Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Zero

Members

Zero last won the day on April 17

Zero had the most liked content!

Community Reputation

210 Excellent

About Zero

 • Birthday 15.04.2001

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Fumez mult ganja.

Recent Profile Visitors

307 profile views
 1. Zero

  UNBANNED - AINS

  Nu stiu nu vad iconita de la steam poate sunt chior :L De asta m am si uitat pe tine, daca vedeam ca esti steam on nu ma mai uitam pe tine.
 2. Prietene a primit ban, crezi ca nu am vazut u@? Ti o zic drept, nu mai fi ofticat ca din vina mea ai pus cerere de retragere, daca joci cu cod n ai ce cauta in staff, pe langa asta ti am dat mesaj in privat ba lasa codu ca nu e bine si am fost baiat a 2 a oara nu ti am mai spus, acum ca tot nu mai esti in staff din vina mea ce tot cauti sa ma sapi? Du te si te culca acum ca este tarziu, si nu mai intra pe comunitatea asta ca jucatorii ca voi o strica.
 3. Zero

  UNBANNED - AINS

  Poftim, si nu mai fi superificial ca daca ai steam on asta nu inseamna ca nu poti avea cod. Faza pe la inceput de demo cand trage in unu care este sub pod iar el banana. Nu stiu cum l ai vazut, draw line ul trebuie sa fie de alta culoare daca e verde inseamna ca nu este vizibil, tu l ai vazut, si mai sunt niste faze nu mai stiu in ce parte a demo ului. ains.dem
 4. Nick admin : ZERO Dată/Ora banarii [5/6/2020] - [11:42PM] Nume banat :Ains IP: STEAM_0:1:201334537 109.97.201.249 Motivul banului /durata : WH Demo-screen : ains.dem12 MB · 0 downloads Te rog eu nu mai cauta nod in papura sa ma "ingropi" de la admin, mai bine potoleste te si nu mai intra pe server daca esti atat de ofensat ca eu am fost corect! PS: EU @JngerMafiotnu mai modificati rontul de scris ca afecteaza frate forumul...Multumesc..!
×
×
 • Create New...