Jump to content

ConQueRoR

Veteran

Community Reputation

14 Good

About ConQueRoR

 • Birthday 24.05.1885

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  aaaaaaaaaa

Recent Profile Visitors

584 profile views
 1. Salutare. ce se intampla cu serverul1?doar la mine nu merge sau a picat ?
 2. Hai ca a reusit unul sa ma scarbeasca...in speta Afganistanu. Mi-a cerut wg...i-am dat. Am un cfg din 2008 care nu e facut de mine si cu care nu am avut niciodata probleme. am fost prezent pe server in fiecare zi....am incercat ..fara a avea niciun castig sa tin cat de cat serverul fara codati.... din partea mea puteti pastra ban-ul si pe Afganistanu...care pur si simplu s-a ofticat.... mai jos va las confg-ul sa se spele Afganul cu el pe cap...Pot si pe alt server sa joc... x.cfg
 3. Negativ. Nu mi se pare normal sa aiba doua conturi cu admin cu care sa joace.... ori i se seterge contul cu NewMan...ori i reseteaza parola si face cerere de schimbare nick. Hai sa ne facem 10 conturi sa para ca sunt mai multi admini. Cei care au dat Pro presun ca nu au citit si ultimul rand din cerere! Plus ca daca au yutat parola nu mi se pare a fi o persoana serioasa.
 4. Nick: ConQueRoR Varsta (min 18): 35 Folosești Whatsapp pe telefon?: Yes E-mail: robert.tanasa@ymail.com Experiența admin: vreo 3 ani Cuvintele cheie din regulament: respect onoare loialitate Ore jucate pe server: 5 Like la pagina noastra de Facebook? Yes Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări?
×
×
 • Create New...