Jump to content

pIURE._.

Members

Everything posted by pIURE._.

  1. Neața. Frozen, ai deschis deja o cerere de admin, o cerere ce este deja în curs de aprobare/respingere. Aşteaptă-ți răspunsul la cererea de admin pe care ai deschis-o. Ps:eu @JngerMafiot Frate @pIURE._. tu nu ai drept de post la campanie si n-ai drept de post aici au drept doar Fondatorii si cei care se inscriu la campanie daca mai vad un post vei fii sanctionat..?
  2. Contra. Am să-ți spun şi de ce, îndeplineşti o singură parte din cerințele inițiale ale cererilor de admin, şi anume cea a orelor, un lucru bun de altfel. În legătură cu experiența adminatului...este una extrem de mică, 6 luni, dar ştiind că nici eu nu mă descurc bine, bine, totul are un început, experiența o dobândeşti adminând, ar fi un pro pentru "ADMIN SCHOOL", dacă este posibil. Făcând un "tur" al cererilor de-a lungul timpului, am stat şi analizat cererile respinse în primul rând...au fost jucători cu o experiență mult, mult mai mare şi totuşi au fost respinşi. Votul si părerea mea se rezumă strict la cererea ta de admin, nu te cunosc pe server, mai multe nu pot sa adaug. Succes!
  3. Pe server, numele "kinetix" are inregistrate 0 minute jucate iar pe GameTracker ne apare doar 2 minute jucate all-time. Cautand dupa numele postat de tine, si anume "kinetix". Asta este nick-ul cu care ai cele 10+ ore specificate de tine?
  4. Nick: pIURE*_* Ce timp de acces deții pe server? Admin Ai deja tag personalizat activ? Nu Tag-ul dorit: eSports
  5. Nick: B.R.N Steam ID: STEAM_1:0:1173921896 Dovada: https://www57.zippyshare.com/v/NDtfGwpA/file.html Data si Ora: 23.12.2019 / 01:42
  6. Nick : CAROFEL.SLJ Steam ID: STEAM_1:0:863758531 Dovada: https://www57.zippyshare.com/v/TjHKwJJF/file.html Data si ora: 23.12.2019 / 01:20
  7. Like la pagina de facebook am dat, dar nu am bifat, my bad..
  8. Nick: pIURE*_* Varsta: 21 Folosești Whatsapp pe telefon?: Da E-mail: jkorkod@gmail.com Experiența admin: 5 ani de adminat pe o comunitate de mix-uri, bineinteles in paralel adminand si diverse servere publice. Cuvintele cheie din regulament: Respect, Onoare si Loialitate @CFREE, sper ca nu am omis vreunul. Ore jucate pe server: https://www.gametracker.com/player/pIURE*_*/89.40.105.190:27015/ Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Da Poți dona SMS? Da Alte precizări? Stiu ca este absurd sa fac o cerere de admin avand in vedere faptul ca nu am atins pragul orelor minime pentru admin, insa, am revenit la 1.6 dupa o perioada unde am jucat alte jocuri, cu totii revenim la jocul care ne-a consacrat..Azi noapte am intrat pentru prima oara pe acest server, in incercarea de a gasii un server populat, placut jocului liber si cu o prezenta calda referindu-ma la ceilalti jucatori, totul ok, am zis sa raman si sa joc in continuare pe acest server. Revenind strict la cererea mea de admin, am decis sa fac o cerere avand desi chiar si in momentul de fata cand eu scriu aceste randuri, pe server se afla un codat, nu condamn niciun admin, fiecare avem viata reala, dar vreau sa dau o mana de ajutor si in umilul meu timp liber cand vin sa joc, de ce nu sa si adminez pentru a avea un joc cat mai placut? Las la alegerea voastra daca doriti sa imi dati un pro, daca nu, voi revenii cu o noua cerere cand voi indeplinii cerintele necesare. Noroc!
×
×
  • Create New...