Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

TheOneRnn

ForumLider

TheOneRnn last won the day on May 18

TheOneRnn had the most liked content!

Community Reputation

127 Excellent

5 Followers

About TheOneRnn

 • Birthday 12.04.1991

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Respecta-ma sa te Respect

Recent Profile Visitors

302 profile views
 1. mda greseli se mai fac ne cerem scuze pentru neplacerea intamplata adminul 350z a primit un avertizment p1 iar u vei fi debanat bafta si spor la joc man astept pm cu ip tau! t/c
 2. am inteles asteptam adminul responsabil cu un demo sa constatam cauza si o sa rezolvam problema multumim pt colaborare succes!
 3. Pe data de 25.05.2019 orele 13:00 rog toti admini sa se prezinte la sedinta pt a clarifica unele probleme de pe server . Discutii sedinta : adminatul pe server . : activitate forum. : activitate discord : abuz de grad : jigniri intre admini + playeri : reclame forum! Prezenta este obligatorie ,cei ce nu se prezinta vor fi (SANCTIONATI) ! Va multumesc pt intelegere !
 4. primul demo e facut tot de mine si nu de altcineva se vede destul de bine in el asteptam si alte pareri.
 5. Razer a anunţat o nouă colaborare cu Tencent Holdings Limited, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii online cu valoare adăugată din China. Tencent este compania care a publicat unele dintre cele mai populare jocuri de pe mobil, precum PUBG Mobile sau Honour of Kings (cunoscut ca Arena of Valor în piaţa europeană). Cele două companii vor lucra împreună, aducând îmbunătăţiri la nivel de hardware, software şi servicii. La nivel de hardware, Tencent va colabora cu Razer pentru a optimiza jocurile mobile Tencent pentru dispozitivele Razer. La nivel de software, ambele companii vor cerceta posibilităţile de utilizare ale tehnologiilor Razer în jocurile mobile publicate de Tencent, precum sistemul de iluminare Chroma RGB, dar şi tehnologia THX Spatial Audio. Ca parte a colaborării, Tencent şi Razer vor dezvolta noi oportunităţi de monetizare în gamingul mobil prin încorporarea serviciilor Razer în produsele Tencent. Dacă apreciezi acest articol, Nu uita de un Like!
 6. Acceptat nick si pass in pm t/c !
 7. Acceptat nick +pass pm ms t/c
 8. Pro din partea mea sper sa fi activ si sa te conformezi comunitatii!
×
×
 • Create New...