Jump to content

Download Counter Strike 1.6

valve.pngsteam.pngsource.png

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2019)

Download

Community Reputation

37 Excellent

Social Info

Followers

About Zenn

 • Birthday 19.09.1996

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Zenn

  [CSFREE] Banned - jrlneww

  Se poate verifica istetule exista un FTP... asa ca esti egal cu "0" , daca tu crezi ca eu ii fac pe iei sa spuna ca mine.
 2. Zenn

  [CSFREE] Banned - jrlneww

  Esti penibil smr, dupa ce ai inceput discutia cu @DeAgLe | BwT | ❤️ LoVe iai spus "TARAN" fara ca el sa iti fi spus ceva ai primit gag de la @Dracula, TI-am zis "taci in pl,m" ai inceput cu gura mare, ti-a zis si Dracula sa taci nu ai inteles. ti-am dat gag 10 minute ai iesit si ai intrat cu numele "imi bag pl in morti lui jub" @Draculasi @DeAgLe | BwT | ❤️ LoVe. poate sa spuna si iei.
 3. Copy/Paste de la cererea unban a lui , el cere mereu explicatii, nu cauta nimeni cearta pe sv si nu cere explicatii ca asta... Se preafacea ca nu stie cine a dat vot, pe Barcelona eram 6vs7 si 5 spec, Free=d a zis daca dau si GARDEN la vot i-am zis ca dau Garden cand e sv FULL a intele si a zis sa dau dust2 sa intre lumea, si am dat DE_DUST2_XMAS, am schimbat mapa si vine el care era spec sa intrebe cine a dat vot... in 3 runde de dus2_xmas era 11vs11 si el o arde ca sa schimbe mapa.. Era si Mihai. care ii tot spunea ca s-a votat mapa , pana la urma nu stau sa ii dau explicatii.. asa ca i-am dat ban imi asum. Se poate cauta si in ftp cand i-am spus pe u@ sa termine cu schimbatul, sa imi zice "sa imi vad de treaba, iar o incerc, tranvai" eu i-am zis cu frumosul sa termine si el ma fute la icre , asta cauta mereu cearta pe sv. Imi pare rau ca incalc iar REGULAMENTUL , imi asum chiar si remove, dar pana si @Derzis, a vazut live ce ii poate capu' lui. https://imgur.com/a/764apRO [Sergent] AfGanistaNu : maverick? [Maior] Maverick : a? [Sergent] AfGanistaNu : ai draci? [Sergent] AfGanistaNu : e varumeu [Maior] Maverick : ma ce vrei [Maior] Maverick : tu o cauti de ieri incontinuu\ [Sergent] AfGanistaNu : joaca linistit [Sergent] AfGanistaNu : ca prea te bagi in seama [Maior] Maverick : pai cine esti tu? [Sergent] AfGanistaNu : da tu cine esti? [Sergent] AfGanistaNu : un simplu admin [Sergent] AfGanistaNu : la fel ca mine *DEAD* [Maior] Maverick : pai sunt mai mare ca tine [Sergent] AfGanistaNu : doar ca esti mai de 12 ani [Sergent] AfGanistaNu : si te bagi in seama *DEAD* [Maior] Maverick : astazi ma ocup de tine suta la suta (ADMIN) Maverick : ma face chior (ADMIN) AfGanistaNu : daca te legi de mine ma (ADMIN) Maverick : da el vote peste toti si are adm de 2 zile (ADMIN) AfGanistaNu : atunci (ADMIN) Maverick : ti-am mai dat si pro [Maior] Maverick : :)) (ADMIN) Maverick : parvenitu asta (ADMIN) AfGanistaNu : pt probleme avem forum (ADMIN) Maverick : lasa ca ast sa intre fondator sa il remove`ze pe asta (ADMIN) Maverick : ca are de 2 zile admin si face figuri pe aici (ADMIN) AfGanistaNu : nu fac figuri imi fac treaba tu te legi de toti (ADMIN) Maverick : si ce plm trb ai tu? (ADMIN) Maverick : esti tap ispasitor (ADMIN) Maverick : afganistan odata daca te mai bagi in seama cu mine te zbor (ADMIN) Maverick : afganistane sa iti vezi de trb ta ok? (ADMIN) AfGanistaNu : man eu nu am nimic cu tine (ADMIN) Maverick : veziti de trb ta duten plm (ADMIN) AfGanistaNu : daca tu esti copil descult si nu ai minte nu am ce sa fac eu (ADMIN) Maverick : nu intra wanted asta odata sa ii zic sa iti dea remove ca prea prost esti (ADMIN) Maverick : admin de 2 zile te certi tu cu oameni pe aici (ADMIN) Maverick : e mta desculta (ADMIN) Maverick : sa te bagi peste mine ca sunt mai mar Sa vada tot staf-ul cum vorbeste el si cum cauta cearta si cum ameninta cu REMOVE alt coleg.
 4. Zenn

  [CSFREE] Unbanned - Maverick

  Se preafacea ca nu stie cine a dat vot, pe Barcelona eram 6vs7 si 5 spec, Free=d a zis daca dau si GARDEN la vot i-am zis ca dau Garden cand e sv FULL a intele si a zis sa dau dust2 sa intre lumea, si am dat DE_DUST2_XMAS, am schimbat mapa si vine el care era spec sa intrebe cine a dat vot... in 3 runde de dus2_xmas era 11vs11 si el o arde ca sa schimbe mapa.. Era si Mihai. care ii tot spunea ca s-a votat mapa , pana la urma nu stau sa ii dau explicatii.. asa ca i-am dat ban imi asum. Dovada: https://imgur.com/a/764apRO Multumesc!
 5. Zenn

  Cozonaci

  Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
 6. Zenn

  [CSFREE] Rezolvat -unban flo

  Deci eu i-am zis lui "de3a stai in baza jucatorul pizdi" pe kabul32 era in baza , la care flo zice ca imi face reclamatie i-am dat de 2 ori kick nu de 3-4 ori cum spune el chiar vreau sa se verifice FTP-ul,dupa ce a luat primul kick a intat si a zis "stai sa vezi ce remove iei" sau ceva de genul si a luat ban pe motiv removelajubber. Rog sa se verifice FTP-ul. Multumesc.
 7. Zenn

  [CSFREE] Respins - Slot - Shadow

  Contra, joaca cu aim, chiar azi i am dat ban de dimineata!
 8. Si ai bagat wall daca te-ai enervat, foarte frumos raspuns, daca face tot staff-ul asa ce se alge se sv?
 9. Incearca sa se scuze acum, ca era beat , pe bune de aia ai luat admin sa bei 2 pahare de bere sa joci cu wall?
 10. Dovada : https://www40.zippyshare.com/v/5r6uEYiP/file.html Daca nu jucai cu wall nu avem nimic cu tine, si nu sunt jmecher ca am grad mare imi fac doar treaba , tu ai luat admin ca sa joci cu wall? In loc sa ai grija de sv sa joace playerii cu wall, aim ... joci tu ca admin.
 11. Nick: juBBeR Ce timp de acces deții pe server? Admin Ai deja tag personalizat activ? Nu Tag-ul dorit: -De la 8 la infinit ∞
 12. Nick: juBBeR Ce timp de acces deții pe server? Admin Ai deja tag personalizat activ? Da Tag-ul dorit: NăsTasE /-