Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 93.114.82.28:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

TheLegend

Banned

TheLegend last won the day on August 13 2020

TheLegend had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About TheLegend

 • Birthday 25.09.2001

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  I am a legend.

Recent Profile Visitors

114 profile views
 1. Numele dvs/Names Players: TheLegend Nume Admin/ Names Admins:JngerMafiot IP / Steam ID: STEAM_1:0:1117168927 Motivul/Reason: Injurii Dovada (demo, ss, etc): https://imgur.com/a/xhINI0l Salut JngerMafiot, cu ce am injurat, ma rog?
 2. Am scris doar ca te-am corectat ca sa inteleaga si ceilalti, am pus virgule, cratime corecte, sters cratime aiurea dar doresc si eu demo-ul ca sa vad ca el nu are Wall Hack si sa ma conving.
 3. Nu am scris asta. Trimite-mi si mie demo-ul sa il vad ca eu inca cred ca el are Wall hack.
 4. Ai inchis raspuns-urile la topicul anterior. Salut sa stii ca playerul kike a fost verificat de mine,* am facut si demo pe el si este curat,* eu am jucat 3 mape cu el pana sa intri tu pe server da... ????(si pana a fost sa ma duc in ftp si forum asa nu mai face admin incopetent)???? ca daca erai tu admin dadeai ban fara dovada,* tu nu contribui* pentru a ajuta serverului si tu nu ai nici un drept sa vorbesti in numele lui, el de bine, de rau are grad si este intruit de mine si nu-l* mai face tu admin de 13 ani ca nu esti la inaltimea lui de a avea grad de admin,* daca erai tu tare si mare aveai grad de admin dar dupa ce am vazut tu cam* esti nemultumit pe server de cam* toti playeriicare joc mai bine decat tine asa ca te rog frumos sa ma mai* scutesti cu reclamatii pe forum care nu-si* are sensul, el ti-a* zis ca este curat deoarece fiind cu mine pe server cand l-am* verificat cu demo..pe kike.. Asa ca subiect inchis.! Te-am corectat eu putin aici, de fapt... putin mai mult. Ok, am inteles. Trimite-mi si tu demo-ul sa il vad, si i-am cerut wargods la mine pe server dar el nu mi l-a dat.
 5. Numele dvs: TheLegend Numele adminului reclamat: adrian Motiv reclamatie: Acest admin de 13 ani care plateste 10 euro pe luna ca sa fie admin, dupa cum mi-a spus el, imi da gag pe motiv: SPAM -> Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat și prin privarea de dreptul la opțiune, dar și prin trimiterea continuă unor mesaje , dupa cum se vede in poza asta: ( https://imgur.com/a/dmqS0N3 ) eu am scris doar de 2 ori pe u@: "kike wall hack ". Dupa mi-a zis: "taci ca nu are", l-am intrebat daca are WarGods de la el incat stie ca nu are, dar adminii nu au voie sa ceara WarGods-ul de la playeri. Atunci eu ma intreb de unde stie el ca nu are? Si din cate stiu, spam-ul este facut din MINIM 3 mesaje la fel in mai putin de 5-10 secunde. Dovada: https://imgur.com/a/dmqS0N3
 6. Bine, atunci cum ramane cu partea in care mi-ai dat gag degeaba? 1.Nu am injurat 2.Nu am facut spam. Daca Neax face parte din staff, de ce l-ai intrebat: "neax, vrei si tu" : Dovada: https://imgur.com/a/7RxA2hj in poza se mai vede si Neax, un jucator care face spam, si scrie cu caps, lui nu i-a dat gag, pe el l-a intrebat: "neax vrei si tu"
 7. Omule, mie mi-ai dat gag degeaba, asta inseamna abuz de functie. 1.Nu am injurat si 2. Nu am facut spam cum a facut Neax in poza de mai jos. Dupa nici lui Neax nu i-ai dat gag. Dupa faza aia cu discord-ul voi aveti ceva cu mine.
 8. In poze eu nu vad ca am "vb" urat, am scris doar: "Neax, te-as injura, dar nu sunt lift sa ma cobor la nivelul tau", as vrea sa vad dovada de la tine ca am vorbit urat.
 9. Numele dvs: TheLegend Numele adminului reclamat: adrian Motiv reclamatie: Imi da gag degeaba pe langa asta mi-a dat si 20 de minute. 20 de minute pentru ca: 1. Nu am facut spam 2. Nu am injurat Dovada: https://imgur.com/a/7RxA2hj in poza se mai vede si Neax, un jucator care face spam, si scrie cu caps, lui nu i-a dat gag, pe el l-a intrebat: "neax vrei si tu"
 10. Multumesc, deci sunt debanat?
 11. Eu nu ma pot uita la demo, rog un admin sa se uite daca se poate si sa-mi spuna ce am. In caz ca nu se auzeau pasii inamicilor vreau sa stiti ca eram cu adrian_ si Alexia pe discord in confa care imi dadeau INFO, din cate stiu pe Y sau pe U nu ai voie sa dai info. Puteti sa ii intrebati si pe ei.
 12. Model: Numele dvs/Names Players: TheLegend Nume Admin/ Names Admins: ROmaniaARMY IP / Steam ID: 92.86.49.53 STEAM_1:0:1117168927 Motivul/Reason: wall hack Dovada (demo, ss, etc):
×
×
 • Create New...