Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

SWM

Super Moderators

SWM last won the day on October 10

SWM had the most liked content!

Community Reputation

223 Excellent

Social Info

3 Followers

About SWM

 • Birthday 11.04.2000

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Owner Server & Moderator Forum

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. De cand ma joc eu Cs nu a fost permisa comenzi intre admini , in regulamentul nostru scrie asta foarte clar , deci din moment ce are admin ar fii trebuit citit regulamentul , asta fiind ca un avertisment , la inca o abatere eu sunt PRO pentru remove.
 2. until

  Voi face tot posibilul sa ajung. Dar in mare voi fii prezent !
 3. Daca nu au timp sa intre la joc macar sa intre pe forum. Trebuie putina ordine pe server , mesajele care apar sa fie actualizate , daca nu apucati sau aveti nu aveti timp discutam pe wapp si gasim o solutie pentru toate.
 4. Scuze @N o b o x e eu nu lucrez pe gif. A ales T/C
 5. SWM

  Cerere Avatar

  Imaginea pe care ai ales-o e prea mica pentru avatar , insa am incercat ceva.
 6. PRO ! Avem nevoie de admini activi si seriosi.
 7. Cred ca a luat somn Jneger @JngerMafiot
 8. Este program de noapte doar DUST2 pana la ora 11 dimineata , dupa ora 11 puneti doar harti clasice (inferno , aztec etc) si vor intra playerii , garantez eu , nu avem nevoie de harti mici. Cat despre comanda de ss...bug-uri peste bug-uri , la unii nu le apar pozele si sunt curati (ban pentru neprezentare ss) , alti cu cod folosesc scuza ca nu le au si mai sunt care sunt iertati. Cu comanda de nick , repet , se v-a verifica. Daca unii admini nu se pricep in demo-uri desii ar cam trebui ca de aceea cerem experienta , ceri parerea altor admini !
 9. @Replay CONTRA , sunt unii admini care nu stiu sa foloseasca cvar , voi vorbii cu @Argo sa alegem cativa admini cu grade mai mici sa le dam acces cvar. Legat de ce a zis @Pineitar , avem cateva din hartiile enumerate de el , hartiile mici nu isi au rostul , parerea mea. Comanda de ss nu o avem deoarece se pot modifica foarte usor , cat despre comanda de schimbat numele , poate le-a scapat un flag cand ti-a pus accesul , se v-a verifica.
 10. Ps 4 poate duce decent jocurile ce vor aparea in urmatorii 2-3 ani
×
×
 • Create New...