Jump to content

TheLegend

Banned

TheLegend last won the day on August 13 2020

TheLegend had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About TheLegend

 • Birthday 25.09.2001

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  I am a legend.

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. Numele dvs/Names Players: TheLegend Nume Admin/ Names Admins:JngerMafiot IP / Steam ID: STEAM_1:0:1117168927 Motivul/Reason: Injurii Dovada (demo, ss, etc): https://imgur.com/a/xhINI0l Salut JngerMafiot, cu ce am injurat, ma rog?
 2. Am scris doar ca te-am corectat ca sa inteleaga si ceilalti, am pus virgule, cratime corecte, sters cratime aiurea dar doresc si eu demo-ul ca sa vad ca el nu are Wall Hack si sa ma conving.
 3. Nu am scris asta. Trimite-mi si mie demo-ul sa il vad ca eu inca cred ca el are Wall hack.
 4. Ai inchis raspuns-urile la topicul anterior. Salut sa stii ca playerul kike a fost verificat de mine,* am facut si demo pe el si este curat,* eu am jucat 3 mape cu el pana sa intri tu pe server da... ????(si pana a fost sa ma duc in ftp si forum asa nu mai face admin incopetent)???? ca daca erai tu admin dadeai ban fara dovada,* tu nu contribui* pentru a ajuta serverului si tu nu ai nici un drept sa vorbesti in numele lui, el de bine, de rau are grad si este intruit de mine si nu-l* mai face tu admin de 13 ani ca nu esti la inaltimea lui de a avea grad de admin,* daca erai tu tare si mare aveai grad de admin dar dupa ce am vazut tu cam* esti nemultumit pe server de cam* toti playeriicare joc mai bine decat tine asa ca te rog frumos sa ma mai* scutesti cu reclamatii pe forum care nu-si* are sensul, el ti-a* zis ca este curat deoarece fiind cu mine pe server cand l-am* verificat cu demo..pe kike.. Asa ca subiect inchis.! Te-am corectat eu putin aici, de fapt... putin mai mult. Ok, am inteles. Trimite-mi si tu demo-ul sa il vad, si i-am cerut wargods la mine pe server dar el nu mi l-a dat.
 5. Numele dvs: TheLegend Numele adminului reclamat: adrian Motiv reclamatie: Acest admin de 13 ani care plateste 10 euro pe luna ca sa fie admin, dupa cum mi-a spus el, imi da gag pe motiv: SPAM -> Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat și prin privarea de dreptul la opțiune, dar și prin trimiterea continuă unor mesaje , dupa cum se vede in poza asta: ( https://imgur.com/a/dmqS0N3 ) eu am scris doar de 2 ori pe u@: "kike wall hack ". Dupa mi-a zis: "taci ca nu are", l-am intrebat daca are WarGods de la el incat stie ca nu are, dar adminii nu au voie sa ceara WarGods-ul de la playeri. Atunci eu ma intreb de unde stie el ca nu are? Si din cate stiu, spam-ul este facut din MINIM 3 mesaje la fel in mai putin de 5-10 secunde. Dovada: https://imgur.com/a/dmqS0N3
 6. Bine, atunci cum ramane cu partea in care mi-ai dat gag degeaba? 1.Nu am injurat 2.Nu am facut spam. Daca Neax face parte din staff, de ce l-ai intrebat: "neax, vrei si tu" : Dovada: https://imgur.com/a/7RxA2hj in poza se mai vede si Neax, un jucator care face spam, si scrie cu caps, lui nu i-a dat gag, pe el l-a intrebat: "neax vrei si tu"
 7. Omule, mie mi-ai dat gag degeaba, asta inseamna abuz de functie. 1.Nu am injurat si 2. Nu am facut spam cum a facut Neax in poza de mai jos. Dupa nici lui Neax nu i-ai dat gag. Dupa faza aia cu discord-ul voi aveti ceva cu mine.
 8. In poze eu nu vad ca am "vb" urat, am scris doar: "Neax, te-as injura, dar nu sunt lift sa ma cobor la nivelul tau", as vrea sa vad dovada de la tine ca am vorbit urat.
 9. Numele dvs: TheLegend Numele adminului reclamat: adrian Motiv reclamatie: Imi da gag degeaba pe langa asta mi-a dat si 20 de minute. 20 de minute pentru ca: 1. Nu am facut spam 2. Nu am injurat Dovada: https://imgur.com/a/7RxA2hj in poza se mai vede si Neax, un jucator care face spam, si scrie cu caps, lui nu i-a dat gag, pe el l-a intrebat: "neax vrei si tu"
 10. Multumesc, deci sunt debanat?
 11. Eu nu ma pot uita la demo, rog un admin sa se uite daca se poate si sa-mi spuna ce am. In caz ca nu se auzeau pasii inamicilor vreau sa stiti ca eram cu adrian_ si Alexia pe discord in confa care imi dadeau INFO, din cate stiu pe Y sau pe U nu ai voie sa dai info. Puteti sa ii intrebati si pe ei.
 12. Model: Numele dvs/Names Players: TheLegend Nume Admin/ Names Admins: ROmaniaARMY IP / Steam ID: 92.86.49.53 STEAM_1:0:1117168927 Motivul/Reason: wall hack Dovada (demo, ss, etc):
×
×
 • Create New...