Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Derbedeu

Members

Community Reputation

7 Neutral

About Derbedeu

 • Birthday 13.06.1974

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

81 profile views
 1. Au trecut cele 24 de ore regulamentare. Nu va mai faceti iluzii ca o sa puna demo, ca nu are. Am jucat fix o runda, in care ce-i drept, am facut 7 kill-uri. In cazuri din astea, de nesimtire a player-ului, exista o singura explicatie: "E codat!" Ce sa se ne mai obosim cu demo sau alte arogante....da-l dreq, ca nu face reclamatie. Eh, uite ca se mai intampla sa faca si reclamatie daca e nevinovat. Tin sa apreciez, din nou, proptitudinea moderatorilor in a raspunde plangerilor. Din partea mea se poate inchide. SA AVETI UN AN NOU FERICIT!!!
 2. @misi INSIST să vii cu dovada ca am jucat codat și insist sa fiu banat dacă se dovedește că am jucat cu cod. Răspunsul tău denotă că nu ai dovadă , că ai dat banul cu rea credință iar acum încerci să o dai la întors. STEAM_ID-ul meu este pe forum , oricând se poate adăuga ban pe el. Eu zic sa fii barbat(ă) și sa vii cu dovada. Nu ne lăsa să credem că ai un caracter infect si nu poți recunoaște că ai greșit.
 3. Ok. Multumesc.
 4. Ok. Multumesc pentru promptitudine.
 5. Am pus pozele facute de admin, poze care dovedesc indubitabil ca nu am wall. Pe cale de consecinta, se poate scoate ban-ul.
 6. Numele dvs/Names Players:Derbedeu Nume Admin/ Names Admins: misi IP / Steam ID: STEAM_0:0:150006706 ip: 79.117.7.160 Motivul/Reason: wall :))) de_inferno0006.bmp de_inferno0007.bmp
×
×
 • Create New...