Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

misi.[misionaru]

Veteran

Community Reputation

27 Excellent

2 Followers

About misi.[misionaru]

 • Birthday 15.08.1982

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Nimic

Recent Profile Visitors

264 profile views
 1. Curat , wow e un jucator care joaca mai mult static si tactic nu se arunca astepta ca adversaru sa se ararte singur si clar joaca de foarte mult timp si intuitia radar sunet etc.le stapaneste foarte bine !
 2. Au mai ramas admine free? Si daca da ce inseamna free? ( fara ore ? ) ori cum contra pentru ca are o cere unban in care spune ca admini acestui server sunt inacapabili punand tot stafful la aceasi masura !
 3. Votat , lu Petrica i sa luat un like inapoi ai patit ca floricica dansatoarea a furat like-ul
 4. Nick: misi Varsta: 37 Folosești Whatsapp pe telefon?: Nu E-mail: Alexandragrigore103@yahoo.com Experiența admin: ------ Cuvintele cheie din regulament: Aleg cs free Ore jucate pe server: 34 de zile Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Da Alte precizări? No coment
 5. Sa prezinte si dovada cu demo "yosh" acelasi admin Only, nu sunt avocat si nici din stafful asta nu fac parte, Yosh find de nationaltate bulgara nu cred ca intelege mare lucru. Scuze de post!!
 6. Ce tot vorbesti tu dracula, te-ai trezit?, parca dormeai pe tine, e fimiu si daia mi-am permis sa comentez, alte intrebari??
 7. Atat timp cat ai cerut wg si a iesit curat nu ai cum sa dai ban doar pe un demo desenat . ai cerut wg. Sa conformat lasal sa joace , pentru ca se vede ca nu cauta altceva decat sa joace nu sa se afirme dovada vorba putina fara alte aspecte colorate !
 8. rahatu asta nu intelege admini , scz de expressie!!
 9. Si vezi reclamatia intrun mod ironic si jignitoare. Cum ai vrea sa raspund?
 10. Fa ce vrei, ( ma injura de mama de morti si la 2 zile ai dati pro admin, nu am zis nimic ca nus domnisoara ca el sa plang)
 11. Mai plictisit! Neimportantule te trec la categoria "sufar de mine" DuNh!Ll:Asta e o reclamatie @misi ( misionaru ) , nu am venit aici sa zicem de categori de oameni si mai stiu eu ce, explica ce sa intamplat, numai lua cererile la misto ca iti dau warn
 12. Wall fara nici un dubiu. "nai apucat sa faci ss ca te, a scos din cs. te'a scos ca aveai wall daia tea scos! Ps. Din pacate nu e demo, nu contest regulamentu, dar rog sa imi dati credit la acest ban si sa ramana in continuare!
×
×
 • Create New...