Jump to content

Ionut1697

Veteran

Ionut1697 last won the day on September 4 2018

Ionut1697 had the most liked content!

Community Reputation

68 Excellent

4 Followers

About Ionut1697

 • Rank
  Designer CS.CSFRRE.RO
 • Birthday 02.02.1997

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2.082 profile views
 1. Daca vrei ceva mai in detaliu sa-mi specifici ca se rezolva
 2. E luata la cunostita, se rezolva. Revin cu lucrarea
 3. N-am Am/ N-am uitat ce s-a intamplat cu o zi in urma
 4. Cred ca din titlu' e destul de clar. Trebuie sa ghicesti cine va posta dupa tine Tagurile nu sunt admise O sa incep eu: JngerMafiot?
 5. Cine ar putea spune n-am:)) Am/ N-am jucat cu coduri
 6. Campanie Avatare si Semnaturi Free 1. Campanie presupune un simplu reply cu textul "Avatar" sau "Semnatura" (doar una la alegere) 2.Avatarul sau semnatura se va realiza dupa placul designerului putand fi specificate doar teme mari (girls, cars, landscape, etc.) si tipul (poza, gif), pentru tematica specifica (gif, poza exacta) va rugam sa faceti o cerere la sectiunea dedicata 3. La 10 reply uri se incheie campania 4. Pe timpul desfasurarii campaniei se poate face si cerere normala de avatar/semnatura detaliata la sectiunea de cereri, prioritate avand insa campania in cazul unor cereri in ambele parti 5. Deadline ul pentru rezolvarea cererilor este 30 iulie 2019. Exemple: 1. Avatar gif 2. Avatar gif cars 3. Avatar poza 4. Semnatura gif space 5. Semnatura poza peisaj Etc.
 7. incet mediu rapid e prea scurt video ul pe care l ai pus, atat am putut face Rezolvat T/C
 8. Ai dreptul la o noua cerere oricum conform regulamentului dar te rog in urmatoarea cerere sa fii mai specific in ceea ce priveste cererea. Am inteles aici ca voiai un anumit efect insa niste detalii in plus nu stricau. Rezolvat T/C
×
×
 • Create New...