Jump to content

SWM

Moderators
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • CSFCoins

  21,714 [ Donate ]
 • Country

  Romania

Community Reputation

76 Excellent

3 Followers

About SWM

 • Birthday 11.04.2000

Recent Profile Visitors

288 profile views
 1. Antimatter Games, studioul responsabil pentru seria Rising Storm publicată de Tripwire Interactive, a dezvăluit ’83, un nou shooter online aflat în dezvoltare. Noua creaţie a celor de la Antimatter Games are la bază un fir istoric alternativ, în care, în 1983, izbucneşte un conflict de proporţii între forţele NATO şi ţările semnatare ale Pactului de la Varşovia, între care se regăsea şi România. Realizat în stilul precedentului titlu al studioului – Rising Storm 2: Vietnam – ’83 va pune accentul pe reproducerea autentică a epocii pe care încearcă să o redea, vehiculele, trupele, locaţiile şi armele urmând să fie realizate în detaliu. Hărţile de dimensiuni mari vor fi plasate în locaţii realistice, unde jucătorii se vor putea alătura celor două tabere aflate în conflict. Producătorii vor pune un accent deosebit pe implicarea fiecărui jucător în ceea ce ei numesc Persistent Warfare, un sistem avansat de monitorizare a prestaţiilor utilizatorilor, ce va înregistra fiecare contribuţie a participanţilor la luptă şi va sta la baza ranking-ului şi matchmaking-ului. Pe lângă obişnuitele item-uri in-game sau achievement-uri, cei mai eficienţi jucători vor fi răsplătiţi şi prin alte metode, despre care producătorii vor anunţa detalii suplimentare în curând. De altfel, pe parcursul procesului de realizare a întregului joc, construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine, cei de la Antimatter Games se vor baza pe feedback-ul venit din partea fanilor. Această politică de deschidere totală faţă de comunitate stă la baza filosofiei de producţie a celor de la Antimatter Games. Mai multe detalii despre ’83 vor fi dezvăluite pe parcursul următoarelor luni.
 2. Demo aici https://www41.zippyshare.com/v/OdzMiI6h/file.html
 3. Pro , decat Dust2x2 mai bine asta ! Sper sa fie acceptata harta pentru noapte ! dar si in timpul zilei cand sunt putini .
 4. Pro !
 5. Te provoc la un battle in photoshop ... imaginea o alegi tu , dar sa fie mare sa se poata modifica in hd la dimenisiunile unui avatar pentru forum ! Astept raspunsul tau Ce sa zic când am timp te anunț pana atunci gândeștete bn și uitete la tutoriale sa înveți cv de ps ne auzim ???
 6. De la ora 20:00 pot doar....nu se poate amana cu o ora ?