Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Ains

Members

Ains last won the day on May 7

Ains had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Ains

 • Birthday 29.07.1999

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

17 profile views
 1. Ains

  UNBANNED - AINS

  In sfarsit! Multumesc mult!!
 2. Ains

  UNBANNED - AINS

  Evident este un bug de la joc sau cevam deoarece: https://imgur.com/T1FWm7l - aici se vede imaginea de la steam, in schimb la tine nu se vede, desi ai. Plus ca v-am dat si steamidul (si nu veni cu aia ca am luat cont de al altcineva intre timp, ca asta chiar e contul meu si la momentul banului eram pe ACEST CONT DE STEAM.) Tot astept sa se uite lume pe demo, insa nu vad atata interes, aparent sunt singurul interesat sa-mi apar nevinovatia, ceea ce nu-i ok.. Daca si cand joc corect am ajuns sa iau ban, chiar nu mai stiu ce sa fac. Acea faza, chiar nu e concludenta, l-am vazut cand a iesit de sub pod, o firimutura din el, dar l-am vazut pe rndm. Sa zicem ca aceasta faza este un pui mic de wall, nu ar mai trebui sa fie si restul demoului? Sunt faze care atesta chiar contrariul. Daca stiam cu musca pe caciula credeti-ma ca nu ma mai chinuiam atat pentru unban. Astept in continuare, sa verifice mai multa lume - TOT DEMOUL, cu atentie si profesionalism.
 3. Ains

  UNBANNED - AINS

  Ce te face sa spui ca nu eram steam on? Si cand apasa tab ZERO se vede ca am imaginea de la steam langa nume. Cred ca daca aveam wall, nu ma mai ascundeam de acel flash. Dupa ce a trecut, m am urcat pe cutie si l am vazut cum a iesit de sub pod, apoi am tras, simplu. Astept, bineinteles, chiar ma simteam bine pe server, iar apoi sa iau ban pe nedrept.. de aici asa reiese
 4. Ains

  UNBANNED - AINS

  Am urmarit tot demoul. Faza despre care mentionezi tu, eu l-am vazut cand a iesit de sub pod, foarte putin, dar l-am vazut. In rest, despre ce faze vorbesti ? Si la sfarsit se vede cand m-a omorat digital___aim ceva de genul, crezi ca daca aveam wall, nu stiam ca vine? Sunt multe faze in care se vede clar ca eu nu stiam de prezenta lor acolo. Joc la sunet, pe foarte multi ii aud + ca din experienta stiu unde sa verific toate locurile, de parca tu nu stii. Nu sunt superficial ca am steam, doar ca habar nu am cum as putea sa folosesc cod cu steam, cred ca nici fara nu stiu sa-l fac. Astept sa vada mai multe lume demoul sa-si dea cu parerea. Nu sunt faze concludente deloc. La sfarsit de ce zici ''ains 22 cu 2 nu are cod'' si dupa dai ban ? Poti sa te mai uiti chiar si tu inca odata la el, sa te convingi.
 5. https://imgur.com/zfz1Rq2 Numele dvs/: Ains Nume Admin: ZERO IP / Steam ID: 109.97.201.249 / STEAM_0:1:201334537 Motivul/Reason: wh Dovada (demo, ss, etc): poate sa le puna domnul ZERO, chiar sunt curios. Mentionez faptul ca sunt steam on. Astept demoul domnului ZERO, sa vedem unde a vazut el wallhack.
×
×
 • Create New...