 1 point
  HOROSCOP 11 ianuarie 2020 O să avem energie, o stare de bună dispoziţie, de emoţii constructive şi o să fim inventivi la capitolul program de distracţie, plimbare. Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 CAPRICORN Reapare cineva în peisajul sentimental şi o să vă analizaţi cu atenţie trăirile să vedeţi care e perspectiva - împreună, sau separat? Se poate să revedeţi atât rude cât şi prieteni fie cu ocazia zilei voastre de naştere, fie o fi un alt eveniment de familie şi o să vă strângeţi cu toţii. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR O să vă ia prin surprindere sosirea cuiva, pe nepusă masă şi poate o să vă convingă de faptul că nu poate trăi fără voi. O să vă puteţi lua o revanşa, le faceţi cinste unor prieteni, îi scoateţi la un restaurant, într-un club, daţi o fugă într-o staţiune turistică, să mai vedeţi şi alte locuri. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 PEȘTI Se pare c-o să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază şi or să-şi manifeste vizibil respectul. O să vă duceţi pe la mondenităţi, vedeţi ce mai e nou cu cine vă puteţi asocia în afaceri, sau ca să desfăşuraţi activităţi de timp liber, cu oameni de calibrul vostru. HOROSCOP 11 IANUARIE BERBEC Poate v-aşteaptă careva în străinătate şi vă mutaţi cu totul acolo sau să-i faceţi măcar o vizită acelei persoane - vedeţi cum vă organizaţi. Se poate să primiţi o invitaţie la o masă festivă, poate fi şi în doi, şi o să puneţi la cale o nuntă, poate, se-ntamplĂ ceva special şi-o să aveţi emoţii se pare. HOROSCOP 11 IANUARIE TAUR O să vă fie apreciată muncă, gesturile de generozitate faţă de prieteni şi rude şi o să vă simţiţi împliniţi sufleteşte. O să preferaţi atmosfera de familie unei ieşiri la restaurant, c-or să vă tihnească mai bine acasă preparatele voastre şi cu musafiri alături, să povestiţi, să vă simţiţi în largul vostru. HOROSCOP 11 IANUARIE GEMENI Cineva insistă să vă vedeţi ca să vă puteţi explora potenţialul de relaţie de cuplu. Poate vă-ntâlniţi cu nişte prieteni în oraş, puneţi la cale şi o afacere în care aveţi mare încredere c-o să vă asigure o constantă financiară, c-aveţi rate de plătit şi nu e de glumă. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 RAC Se poate să va-mprieteniti cu nişte oameni care vor pune umărul la un proiect care să v-aducă bani în mod constant. Voi păreţi mai bine dispuşi decât de obicei poate pentru că sunteţi acaparaţi de frumuseţea cuiva, sunteţi înamoraţi sau vi s-au promis un post, o funcţie. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 LEU E cineva care vrea să vă recucerească şi se poate să vreţi şi voi dacă n-a fost ocupat locul din inimă. Se poate să faceţi o trataţie în cinstea cuiva pentru care aveţi o stima deosebită şi o să vă creeze o atmosferă din care să vă alimentaţi cu toţii, să vă hrăniţi şi sufleteşte. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 FECIOARĂ Vouă e posibil să vă pice cineva cu tronc şi să puneţi capăt singurătăţii, fie ea şi-n doi şi o să va-ntremati sufleteşte. O să vă puteţi distra şi cu bani puţini, important este să fiţi alături de cei pe care-i iubiţi şi să staţi la o cafea, nu e nevoie să vă daţi peste cap cu tot felul de sofisticării. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 BALANȚĂ E un indiciu de drum, poate vă duceţi într-o excursie şi vă-ntoarceţi fie diseară, fie mâine dacă aveţi unde înnopta. Se anunţă o zi plină ochi de evenimente, cu vizite, plimbări, distracţie, cât să vă refaceţi după o perioadă în care aţi fost sub imperiul stresului. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 SCORPION Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva care mai mult va intriga decât vă place şi să iasă totuşi, o relaţie de viitor. Poate v-aţi implicat într-o activitate care-i face fericiţi pe nişte oameni aflaţi în dificultate şi o să vă croiţi drum pe o filieră filantropică de succes. HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR O să daţi cărţile pe fata într-o chestiune de ordin sentimental şi o să vă raspuna şi celălalt cu aceeaşi sinceritate. Aveţi o energie debordantă şi o s-o porniţi spre o zonă de agrement, cu prietenii care-or să ţină şi ei pasul cu voi pentru c-aveţi un vibe comun.
 48. 1 point
  Horoscop 10 ianuarie 2020 – Berbec: Ai în față o zi care va cere foarte multă stăpânire de sine, ca să nu strici și ceea ce nu trebuie stricat, de exemplu relațiile cu superiorii sau cu membrii familiei. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Taur: S-ar putea să te simți dat peste cap de emoțiile intense pe care le vei trăi, fără vreun motiv special. De fapt, nici situațiile nu vor fi ieșite din comun, doar reacțiile tale vor fi așa. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Gemeni: Este o zi în care ar fi cel mai bine să îți propui, cu fermitate, să fii un exemplu pozitiv pentru cei din jur. Chiar dacă vei reuși doar parțial, poți spune că este o victorie întreagă. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Rac: Totul este mai intens astăzi și deși nimic nu e nou, ție s-ar putea să ți se pară că multe situații sunt insuportabile și supărătoare peste măsură. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Leu: Chiar dacă ai impresia că e momentul pentru decizii importante și rezolvări esențiale, nu e chiar așa. Emoțiile sunt cele care coordonează aceste impresii exagerate. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Fecioară: Unele dintre situațiile problematice pot evolua rapid așa cum nu ai fi dorit. Ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile sau cu reacțiile categorice. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Balanță: Dorința ta de a te pune la adăpost față de orice fel de lipsuri care ți-ar putea umbri viața, nu justifică anumite reacții și gesturi neplăcute pe care le faci față de apropiați. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Scorpion: Poate că vei simți că îți sunt date peste cap anumite convingeri sau decizii importante. Te poți elibera de multe convingeri păguboase, dacă știi care sunt acestea. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Săgetător: Din păcate, nu te bucuri de încrederea pe care o meriți sau de respectul care ți se datorează, dar asta numai în familie. Motivele sunt istorice, așa că trebuie să le cauți în arhivă. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Capricorn: Este posibilă o explozie temperamentală, care nu te caracterizează, dar va provoca o undă de șoc printre apropiați. Totul va avea, însă, un preț care nu îți va fi pe plac. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Vărsător: Poți descoperi că ești în pragul unei crize de nervi, motivele fiind false pentru că nu apare nimic nou, sunt vechile nemulțumiri pe care le vezi, astăzi, mai mari decât sunt, de fapt. Horoscop 10 ianuarie 2020 – Pești: Sunt posibile momente tensionate, situații care se complică
 49. 0 points
  Numele dvs:misi Numele adminului reclamat:dracula Motiv reclamatie:jignire Dovada: ingermafiot îți înțeleg prietenia cu dracula, dar aici pe forum și pe server exista un regulament care nu lai respectat nici tu nici dracula, mai aleși ca ești fondator bine eu unu principalu e doar argo restu nu ma interesează din punctu meu de vedere ce grade folosiți, dacă eu eram cu alt nickname și nu eram cu cel de admin misionaru , sub ce motiv ai pus pus pe dracula sa dea slay?, pe ce motiv a primit slay acel "misi" arată-mi dovada domnu fonder, dacă erai cu capu pe umeri și respecta regulamentul va duceati frumos pe forum și făceai reclamația, cum vam și spus sa se ducă pe forum sa facă reclamatie, este asa ingermafiot, da sau nu? Făcea reclamatie îmi dădea suspend ștergerea adminului ce vrei tu, da nu sa dea slay ban, sa aducă dovada mucea de dracula, ce reclamatie jalnica ai putut sa faci, am văzut ca ștergeți repede din topicuri care le faceți în neștire sa nu vadă argo ați șters cererea unban Adrian Z, și tu și dracula, tu Q4 Dincă al cs-ului dute și fă-ți un control la cap,
 50. -1 points
  Nu va mai scuzați aici, mie nu mi-ați dat voie sa ma justific la reclamatie, ați închis topicu, fără a lăsa vrei comentariu sau sa aduc justificări, lăsați-l pe Argo. Nu e singul topic șters de voi, cererea unban lui Replay???
×
×
 • Create New...