Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

BuTzu

Members

Community Reputation

1 Neutral

About BuTzu

  • Birthday 03.09.1994

Recent Profile Visitors

164 profile views
  1. dai 2000 , dai 20.000 , dati ceva , faceti ceva . voi nu faceti nimic decat sa privati serveru de jucatori . aveti admin , foarte bine ca l aveti da folosti adminu cum se foloseste , nu faceti abuz de admin , booti astia ce ti intra de pe boost nu stiu ce i adminu da un jucator bun care vede ca va jucati cu comenzile o data , de doua ori se plictiseste , iar noi avem nevoie de jucatori nu de noobi de 2 lei care sa umple serveru.
  2. puteam sa rezolv problema asta mult mai usor , dar pt ca sunt un JUCATOR si nu jucaus ca voi am ales sa fac plangere ... acu 3 zile dadeai slay in prostie , acum schimbi mapa si dai ban cum ti se scoala tie , prietene unde de crezi , ADMINEAZA DACA ESTI IN STARE iar daca nu poti lasa ne.
  3. una cu una face doua , banu a fost dat fara un fundament , gagul la fel si asa mai deprate , m am luat cu voi ca e un server in care investesc si mi se pare aiurea ca eu si altu sa l tinem in sus cu toate alea si sa vina 2 , 3 ca voi si sa ne dea in cap ca si au luat si ei acees la ban si gag .
  4. ai dat la vot amx_map tuscan tuscan tuscan , crezi ca noi suntem maimutele tale , daca ai primit adminu ala folosestel cum trebuie nu ti bate joc de playeri ... nu am injurat sau jignit pe nimeni. astept dovada banului , ca ti am spus ca nu stii folosi adminu nu e motiv de ban , ti am adus argumente cum ca nu l stii folosi SI INCA CEVA , da am 24 de ani si am o fetita doar ca asta nu inseamna ca daca sunt un om matur si responsabil o sa las un prost sa mi strice distractia de o ora unde incerc sa ma relaxez. Nebului sa te porti dupa nebunia lui , daca am luat o pe ulei si l am provocat, diplomat , fara sa injura sau sa jignesc pe cineva direct nu mi se pare un motiv de ban ...
  5. Numele dvs: BuTzu Numele adminului reclamat: JRneWWW Motiv reclamatie: Abuz de admin /ban Dovada: ** NUMELE TAU : BuTzu || IP : 212.241.67.99 && STEAM : STEAM_1:0:2083167845 AM SI DEMO vreo 5 daca e nevoie ... Am luat ban si nu stiu de ce , poate am provocat adminu dar mi se pare normal din moment ce se da la vot tuscan , tuscan , tuscan . (votul fiind o singura data nu consecutiv.) Acum alegeti voi ... sunt oameni aici care tin serveru asta cu boosturi , timp si toate alea , ca sa vina un admin de genu si sa faca ce vrea si cum vrea. Cel putin mie mi se pare deplasat , daca eu as avea server in care sa investesc bani , timp si chiar sa o vad o sursa de venit in timp si sa am un admin de genu care mi strica clintela* mi se pare aiurea , ADMINAJUL ISI ARE UN REGULAMENT când dai gag , slay , dai la vot 3 mape de acelasi fel , ban si faci toatea alea consider ca faci abuz de admin si nu ti meriti rolul sa administrezi serveru, si in viitor... daca sunt admini mai mari in rang, ca si copii astia care au 12 ani sau se comporta asa , ar fi de preferat sa le traga atentia nu sa le dea aripi.
  6. -Dovada obligatorie, altfel cererea nu va fi luata in considerare!; Site-uri upload: poze: https://postimg.org/ sau http://imgur.com/ demo : http://http://www84.zippyshare.com/ Model: d Salut eu sunt BuTzu , obisunuiesc sa joc pe sv csfree pentru ca i unu din singuru din serverele care au ramas clasice si nu ti se misca n poze . gen laleagane . Motivu reclamatiei , e foarte simplu . Consider ca sunt 2.3.5 admini care nu-si au locu in postura de a administra serveru , ca jucatori n am ce sa le reprosez , cunosc jocu , sunt jucatori. Doar ca sunt niste chestii la care te ia dracu , vedeti voi eu am 24 de ani din care 9 sunt dedicati CS-ului , am avut server , admin si toate alea . Motivul reclamatiei e foarte simplu. ABUZ DE ADMIN ! Din cate stiu si am citit in regulament jocul este free game in limita bunului simt si de aici si reclamatia pt D-l JRnewwws sau ce tag o avea , habar n are ce semnifica asta , astfel incat da slay jucatorilor terro chiar daca bomba e pusa(jucatorii fiind afk* sau nu , ce mai conteaza , atatat timp cat bomba e pusa nu ai nici o treaba cu Terro , cel putin asa stiu eu ). Al doilea argument si de fapt motivul reclamatiei e pentru ca obinuieste sa dea slay la inceput de runda!!! la playeri *afk* , afk presupanad el . Din cate stiu amxMod are comanda de spectator sau kick daca nu-l ai la pateu pe x-ulescu . Mi am luat 10 slayuri care nu le meritam , mi am pastrat cumpatu si i am scris doar *mersi frumos* , doar ca daca se repeta intr o seara treaba asta de 30 de ori e cam aiurea , nu vreau sa i scoateti adminu sau deala doar ca cineva sa-i explice cum se foloseste adminu . Asta am fost eu , multam* ca m ati asculat* , app mozzard# sa mi scrii pt donatia de luna asta, te sun in prostie si nu raspunzi !