Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Solomon

Veteran

Community Reputation

25 Excellent

About Solomon

 • Birthday 30.07.1986

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E rău frate ca se votează în poll fără nici un argument, este foarte important pentru toți adminii să știe motivul așa cum eu și poate mai sunt admini puțin activi.
 2. Frate când se da contra, din experiența mea știu că ar trebui argumentat (motivul)!!!! Cat ține de mine dau un pro. Succese!!! Ps: eu @JngerMafiot @Solomon VOTEAZĂ FRATE SUS ÎN POLL ....?
 3. Solomon

  Unbanned

  Salutare, va dau eu un indiciu: el nu se va deschide din motivul că demonul nu era oprit din joc și a fost copiat din mapa csstrike în timpul jocului. Pe viitor pentru admini dacă doriți să salvați o dovadă, scriți în consolă cuvântul stop pentru a copia demoul gata din mapa csstrike fără a ieși din joc, sau ieșiți definitiv din joc pentru a copia demoul din mapa csstrike. Sper că a fost utilă informația vă urez o zi romantică .
 4. Eu unu nu-i mai văd viitorul lui pe server mereu suspect. Ai o minte necoaptă te-am mai citit și din alte posturi, ai limbrici, dar acest simptom greu se lecuiește, așa că parerea mea este un joc liniștit și fără tine. Bafta pe vre-un server unde sunt tolerați codații P.S. mai bine 10 playeri noi decât un codat care să le strice plăcerea de joc.
 5. Rusugaming așa pe viitor dacă știi să joci la căști: cum sa nu știi de unde vin adversarii dacă îi auzi pășind
 6. Ai un model băiete și părerea mea e că ar trebui să-l respecți
 7. Solomon

  Unbanned Ree

  Poate l-ai încurcat la ceva , să vedem ce spune și adminul în cauză. P.S. să faci poze după ce toți adversarii sunt morți nu e normal.
 8. Nick-ul tău: Solomon Prenume: Ivan Vârsta: 33 ani Locaţia: R. Moldova Ocupaţie: Angajat Jocul(rile) preferat(e): CS și atât Hobby-urile tale: pescuitul Interese: Familia Descriere personala: Descriere personală O frază de sfârşit : cam atât despre mine Poza (Optional):
 9. Bine spus Opt, contra și eu!
 10. Nick: Solomon Ce timp de acces deții pe server? Admin Ai deja tag personalizat activ? No Tag-ul dorit: begginer player
 11. Nick: Solomon Varsta: 33 Folosești Whatsapp pe telefon?: Yes E-mail: Mmaaccoonn@gmail.com Experiența admin: 7 ani Cuvintele cheie din regulament: Respect Onoare Loialitate @CFREE Ore jucate pe server: 24 și 47 min Like la pagina noastra de Facebook? Yes Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări?
 12. Nick: Solomon Ore: 23 ore 53 minute Poti dona paypal? No Poti dona SMS? No Like la pagina noastră de Facebook? Yes
 13. Nick: Solomon Skype: justcss Folosești Whatsapp pe telefon?: No Vârsta: 31 Experiența admin: 7 ani Cuvantul cheie din regulament: am citit regulamentul Ore jucate pe server: 5 Like la pagina noastra de Facebook? No Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări? am fost detinator server de 4 ani, am 5 ore jucate si a-si dori sa fac parte din echipa voastra!
×
×
 • Create New...