Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Opt

Hall Of Fame

Opt last won the day on August 30 2019

Opt had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

4 Followers

About Opt

 • Birthday June 8

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Loading...

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. E curat, nu are nimic.
 2. Recitește regulamentul, editează-ti cererea, acolo nu-s toate cuvintele cheie, pune-le in ordine si de la mine o să ai pro.
 3. Acceptat! pm cu nick si pass t/c
 4. Nu înțeleg ce motiv e ăla "nu te-am văzut pe server" dacă omu are orele necesare chiar mai mult, si nu joacă de mult cum să-l vedeti pe server scrie clar câte ore are si pe lângă asta l-am văzut eu jucăm împreună suntem colegi, eu l-am adus aici pe server.
 5. Salam, tu nu înțelegi un lucru! Nu ai cum să-i urmărești pe fiecare in parte, nu îți permite timpul si dacă ar fi să procedăm așa, adică la prima abatere gata remove pt că nu mai vrem admini incapabili o să rămânem fără admini, mai trebuie și ajutați, nu degeaba avem (P1 P2 P3 si după P4) Sunt mulți care stiu si mulți care nu știu sa dea pozele, din păcate nu avem încă un server full 24 din 24 ca să ne permitem ceea ce zici tu. Ca să nu mai zic de playeri comozi care nu vor sa isi mai bată capul pt poze pe forum, uploud, link-uri etc cum s-a întâmplat azi dimineață, un player străin care a fost banat intrat pe discord spunând că vrea unban, i-am explicat unde să intre si ce să facă și degeaba, nu a făcut cerere (player pierdut) si acel player POATE era curat si a primit ban doar pt ca adminul respectiv a făcut demo si atât fără să se asigure că era codat sau nu... si nici nu trebuia să uploudeze poze decat să facă cerere unban si vor mai fi playeri de genul (comozi) si atunci ca să evităm pierderile astea mai bine facem un demo frumos, ne asigurăm că e codat etc si ban sau lăsat în pace și comanda amx_ss s-o ținem de la manager in sus pt playerii care joacă la sunet si au si wall.
 6. Opt

  BANNED !!

  Sa vedem ce dovada aduce VenoM in următoarele 24 de ore
 7. Salutare, legat de ce s-a scris pâna acum, de WG si amx_ss. Deja avem admini care sunt destul de comozi, si cand zic asta mă refer că: atunci cand e un codat pe server sau dacă li se pare că cineva are cod fac un demo rapid si dau ban fără ca să se asigure dacă e codat sau nu. Dacă se mai baga si amx_ss multi o sa facă poze străinilor si le dau ban pentru ca acei străini poate nu o sa se descurce sa dea pozele si o sa-i baneze pt neprezentare de poze. Cat despre wg la fel. E parerea mea și raman la demo, dacă esti admin înseamnă ca esti de acord cu regulamentul, iti dai interesul si stai frumos cu demo pe codat, te asiguri că are cod sau dacă nu ceri părerea altui admin si după îl banezi. Comanda de amx_ss as propune-o doar de la manager in sus si atât!
 8. Opt

  Unbanned

  Nici eu nu-l pot vedea!
 9. E curat, nu are nimic, cel puțin din demo-ul ăsta.
 10. Contra! Nu am nimic cu jullay dar eram pe server cand a cerut unui admin cuvintele cheie ca să poată facă cerere. Dacă nici măcar atâta interes sa citească regulamentul ce să mai zic legat de adminat, și ce se întâmplă pe forum!
×
×
 • Create New...