Jump to content

Gabriels

Veteran

Community Reputation

0 Neutral

About Gabriels

  • Birthday 14.01.1980

Recent Profile Visitors

486 profile views
  1. mie imi da "demo corrupt". nu conteaza, sa se uite cei competenti si daca am aim ma las de cs. sau tu de adminat, ca asta nu e verificare, verificare era cand cereai cevfa, poze, wg sau mai stiu eu ce test mai doreai.
  2. Numele dvs: IGR -GAbriels Numele adminului reclamat: MeMerlin al vostru Motiv reclamatie: stiam ca am fost reclamat, am rugat pe server sa fiu verificat, am zis ca sunt steam on/cfg default..in loc sa verifice el imi da ban. Dovada: https://imgur.com/a/3pMOuNo http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1640365 ***************************************** ** ADMIN : MeMerlin al vostru ** TIMP : [26/02/2019] - [19:09:39] && SERVER : #1 CS.CSFREE.RO #Classic Server# www.csfree.ro ** NUMELE TAU : IGR - Gabriels || IP : 188.24.212.188 && STEAM : STEAM_0:1:7172784 ** POSTEAZA POZELE PE www.csfree.ro PENTRU DEBANARE! ***************************** ** MOTIV : aim ** ** DURATA ( 0 = permanent ) : per ** ** ADMIN : MeMerlin al vostru ** *****************************
  3. La multi ani !

  4. Afirmatia nu a fost facuta in sensul de a ma lauda, ca nu am cu ce. Trebuia sa intelegi ca pana sa ajung la tine m-au judecat multi altii si apoi apareti voi, care cica am aim. Intra cu teamviewer in calculator si baga garden, te uiti cum joc si apoi iti dai singur cu gradul in cap, cand vei vedea ca joc default. Repet, nu m-am laudat.
  5. Da ma, la aproape 40 de ani imi iau steam si bag silent pe garden, ca oricum doar harta asta o mai joc, ca sa ma distrez cu aia de 12 ani pe care altfel nu i-as putea omori. Oricum intru aleator pe servere, adica atunci cand baga garden. Ma cunosc adminii de pe servere relativ mari, leagane, indungi. Nimeni nu-mi mai da ban dupa "jdemii" de verificari pe garden, ma stiu baietii. SI apoi dau de voi. "Fondatori", de parca ati fi ridicat vreo biserica, nu ca am duce lipsa de asa ceva. Lasati banul asa, desi...stiindu-ma total curat, va zic sincer ca va aflati intr-o bezna totala in ceea ce priveste adminatul. Imi retrag cererea de unban. Succes pe mai departe.
  6. Numele dvs: IGR - Gabriels Nume Admin: (4game)wanted IP / Steam ID: 5.13.175.165 Motivul: aim Dovada (demo, ss, etc): http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1510669 https://imgur.com/a/2HGM1Ef Daca eu specific clar pe chat ca rog adminul sa ma verifice si "adminul" vine si imi da ban direct? Mai esti si owner..... Cu riscul de a nu primi unban pe acest server, daca tu ai vazut aim in acel demo ar trebui sa te abtii de la banuri minim 6 luni. Pacat, titulatura de fondator se pare ca nu mai asigura si un grad mare de competenta.
×
×
  • Create New...