Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Zenn

Veteran

Zenn last won the day on November 26 2018

Zenn had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

4 Followers

About Zenn

 • Birthday 19.09.1996

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1.422 profile views
 1. LA MULTI ANI !!

 2. Pe tine nu te aduce nimeni in discutie ca esti in plus ca parul de pe PIZ*A si nu numai tu. Puteti incheia chestia asta Seara frumoasa in continuare!
 3. Am facut sa vada lumea cum esti tu , ca ai fost ca dracula pupincurist si ai ajuns meneger sau ce esti tu sefu suprem.
 4. @Dracula ce moloz esti asa in extaz, crezi ca daca ii pupi in c.r pe fondatorii iti face statuie ,cum a pleact @blue white lion hop ai venit tu , te crezi cineva daca esti catelu lor.
 5. Adica pentru ca i am zis adevarul a primt ban, adica te duce de nas una de 15 ani iar pe el il doare adevarul... tu nu vezi ca nu are replica, imi da ban si dupa cand intru pe sv ma ia cu "" prietene"" de unde pana unde sunt eu cu el prieten, mi a dat de 2 ori cerere pe steam i am dat accept si l am sters ca sa ii dau aroganta la om si de aia e suparat.
 6. Pentru ca te-am deranjat pe tine, mia scos vip-ul? Esti miezu din leana , si aduc in discutie pe cine vreau Blue a fost de treaba cu toata lumea dar pentru ca a fost corect a primit un sut in fund.
 7. Salut, deschid acesti topic sa vada si @Argosi @Weedox ca Wanted asta isi bate joc de sv de cand l-au facut fondator ce moloz e el face ce vrea el da remove da ban nu ma deranjeaza dar sa imi dai BAN si sa imi scoata VIP-UL e chiar urat eu am donat de 2 ori pt acel vip, si pt ce pt o gaura de covrig adica Capshunica , vezi doamne am deranjat fata de pe sv, tot din cauza lui Wanted si a lui Mihaela a plecat Blue de aici.
 8. Samples 16 - 8 Austria Poza: https://imgur.com/sWQ0loX
 9. Nick: juBBeR Ce timp de acces deții pe server? VIP Ai deja tag personalizat activ? Yes Tag-ul dorit: ZeN*
 10. 9. Intr-o reclamație/cerere unban/ban au voie sa posteze doar cei implicați si staff-ul server-ului (co-owner,owner,founder ). P1 imi cer scuze ca postez, dar acest "jucator"e prea plin de el. Aici ai un demo cu tine cand joci cu No recoil.
 11. Am vazut si eu demo-ul, sunt de parere cu errayN , no recoil .
 12. Zenn

  Unbanned - WoW

  Parerea mea e ca are wall, sunt multe faze la care sunetul este egal cu 0, el joaca non-steam am inteles ca nu poate da wg.. deci daca vrei sa vezi sunet te uiti pe Logitec el chiar joac sunet si de multe ori te inseala si sunetul. El o sa raspunca cu: '' am sunet si radar'' si e jucator PRO
 13. Nick: Serghei Ce timp de acces deții pe server? VIP Ai deja tag personalizat activ? Nu Tag-ul dorit: ZeN-/
×
×
 • Create New...