Jump to content

Adaptăm cel mai jucat mod, adică cel classic!

Download Counter Strike 1.6

Descarca Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2018)

🤭

Download

Community Reputation

10 Good

Social Info

Followers

About Azarie

  • Birthday 01/18/1996

Personal Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

114 profile views
  1. Azarie

    [CSFREE] Acceptat Admin Caroll

    Pro, Doamne ajuta! ~~~~~~~~~~~~~~~~ Sf. Azarie
  2. Azarie

    [CSFREE] Banned - Immortal* Titan

    Pro ban. O da nasol tare de tot pe demo.
  3. Azarie

    [CSFREE] Unbanned - dex

    Pe ala din spatele cutiei l-a luat pentru ca a verificat, iar pe ala din tunel l-a auzit. Unde e wallhack-ul? Dati ban aiurea.
  4. Azarie

    [CSFREE] Unbanned - dex

    Pro Unban. Il cunosc. E baiat bun. Nu e nesimtit cu coade. Imi pun adminul la bataie si accesul pe server ca nu are cod.
  5. Azarie

    {CSFREE] Reclamatie nefondata

    Daca investesti bani nu inseamna ca trebuie sa te iei la p#la cu ceilalti admini. Ii dau 200 de euro lu' argo si am terminat treaba. Crezi ca nu se gasesc bani sa tii un server? Da' acu despre bani era vorba? Ba voi sunteti penali rau de tot. Ar trebui sa te pupe in varful cucului fondatorii ca le dai 5-10 euro? Si cum de nu ai admin daca tot donezi? Un vip acolo, amarat. Ai vorbit urat pe server. Ai instigat la violenta. Iti meriti interdictia. E vorba de bunul simt aici, nu de cati bani ai bagat in server.
  6. Azarie

    {CSFREE] Reclamatie nefondata

    Prietene, avem consola. Argo sau care are chef poate sa se uite in loguri si vede clar ce s-a intamplat. O arzi aiurea pe chat si apoi faci reclamatie ca-ti iei ban. Ti s-a pus pata pe baiatu' asta? Te-a jignit cu ceva? Ca numa' tu erai cu gura mare de cand intrasem. In 20 de minute cat am stat pe server, pana cand ti-ai luat ban, numa' gura ta era pe chat. Ba ca testezi limite, ba ca asta e prost si nu stie admina, ba ca nu stiu ce. In loc sa va vedeti de joc, voi faceti scandal pe chat. Si daca a gresit cu harta, ce? Nu poti sa-i zici frumos s-o schimba? Ba, parca ati avea 10 copii de hranit si nu va mai vedeti capu' de treaba. Sunteti nervosi? Luati pastile, mergeti la medic. Pe server intra lumea sa se distreze dupa o zi de munca sau scoala, nu sa iti asculte tie prostiile. Stii cum e asta? E ca un bar unde te aduni seara cu prietenii si stai la vorba; un loc pe care-l frecventezi. Dar se gasesc specimene ca tine care cauta scandal si pana la urma au interdictie in bar. Nu de alta, dar am avut un bar in administratie si stiu ce cacat mananc. Un admin pe un server e joaca de copii cu puta-n tarna.
  7. Azarie

    {CSFREE] Reclamatie nefondata

    Nu stiu care e faza cu harta, dar tu o ardeai cam urat pe server si ii provocai pe toti. "Testai limitele", dupa cum spuneai. Poftim limita! Zici ca ai 24 de ani, esti tata si te ingrijesti de acel copil. Cum dracului sa scoti astea pe gura daca tu te comporti ca un plod de 10 ani? Ai luat ban pentru ca faceai scandal pe chat si nu e prima data cand inciti lumea la violenta verbala. Specimenele de genul acesta nu prea au ce cauta printre noi. Poate ca jrl a judecat gresit, dar tu ai pus benzina pe foc.
  8. Azarie

    [CSFREE] Respins - Carahash

    Pro unban. A intrat unchi-su pe laptop. A fost omuletu' cu mine 2 zile prin Iasi. Am si dovada. A uitat sa scoata parola din cs.
  9. Azarie

    [CSFREE] Acceptat - Carabash

    Pro!
  10. Nick: Azarie Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: Yes Vârsta: 22 Experiența admin: 8 ani. Cuvantul cheie din regulament: [csfree], [server], [rules]. Ore jucate pe server: 10, dar nu ma opresc aici. Like la pagina noastra de Facebook? Yes Poți dona paypal? Yes Poți dona SMS? No Alte precizări? Eu joc predominant noaptea si spre dimineata. 12-6. Nu e niciun admin on atunci si codatii umbla ca gandacii. Pentru altceva nu-mi trebuie.
  11. Nick: Azarie Ore: 9 Poti dona paypal? Yes Poti dona SMS? No Like la pagina noastră de Facebook? Yes
  12. Nick: #FaceIT Only -=Azarie=- Prin ce dorești sa donezi? Paypal Tag-ul dorit: Idufinianul Verifica aici beneficiile VIP-ului: http://www.csfree.ro/topic/9-csfree-beneficiile-vip/ Yes