Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Rocket

Veteran

Community Reputation

14 Good

About Rocket

 • Birthday 01.01.2019

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

494 profile views
 1. Rocket

  Banned - Hell

  Din pacate in demouri nu se vede daca jucatorul foloseste '/me'. Comanda respectiva e un mini wall care iti zice daca dai / ai dat damage prin perete. Daca stii sa te folosesti de comanda si pui un bind usor accesibil poti avea un avantaj imens. As sugera ca say_team sa fie vizibil adminilor indiferent ca sunt in echipa adversa sau spectatori. Daca am fi vazut ca foloseste /me dupa un spray in perete, stiam cu siguranta motivul pentru care e sigur ca e cineva dupa un perete. In alta ordine de idei sunt de parere ca joaca cu sunet si nu e wall in demo. Ca exemplu, daca ar fi avut wall la fragul pe norisor prin perete, dupa sigur ar fi iesit cu tinta pe omul de sus de la scara, nu pe langa el. Am fost si eu de multe ori in pozitia in care e Hell acum si e greu sa te aperi. Nu merita sa dati ban unui jucator doar pentru ca e foarte bun si e greu de conceput ca anumite faze sunt experienta / trial and error / skill.
 2. Wall clar in demo-ul 'papel3.dem'. El stie ca e arma sub apa, pe care o vede cu wall. Dupa cateva runde, desi are full flash, iese direct pe om de dupa cutie - nu faci asa ceva indiferent de sunet, mai ales cand te misti in timp ce ai full flash. Stie baiatu sa joace cu wall la buton dar degeaba.
 3. Ma amuza faptul ca reclami ca nu sunt playeri pe server, ca admin. Nu am vazut aportul tau la a face comunitatea mai buna. Dai slayteam la cei AFK si cam acolo se opreste treaba. Nu votam, nu ne uitam la cei care joaca cu coduri, nu facem un demo, nimic. In schimb avem timp sa facem o reclamatie in care nici macar nu punem toata treaba, doar ce ne convine.
 4. Pro, avem nevoie de asa oameni in echipa
 5. Ai fost azi online cel putin 5 ore si nu te-am vazut sa te uiti pe vreun jucator anuntat prin u@ sau macar sa dai un vot. In schimb, te pretezi la o reclamatie ca asta, de om neserios. Zic neserios pentru ca jucatorul respectiv a jucat 10 minute pe server, timp in care a vorbit urat in continuu. Linia din screenshot-ul tau e ultima inainte de gag. Daca oamenii care decid rezultatul acestei reclamatii au timp si se coboara la nivelul reclamatiei, va rog sa va uitati in loguri si veti vedea limbajul lui 'Gaina', jucatorul care a primit gag 3 minute.
 6. Curat, ala nu e aim, e tremurici de panica.
 7. Nick: Rocket Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: No Vârsta: 27 Experiența admin: 5 ani + Cuvintele cheie din regulament: staff battlezone csfree Ore jucate pe server: 80 Like la pagina noastra de Facebook? No Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări?
 8. M-am uitat doar la primul demo insa e evident wall-ul. Felicitari unknown, bravo si tie Jabba. Sa-ti fie de bine.
 9. Numele dvs: RocketNume Admin: Mihai18 IP / Steam ID: 93.119.226.57 / STEAM_0:0:12647834 Motivul: Wallhack Dovada (demo, ss, etc): https://postimg.cc/gallery/1wunjv80i/
×
×
 • Create New...