Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Argo

ForumLider

Argo last won the day on March 26

Argo had the most liked content!

Community Reputation

1.164 Legend

Social Info

About Argo

 • Rank
  Gândește global, acționează local.
 • Birthday 08.03.1990

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Oamenii vad doar ceea ce sunt pregătiți sa vadă.

Recent Profile Visitors

1.959 profile views
 1. @JngerMafiot, eu zic ca este deajuns sa faca o cerere de admin, si in baza la varsta dam gradul, de este sub 18 ani primeste gradul de soldat.
 2. - Adăugat gradul de SOLDAT pentru cine vrea admin si are sub 18 ani (Acest grad nu are acces la comanda de BAN).
 3. Acceptat. PM cu nick si pass
 4. Argo

  Echipa ZoKo

  @ZoKo, fa-ti echipa aici -> https://www.csfree.ro/tournaments/teams/
 5. Argo

  Rezolvat !

  Nimic concret in acest demo.
 6. La multi ani !!

 7. Salut as dorii sa menționez aici într-un topic modificările de pe server si forum. - Imbunatatit designul forumului (logo, icons. culori etc...) - Adăugate câteva aplicații la secțiunea de downloads - Creare server War.CSFREE.Ro. - Turneul CSFREE, start înscrieri. - Adăugare doua grade pe forum: Designer & Premium - Adăugare "Who read this topic" la fiecare topic se știe deja cine citește topicul. (doar pentru moderatori si administratori) - Adăugare "Stiky Notes" Administratorii si fondatori pot trimite notes in coltul din dreapta doar pentru un sigur user sau pentru toti. - Site-ul de upload, https://uploads.csfree.ro (A luat naștere ) - Update la site-ul de administrat adminii online. https://upa.csfree.ro ! - Update la site-ul de statistici https://stats.csfree.ro ! (Acuma comenzile pe server funcționează, /topawp, /tophe etc...) - Adăugare plugin antispam! Server da ban în automat când simte o reclama la alt server. - Comanda de admin_chat a fost scoasca la gradul de VIP. Mulțumesc la cei care m-au ajutat. @JngerMafiot, @flashbang, @X Matei X & AzzeL
 8. Salut tuturor, am văzut ca multi încă folosește site-uri de upload care sponsorizează pirateria și pornografia. Azi am reușit sa fac un website pentru upload, îl puteți folosi pentru încărcat demo-uri dar și pentru uz personal. Il puteți accesa la adresa: https://uploads.csfree.ro (Pentru un moment am făcut proba la câteva browsere, chrome și internet explorer funcționează).
 9. - In fiecare luna, primi 5 admini cu activitatea cea mai mare vor fi introduși la vot printr-un topic. - Votul durează pana la sfârșitul lunii (adică aprox. 5 -6 zile). - Fondatorii & Manageri sunt excluși - Adminul câștigător, va primi upgrade (max. pana la mareșal). - In cazul de voturi egale, va câștiga adminul cu activitatea cea mai mare. - Adminul lunii care este în curs, este exclus din votul următor Un singur User un singur VOT, conturile multiple aduce la suspendarea ambelor conturi, plus excluderea din vot. Votul se termina pe data de 01.04.2020 Adminul câștigător va primi Trofeul de "Adminul lunii pe forum", 200,000 CSFCoins & VIP o luna pe server.
×
×
 • Create New...