Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Maleficent

Girl

Community Reputation

29 Excellent

4 Followers

About Maleficent

 • Birthday 01.02.1989

Alte Informații

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

55 profile views
 1. Welcome to the CS. FREE. RO paradise!!!
 2. Din partea mea ai un PRO. Consider ca se poate învață, sunt alți care au admin și nu ii vezi mai deloc pe server. De ce sa nu ii dam o șansă.
 3. scriu din de pe contul asta ca nus la pc scriu de pe laptop dar sunt theonernn sa nu se interpreteze gresit.
 4. asta e doar parerea ta nu e vb de grade aici daca eram unu ca vezi doamne am eu grad mare iti dadeam ban stergeam cererea si erai banat/a asa ca nu sa intamplat eu astept pareri si de la alti adminii si apoi o sa decidem noi fondatorii.
 5. misi nush dc te bagi u in aceasta conversatie atata timp cat u nufaci parte din staff deci nu are rost sa mai postezi ceva aici au dreptul doar adminii in fine si in legatura cu banul se vede destul de clar in demo. semnat theonernn
 6. Părerea mea: Wall! Edit by DuNh!Ll -9. Intr-o reclamație/cerere unban/ban au voie sa posteze doar cei implicați si staff-ul server-ului (co-owner,owner,founder ). P1
 7. Nick: Maleficent Skype: - Folosești Whatsapp pe telefon?: Da Vârsta: 30 Experiența admin: 7 ani Cuvintele cheie din regulament: aleg,cs,free Ore jucate pe server: multe nush am jucat pe numele sotului meu TheOneRnn Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Da Poți dona SMS? Nu Alte precizări? urasc codatii si vreau sa-i extermin:)