Jump to content

Zenn

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • CSFCoins

  6,100 [ Donate ]
 • Country

  United States

Community Reputation

44 Excellent

4 Followers

About Zenn

 • Birthday 19.09.1996

Recent Profile Visitors

874 profile views
 1. Zenn

  Unbanned - WoW

  Parerea mea e ca are wall, sunt multe faze la care sunetul este egal cu 0, el joaca non-steam am inteles ca nu poate da wg.. deci daca vrei sa vezi sunet te uiti pe Logitec el chiar joac sunet si de multe ori te inseala si sunetul. El o sa raspunca cu: '' am sunet si radar'' si e jucator PRO
 2. Nick: Serghei Ce timp de acces deții pe server? VIP Ai deja tag personalizat activ? Nu Tag-ul dorit: ZeN-/
 3. Zenn

  Donatie juBBeR

  nick - juBBeR data - 23.02.2019 Donatie (paypal/boost sms/ credit ) : 8 euro credit
 4. @Derzis, degeaba dau o explicatie , asta nu e in stare de admin degeaba are varsta care o are ,nu stie ce e ala admin in fine .. eu i am dat kick lui @HobbiteSupremera spec si avea lag in fine, a intrebat omu cine a dat i am zis ca eu .. cred ca sa suparat si vine @Severin miezu din leana si spune sa nu ma mai dau eu mare pe sv... ti am zis sa imi accepti retragerea ca DERANJEZ. atat am avut de spus . Multumesc!
 5. Se poate verifica istetule exista un FTP... asa ca esti egal cu "0" , daca tu crezi ca eu ii fac pe iei sa spuna ca mine.
 6. Esti penibil smr, dupa ce ai inceput discutia cu @DeAgLe | BwT | ❤️ LoVe iai spus "TARAN" fara ca el sa iti fi spus ceva ai primit gag de la @Dracula, TI-am zis "taci in pl,m" ai inceput cu gura mare, ti-a zis si Dracula sa taci nu ai inteles. ti-am dat gag 10 minute ai iesit si ai intrat cu numele "imi bag pl in morti lui jub" @Draculasi @DeAgLe | BwT | ❤️ LoVe. poate sa spuna si iei.
 7. Copy/Paste de la cererea unban a lui , el cere mereu explicatii, nu cauta nimeni cearta pe sv si nu cere explicatii ca asta... Se preafacea ca nu stie cine a dat vot, pe Barcelona eram 6vs7 si 5 spec, Free=d a zis daca dau si GARDEN la vot i-am zis ca dau Garden cand e sv FULL a intele si a zis sa dau dust2 sa intre lumea, si am dat DE_DUST2_XMAS, am schimbat mapa si vine el care era spec sa intrebe cine a dat vot... in 3 runde de dus2_xmas era 11vs11 si el o arde ca sa schimbe mapa.. Era si Mihai. care ii tot spunea ca s-a votat mapa , pana la urma nu stau sa ii dau explicatii.. asa ca i-am dat ban imi asum. Se poate cauta si in ftp cand i-am spus pe u@ sa termine cu schimbatul, sa imi zice "sa imi vad de treaba, iar o incerc, tranvai" eu i-am zis cu frumosul sa termine si el ma fute la icre , asta cauta mereu cearta pe sv. Imi pare rau ca incalc iar REGULAMENTUL , imi asum chiar si remove, dar pana si @Derzis, a vazut live ce ii poate capu' lui. https://imgur.com/a/764apRO [Sergent] AfGanistaNu : maverick? [Maior] Maverick : a? [Sergent] AfGanistaNu : ai draci? [Sergent] AfGanistaNu : e varumeu [Maior] Maverick : ma ce vrei [Maior] Maverick : tu o cauti de ieri incontinuu\ [Sergent] AfGanistaNu : joaca linistit [Sergent] AfGanistaNu : ca prea te bagi in seama [Maior] Maverick : pai cine esti tu? [Sergent] AfGanistaNu : da tu cine esti? [Sergent] AfGanistaNu : un simplu admin [Sergent] AfGanistaNu : la fel ca mine *DEAD* [Maior] Maverick : pai sunt mai mare ca tine [Sergent] AfGanistaNu : doar ca esti mai de 12 ani [Sergent] AfGanistaNu : si te bagi in seama *DEAD* [Maior] Maverick : astazi ma ocup de tine suta la suta (ADMIN) Maverick : ma face chior (ADMIN) AfGanistaNu : daca te legi de mine ma (ADMIN) Maverick : da el vote peste toti si are adm de 2 zile (ADMIN) AfGanistaNu : atunci (ADMIN) Maverick : ti-am mai dat si pro [Maior] Maverick : :)) (ADMIN) Maverick : parvenitu asta (ADMIN) AfGanistaNu : pt probleme avem forum (ADMIN) Maverick : lasa ca ast sa intre fondator sa il remove`ze pe asta (ADMIN) Maverick : ca are de 2 zile admin si face figuri pe aici (ADMIN) AfGanistaNu : nu fac figuri imi fac treaba tu te legi de toti (ADMIN) Maverick : si ce plm trb ai tu? (ADMIN) Maverick : esti tap ispasitor (ADMIN) Maverick : afganistan odata daca te mai bagi in seama cu mine te zbor (ADMIN) Maverick : afganistane sa iti vezi de trb ta ok? (ADMIN) AfGanistaNu : man eu nu am nimic cu tine (ADMIN) Maverick : veziti de trb ta duten plm (ADMIN) AfGanistaNu : daca tu esti copil descult si nu ai minte nu am ce sa fac eu (ADMIN) Maverick : nu intra wanted asta odata sa ii zic sa iti dea remove ca prea prost esti (ADMIN) Maverick : admin de 2 zile te certi tu cu oameni pe aici (ADMIN) Maverick : e mta desculta (ADMIN) Maverick : sa te bagi peste mine ca sunt mai mar Sa vada tot staf-ul cum vorbeste el si cum cauta cearta si cum ameninta cu REMOVE alt coleg.
 8. Se preafacea ca nu stie cine a dat vot, pe Barcelona eram 6vs7 si 5 spec, Free=d a zis daca dau si GARDEN la vot i-am zis ca dau Garden cand e sv FULL a intele si a zis sa dau dust2 sa intre lumea, si am dat DE_DUST2_XMAS, am schimbat mapa si vine el care era spec sa intrebe cine a dat vot... in 3 runde de dus2_xmas era 11vs11 si el o arde ca sa schimbe mapa.. Era si Mihai. care ii tot spunea ca s-a votat mapa , pana la urma nu stau sa ii dau explicatii.. asa ca i-am dat ban imi asum. Dovada: https://imgur.com/a/764apRO Multumesc!
 9. Zenn

  Cozonaci

  Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
 10. Deci eu i-am zis lui "de3a stai in baza jucatorul pizdi" pe kabul32 era in baza , la care flo zice ca imi face reclamatie i-am dat de 2 ori kick nu de 3-4 ori cum spune el chiar vreau sa se verifice FTP-ul,dupa ce a luat primul kick a intat si a zis "stai sa vezi ce remove iei" sau ceva de genul si a luat ban pe motiv removelajubber. Rog sa se verifice FTP-ul. Multumesc.
 11. Contra, joaca cu aim, chiar azi i am dat ban de dimineata!
 12. Si ai bagat wall daca te-ai enervat, foarte frumos raspuns, daca face tot staff-ul asa ce se alge se sv?