Jump to content

edw-

Members

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About edw-

  • Birthday June 3

Recent Profile Visitors

241 profile views
  1. Pro unban zic si eu. Tunelul se aude clar, dar ala dupa cutie se verifica, mereu, aici vorbim la un nivel mai avansat o idee de joc. Adica ma refer strict la jucatorii care joaca si au simtul jocului, nu la d'alde jucatori de duminica.
  2. Nick codat: Immortals* Titan Steam id (il aflati cu comanda "status" in consola): IP: 95.65.126.32 / SteamID: STEAM_1:0:1709490201 Dovada: https://www15.zippyshare.com/v/b4KhBxcK/file.html https://www15.zippyshare.com/v/4cWPIRbj/file.html Scuza-ti-ma pe mine un simplu jucator de cs care atunci cand joaca pe un server unde sunt mai multi de 5 playeri nu intru cu LAMA in site B, stiind ca nu e nimeni, si totodata sa ma scuzati pe mine ca un jucator simplu si perspicace ce sunt cum de nu mi-am dat seama ca pozitiile jucatorilor la AFK sunt exact unde iese el cu tinta, iar pe langa asta, sa ma mai scuzati o data ca l-am vazut din primul minut de cand a luat admin cum joaca el magie, mai doriti demo-uri, mai am 3 - Batranul Pervers poate sa confirme ca mai am 3 demouri, cine le doreste, mesaj pe steam/forum si le primeste. In caz ca ma insel, e ok, imi dau singur remove/p1/ce vreti voi :D Data si ora: 13/11/18 - 12:00
  3. Un mic update: Acest copil jigneste si injura pe server, pe mine m-a facut prost, fara motiv, fiindca nu il bagam in seama(Mihai este martor). Iar pe Mihai il ia la misto cu cuvinte de genul "Te-a futut pisica?" , raspunde cu "Pe mata" sau "mata" https://imgur.com/a/oi5Xo1G https://imgur.com/a/Qgey9QG https://imgur.com/a/3oQkMhJ Eu deja imi pierd rabdarea, vreau cat mai rapid posibil exonerarea acestui copilas de 14 ani. Si data viitoare cand se mai dau Sloturi, sa se dea frate pe buna dreptate, sa se dea ca adminele, sa te recomande cineva si asa mai departe. Si mai am,dar nu are rost sa mai postez, cer scoaterea slotului, si ban permanent.
  4. Un mic update: Acest copil jigneste si injura pe server, pe mine m-a facut prost, fara motiv, fiindca nu il bagam in seama(Mihai este martor). Iar pe Mihai il ia la misto cu cuvinte de genul "Te-a futut pisica?" , raspunde cu "Pe mata" sau "mata" https://imgur.com/a/oi5Xo1G Si mai am,dar nu are rost sa mai postez, cer scoaterea slotului, si ban 1 luna, sau de ce nu, 3.
  5. Numele dvs: edw-Numele adminului reclamat: VIPER(este slot, nu intocmai admin)Motiv reclamatie: Efectiv este un copil de 12 ani care deranjeaza in stanga si in dreapta. Intru pe server si incepe si imi zice sa-i fac cerere de admin ca el nu stie, limba romana nu o foloseste cum trebuie, cred ca are nevoie de niste meditatii la ortografie si cuvinte. Si pe deasupra face reclama la alte servere. De cand copiii de 12 ani au imunitate ca SLOT? Si pe langa asta vreau sa aduc si la cunostinta faptul ca, nu mi se pare o chestie intocmai ok, ca SLOT-ul sa aiba imunitate in fata ADMINILOR, si adminii sa nu beneficieze de imunitate. Daca era VIP mai ziceam. Dar si VIP de era, tot reclamatia asta o primea.Dovada: https://imgur.com/a/UDs3CR5 ; https://imgur.com/a/xoWk9CK
  6. Cu parere de rau, am analizat si eu ambele demo-uri, si acum trag concluzia ca eram la un momentdat pe public cu Jabba, si efectiv a a vut 3 runde consecutive cand omora prin porti D2 din baza T in mid CT cel putin 2 oameni pe runda cu awp, sa fim seriosi, sa nimeresti 6 oameni consecutiv pe 2 milimetri de harta, e cam absurd, insa nu am stat sa ma uit pe el, pe langa asta, primul demo, este mult prea obvious, iesi cu tinta pe ei direct, chiar daca-i auzi, tu nu tii tinta intr-o pozitie viitoare sau sa zici ca-ti iese inamicul fix acolo, cum fac playeri de liga, tu pur si simplu esti cu tinta fix pe ei, adica unde-i omu, acolo e si tinta, ceea ce inseamna ca stii din avans unde sunt. aia pe mid cand ai intrat porti si te ascundeai sa nu te vada ala de pe cutie sa-l omori pe ala in CT afk... pe bune? Te uiti de 2 ori stanga ca sa vezi ca nu se misca sau nu da rush pe tine ca celalalt era afk, iar dupa in aceeasi runda aia pe catwalk, iti demonstrez eu cat vrei tu, ca tropai acolo si sar si fac ca toate alea, si nu ma auzi din pozitia ta pe mid porti pe catwalk unde erau aia de i-ai omorat cap si he... Macar de ai recunoaste, da frate am wall, si am jucat ca sa ma simt bine, cu totii am facut-o la un momentdat, sa vedem cum e, sa nu ne mai ascundem dupa deget, suntem oameni! Din punctul meu de vedere, Jabba este un tip ok, caterinca, responsabil si asa mai departe, a avut un moment de slabiciune, poate nu e in stare sa joace ok, tine la rank, are el piticii lui, dar in demo-urile respective are wall. Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.