Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Thx.Bogdan

Members

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About Thx.Bogdan

 • Birthday 06.02.1996

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Thx.

Recent Profile Visitors

41 profile views
 1. klimp sigur eu te-am banat?? nu ai facut ss la consola sa vedem sigur daca te-am banat eu? ca nu tin minte sa te fii vazut pe sv sau sa iti dau ban si nu am nici demo... de aceea zic ca e ciudat sa iti fii dat ban fara dovada !
 2. Dada daca folosesti amx_spectate nu apari acolo la specatorii....apari ca si cum ai juca...dar ma rog poate nu stiai asta !!!
 3. Dada pentru siguranta ta intelectuala sa stii ca am vazut pe u@ si am urmarit....dar daca nu are cod ce vrei sa fac? dau ban ca asa a zis dada? Au fost banati codatii ! Daca te face cineva nu inseamna neaparat ca are ceva ! Jucatorul reclamat de tine a fost Banat !!!!! Multumim ! O seara faina !
 4. Buna Christo, corect orice ban vine insotit de demo ! O sa posteze aici un admini care au demo cu tine ! Au mai multi demo cu tine...mie nu mia mers sa fac demo asa ca a facut demo s1LLa@GENOCIDE ,si din cate am inteles are di Zero demo cu tine ! Asteptam sa vina ei cu demo ! Multumesc !
 5. Nick: Thx. Varsta (min 18): 24 Folosești Whatsapp pe telefon?: Yes E-mail: stresss_s@yahoo.com Experiența admin: 10 ani ! Cuvintele cheie din regulament: Onoare, Respect , Loialitate @CSFREE Ore jucate pe server: 1 zi 24 min Like la pagina noastra de Facebook? Yes Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări? O sa pot dona dar nu acum !
×
×
 • Create New...