Jump to content

Zimbru_Gyca

Members

Community Reputation

2 Neutral

About Zimbru_Gyca

  • Birthday 11/25/1985

Recent Profile Visitors

53 profile views
  1. [CSFREE] Unbanned - Zimbru_Gyca

    salut,stiu ce zici...ideea e ca la ce cs am eu n am nici macar o poza in cstrike ,nu mi se salveaza pozele,am mai patit-o si mai demult pe alt server,am reinstalat cs-ul si tot asa patesc...pe bune,stiu ca e greu de crezut datorita faptului ca nu ne cunoastem,dar ma repet,nu am jucat niciodata cu coduri !
  2. [CSFREE] Unbanned - Zimbru_Gyca

    Numele dvs: Zimbru_Gyca Nume Admin: deb. si nu mai stiu cum ( rar l-am vazut pe server) IP / Steam ID:IP : 86.124.196.90 Motivul: wall cred, mi-a dat ban pur si simplu Ca o paranteze, eu joc ziua de la servici si seara de acasa, ban am pe ip`ul de acasa,mi-a dat ban pur si simplu acum cateva zile si nu am inteles de ce...joc de atata timp pe server(am 33 de ani,nu sunt vreun pusti tampit sa joc cu coduri) nu am jucat niciodata cu coduri.
  3. [CSFREE] Acceptat - Slot Zimbru_Gyca

    Nick: Zimbru_Gyca Ore: 1 zi si 11 ore Poti dona paypal? No Poti dona SMS? No Like la pagina noastră de Facebook? Yes

CSFREE.Ro este o comunitate de counter strike 1.6, dedicata doar unui singur server: CS.CSFREE.RO !

Forumul nostru este bazat pe discuții generale, legate de gaming și tot ce tine de informatica. In același timp oferim jucătorilor nostru suport și informații utile despre server 
Suntem o comunitate unită care vă invită să vă distrați alături de noi și să întâlniți noi prieteni. Nu rata acestă ocazie minunată !!

Descarca Counter-Strike 1.6, steam update 2018.