Jump to content

Zenn

Members

Community Reputation

17 Good

Social Info

3 Followers

About Zenn

 • Birthday 09/19/1996

Recent Profile Visitors

604 profile views
 1. Nick: zeNN Ce timp de acces deții pe server? Admin Ai deja tag personalizat activ? No Tag-ul dorit: NsT"k-yak
 2. [CSFREE] Banned - JabbaW.BisTro^

  Imi cer scuze ma bag , dar din demo-urile de mai sus e wall pe fata nici nu se ascunde macar joaca cu el ON nu il dezactiveaza , dar faza cu he-ul cand era ct sa dus cu el si direc la tunel dupa cutie la dat ca era unu acolo, cum am spus are WALL JabbaW.BisTro^, nu o lua in nume de rau nu am nimic cu tine esti de treaba, dar foarte urat din partea ta ai luat si admin sa iti bati joc de sv.
 3. [CSFREE] Acceptat - Slot BBC

  Pro.
 4. Numele dvs: z3NNNumele adminului reclamat:EricuMotiv reclamatie:Schimba mapa pentu ca vrea el , nu intreaba adminii care sunt on pe sv ce preferinte au ... zice ca nu scrie in regulament ca trebuie sa intrebe pe cineva in legatura cu votul. Deci pe bune chiar nu scrie sau nu a citit el regulamentul? 6. Comanda amx_votemap se utilizează in ultimele 8-10 minute. P1 - Admin-ul cu grad-ul cel mai mare pe server are prioritate in a da vot. - Vot-ul nu se da înainte de a va consulta cu adminii prezenți pe server. - Înainte de a da vot verificați ultimele hărți tastând /last sa nu repetați hărțile recente. - Harta se schimba in ultimele 5 minute de către admin-ul care a dat vot (nu aveți voie sa va bagati peste cel care a dat vot, doar in cazul in care el va permite sau iese de pe server). Dovada: https://imgur.com/a/ovK3dHk , https://imgur.com/a/t7HLhvY , https://imgur.com/a/7m68jgc , https://imgur.com/a/PZhzMGo , https://imgur.com/a/Gvo5y8k .
 5. [CSFREE] Acceptat Barbossa(DauMagie)

  PRO.
 6. Nick: z3NN Skype: nu Folosești Whatsapp pe telefon?: No Vârsta: 21 Experiența admin: 1 an Cuvantul cheie din regulament: [reguli], [admini], [csfree] Ore jucate pe server: https://imgur.com/a/LWjKNDR Like la pagina noastra de Facebook? Yes Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări? Am avut admin grad Maresal dar m am retras, sper sa il primesc inapoi!
 7. Nick: z3NN Ce timp de acces deții pe server? Slot Ai deja tag personalizat activ? Yes Tag-ul dorit: NsT-/
 8. Nick: Nick : juBBeR Ore: Ore jucate: [CsFREE] Ai jucat pana acum 2 zile 3 ore 1 minut Poti dona paypal? No Poti dona SMS? Yes Like la pagina noastră de Facebook? Yes
 9. [CSFREE] Acceptat - Admin [Notorius] RadricDavis

  Pro.

CSFREE.Ro este o comunitate de counter strike 1.6, dedicata doar unui singur server: CS.CSFREE.RO !

Forumul nostru este bazat pe discuții generale, legate de gaming și tot ce tine de informatica. In același timp oferim jucătorilor nostru suport și informații utile despre server 
Suntem o comunitate unită care vă invită să vă distrați alături de noi și să întâlniți noi prieteni. Nu rata acestă ocazie minunată !!

Descarca Counter-Strike 1.6, steam update 2018.