Jump to content

Download Counter Strike 1.6

valve.pngsteam.pngsource.png

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2019)

Download

Community Reputation

0 Neutral

About C laudiu

 • Birthday 08.08.1990

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

78 profile views
 1. C laudiu

  [CSFREE] Unbanned- claudiu

  Frae se face ceva ca eu nu am avut nimic se vede si in demo ca nu am aim . Doar ca DsT nu stie ce e al aim .asa ceva nu am vazut au trecut mai mult de 24 de ore
 2. C laudiu

  [CSFREE] Unbanned- claudiu

  Valentin chiar nu am nimic. Joc de mult aici si nu joc cu cod frate. Am 29 de ani crezi ca mai sunt copil . Sa fim serios. DsT a greit in acel demo se vede ca nui aim.
 3. Numele dvs:Claudiu Nume Admin: dst IP / Steam ID: 93.113.214.80:27005 Motivul: aim Dovada (demo, ss, etc): astept dovada lui
 4. Nick: Claudiu Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: Da Vârsta: 29 Experiența admin: nu am mai adminat de mult dar invat Cuvantul cheie din regulament: [Staff-ul CSFREE] [Va ureaza] [Sarbatori Fericite !] Ore jucate pe server: 2 zile 10 ore 50 minute Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Nu Alte precizări?
 5. Nick: Claudiu Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: Da Vârsta: 29 Experiența admin: nu am mai adminat de mult dar invat Cuvantul cheie din regulament: Whttp://www.csfree.ro/forum/24-reguli-admini/ Ore jucate pe server: 2 zile 10 ore 50 minute Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Nu Alte precizări?
 6. Nick: Claudiu Ce timp de acces deții pe server? Slot Ai deja tag personalizat activ? No Tag-ul dorit: ChuPa&ChupS
 7. Nick: Claudiu Ore: 1 zi 7 ore Poti dona paypal? No Poti dona SMS? No Like la pagina noastră de Facebook? No