Jump to content

BatRAnuL^PerVerS

Members

Community Reputation

-3 Poor

1 Follower

About BatRAnuL^PerVerS

Recent Profile Visitors

214 profile views
 1. Sunt 3 admini care pot zice exact ce spun eu acuma amenintai ca -i faci tu demo ca nu sunt admin bun ca imi fac cerere de remove ca faci tu demo...si euu ti-am explicat ca nu e codat ca nu are nimic si ca face parte din adminstratori serverului ca e admin si tu tot ai continuat exact cum se vede in pozele ce le-a postat cum continui cu amenintari si presupusele tale ideii ca ce un admin nu joaca sau ce cu wall sau aim .....ti-am dat gag 3 minute si ai dat retryte a vazut si dracula si norisor nu mai stausa ma cert cu tine ca nam ce sa iti explic tie nimic doar ca nu stii sa te comporti si nai ce cauta intr-o asemenea comunitate!!! pararea mea!!!
 2. Poi da cu ce drept vb tu pe say_team @ cu dracula cand say_team @ este doar pentru admini si pentru jcuatori doar de a annta jucatori ce li se par cu coduri!! e aiurea ce postezii tu astea nu sunt argumente!!!
 3. acuzatii grave ... ESte ca ai zis ca imi demostrezi tu mie sa a als de adminat ca nu stiu ca postezii tu ce demo cu norisor ca are aim!!!ca ce admini nu joaca cu aim!!! si tiam spus fa demo si ai inceput cu amenintarii gen nus tii sa adminezii ai inceput sa razii ahaha acuzatii grave....nu suntem la gradinita sa ne furam caciula din cap unuia celuilant
 4. geo jpn... 1 la mana nu stau sa ma cert cu tine .. tiam explicat ca este curat si ca face parte din admini ..2 la mana mai luat la amenintarii ca sunt admin prost si nu siu sa adminez ca faci tu demo sa imi demostrezii ca sunt prost ..3 la mana ai dat retry dupa gag citeste regulamentul.... si 4 Tu ca jucator nu ai voie sa cerii tu wg adminilor..nici noi nu avem dreptul sa cerem jucatorilor.. nu te mai schimonosii.... si 5 la mana abia iti dadusem gag 3 minute si si dupa 30 secunde erai spec!!!!!! cum se face ??? cine te apus spec aratami tu mie ca te am pus eu!! sau vreun admin!!!!
 5. Nick: LasT^SurViVer Ce timp de acces deții pe server? Admin Ai deja tag personalizat activ? No Tag-ul dorit: CuCeriToRuL*BaTRaNuL^PeRVerS
 6. Nick: BaTraNuL**PeRVerS Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: No Vârsta: 35 Experiența admin: 10 Cuvantul cheie din regulament: Csfree este nr 1 Ore jucate pe server: 20 Like la pagina noastra de Facebook? No Poți dona paypal? Yes Poți dona SMS? Yes Alte precizări?
 7. iai zis mult mai multe ai si tupeu sa mai facii si reclamatie
 8. Numele dvs: El^taurinoNumele adminului reclamat:jrlnewwMotiv reclamatie: Rusu mia dat gag pe bune dreptate ca iam zis sa ii bag salamu in traista mi-a dat 3 minute apoi yinyang ala a inceput sa ma faca copil infect si ma injura si dupa ce am stat cele 3 minute iam spus lu jrl sa ii dea gag lu yinyang si a inceput ca el a venit de la munca sa il las in pola lui sa joace si mia dat gag 5 minute apoi iam dat retry si iar ban ..iam explicat cu frumosu ca sunt new age...pana la urma am si o intrebare pentru ceii marii de ce permitetii asa ceva...avetii ceva cu mine lyon ??? argoo??? dc nu luatii masurii ca vad ca astia sunt nesimtiti copii destrabalatii doar cativa din adminii sunt ok in restul sunt origoflenii ,,,,,,,poi cand vreodata se compara cineva cu mihai18 ...DST...care sunt mai vechii cu eii stiu ce e gluma stiu cand sa puna linie astia nici n atentioneaza ca te calca cu masina va rog multatentie ca sa dus derecauu serveruu de cand datii admine la copii astia frustratii !!!! Dovada:
 9. oricum esti degeaba dunhil de schimbat hartii nu estii in stare de uitat pe oamenii nici atat estii doar un nimic!!!!1
 10. Antonescule 1 la mana sti ce inseamna libidinos??? .... ma copilule esti batut de soarta te rog eu din toata inima mea cauta un pshiholog vb cu el ca esti traumatizat e adevarat e si alfel de copilarie ......... am deranjat eu pe cine va acolo am vb urat imi daii ban calm ti e parea ca eram pregatit sa va injunghii ???? inseamna ca la tine in casa dak taicatu tuseste va aruncatii la pamant ca va bate....doamneeee esti penibil
 11. Numele dvs: New*AgeNumele adminului reclamat: antonescuMotiv reclamatie: abuz de multe ori dar am tacut...nu se poate asa ceva am incercat si glume cu el dar cand e el singur pe server se crede zeuu faceti ceva cj el va rog frumos eu unu incerc sa ma port frumos si nam abuzat de vreun jucator cum face el!!! Dovada: