Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Golden

Members

Community Reputation

50 Excellent

1 Follower

About Golden

 • Birthday 05.03.1993

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

164 profile views
 1. Partikip
 2. k thx bye nam nici un comportament cu nimeni, ai injurat ai luat gag, nu ma intereseaza ca i-ai raspuns lu ala, deaia sunt admini sa dea gag sau kick sau ban ptr cei ce injura, nu tre sa raspunzi tu aluia care injura. Dupa ce te-am avertizat de ban ai inceput cu comentarii care sunt in linkul de mai sus pe care il pot accesa colegii + ca mai erau vreo 5-6 admini pe server si nu a considerat nici unul ca am gresit. Iti dau ban, vi inapoi ca ai ip dinamic... asuma-ti ca ai gresit si atunci altfel suna cererea de unban. PS, despre varsta sau alte probleme personale nu raspund, desi cred ca 17 ani aveam cand terminai tu scoala.
 3. Data 03.05.2020 ora 18:00 Golden vs Tofix SINGULAR
 4. Contra, de cand l-ati facut admin pe pustiul asta v-am zis ca nu e de el.... Pe langa ca nu stie ce inseamna sa fi admin, nu stie nici jocul!
 5. Subscriu si eu la ideea colegului de mai sus!
 6. cum iam spus si lui argo, nu mi s-a salvat demo-ul, nu stiu de ce, cred ca de ce nu am dat stop si am iesit din cs sau nu am scris bine comanda de record. Asa am considerat ca ai hack, era bine de aveam demo-ul. sorry guys.
 7. Mersi de includere in lista . Votat!
 8. Echipa - Golden Nick/Nume Echipa -> Golden Jucător Principal -> Golden Jucător Secundar(Nu este obligatoriu) -> nope Link către echipa voastră -> Zile și orele disponibile în care puteți juca -> cu carantinta asta, oricand!
 9. Nick: Golden Prin ce dorești sa donezi? Nu vreau sa donez! Sunt STEAM-ON! Tag-ul dorit: WE ARE Link Steam: https://steamcommunity.com/id/radu_golden/ Verifica aici beneficiile VIP-ului: http://www.csfree.ro/topic/9-csfree-beneficiile-vip/ Da
 10. Am jucat de mai multe ori cu yung și deși a fscut ceva frag-uri pe mine, nici vorba de cod. Pro unban Ps:Eu @Cojo conform regulamentului nu ai voie sa postezi aici daca nu te afli in cauza ( Postarea de mesaje in locurile unde doar anumite categorii de useri au dreptul; )
 11. 1. HAHAHAHAH, chiar de mult nu am mai fost acuzat de hack, ma flatezi ! 2.la fiecare kill se vede ca l-am auzit/vazut ca a trecut de mine, oare unde poate fi player-ul daca a trecut pe sub mine. Sau daca moare un coechipier in dreapta/stanga mea, clar ca acol e si adversarul. 3.tu pe buzzzkill ma verifici de wall ? 4. pune casti si vezi cum e cu ele 5. faceam bascalie in chat ptr ca am crezut ca si tu faci ....Grow Up, ti-am dat un HS cu 1 click si te-ai suparat... 6.nu am nevoie de hack-uri sa omor 85% din playerii de pe server LEJER
 12. Nick: Golden Varsta: 26 Folosești Whatsapp pe telefon?: Da E-mail: radu.wilde@gmail.com Experiența admin: ...nu stiu sa zic exact un termen...dar de ani buni. Inca era birotec.ro daca va spune ceva Cuvintele cheie din regulament: Respect Loialitate @CFREE Onoare Ore jucate pe server: 9.26 ore Like la pagina noastra de Facebook? Nu Poți dona paypal? Da Poți dona SMS? Da Alte precizări? Stiu ca nu am exact 10 ore dar m-am decis sa fac cererea ca mai mereu nu sunt admini pe SV...
×
×
 • Create New...