Jump to content

Argo

ForumLider
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

 • CSFCoins

  177,874 [ Donate ]

Community Reputation

355 Excellent

2 Followers

About Argo

 • Birthday 08.03.1990

Recent Profile Visitors

78 profile views
 1. Acceptat. PM cu nick si pass.
 2. Argo

  La multi ani!!

 3. Pro dar o sa fii nevoie sa iti schimbi nick-ul.
 4. Argo

  Unbanned - WoW

  Am vizualizat demo-urile. Părerea mea ca nu are din ce am văzut. Unbanned.
 5. - Comunitatea CSFREE.Ro sa actualizat la noua versiune de IPB 4.4! Aceasta versiune este mult mai stabila, si cu 300% mai rapida. Acum puteți folosi si butonul post gift: Acum problema cu multitag a fost rezolvata: @blue white lion @Argo @(4game)wanted @[Q4] @Weedox Viteza la post/reply este mult mai mare! Acestea sunt câteva exemple care au rezolvat upgrade-ul la versiunea 4.4.
 6. - Am scos secțiunea ENGLISH FORUM (de oarece nu era de loc activa). - Implementare Shop CSFREE (puteți achiziționa anumite pachete pentru reputație forum, adăugare user title, reputație, schimbare username pe forum in orice moment), toate acestea se pot cumpăra cu CSFToken. - Puteți intra in posesia CSFToken, prin activitatea voastră pe forum. (Se da câte 100 de csftoken la fiecare topic creat, reply, status update si dacă cineva va răspunde la topic-ul tău). - Adăugat butonul "Accept Cookies" conform la noua lege europeana. - Din motive de securitate si politica SEO, Am scos secțiunea de "Cerere Parteneriat" si scoase toate link-urile către partenerii noștri din footer.
 7. Argo

  Regulament Discord

  Regulament server Discord CSFREE.Ro 1. Păstrați un limbaj decent, nu sunt admise obscenități in nume/poza/etc. (prima abatere WARN, la a doua BAN) 2. Fara reclame către alte comunități, servere de discord, cs 1.6 (prima abatere WARN, la a doua BAN). 3. Fara spam pe canalele de text (prima abatere WARN, la a doua BAN). 4. Pentru orice problema referitoare la server, contactați administratorii serverului. 5. Nu aveți voie cu mai multe conturi pe server (kick/BAN PERMANENT). 6. Daca faceți reclamație unui player/admin etc. cel reclamat trebuie sa răspundă neapărat la cerere astfel risca WARN. 7. Păstrați un limbaj decent pe server riscați kick/ban 8. Aveți voie sa faceți o singura cerere de room de persoana. 9. Daca cererea de canal a fost respinsa, reveniți după o săptămână.
 8. Argo

  [PlayList]- Argo

  Realitatea e aici, nu in calculatoare... Tin sa subliniez !!! Revinoti la realitate!
 9. Argo

  [PlayList]- Argo

  Now this looks like a job for me So everybody just follow me Cuz we need a little controversy, Cuz it feels so empty without me
 10. Argo

  [PlayList]- Argo

  Lose yourself in the music, the moment You own it, you better never let it go You only get one shot, do not miss your chance to blow This opportunity comes once in a lifetime
 11. Echipa CSFREE.Ro a făcut o mare schimbare la upgrade-ul de admini! Din data de 01.01.2019 Admini pot primi upgrade numai dacă face cerere pe forum. (nu se mai face prin ședința la sfârșitul lunii după cum eram obișnuiți). Cererea se poate face direct din meniul "Cerere Upgrade" care il gasiti pe prima pagina al forumului, sau prin acest link: https://www.csfree.ro/application/form/9-cerere-upgrade/ Regulile sunt foarte simple, cel mai important este sa păstrați intervalul de timp intre cererile de upgrade. Moderatorii, SuperModeratorii, Administratorii si Fondatorii formu-lui o sa voteze printr-un topic creat automat prin cererea ta. Dupa depunerea cereri in maxim 48 de h o sa primiți un răspuns prin PM, dacă cerere a fost acceptata sau nu!
 12. Este la decizia voastră pentru pastrarea noblock team pe serverul nostru.
 13. Argo

  Argo