Jump to content

Adaptăm cel mai jucat mod, adică cel classic!

Download Counter Strike 1.6

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2018)

Download

Community Reputation

2 Neutral

About Maverick

 • Birthday 01/06/1991

Recent Profile Visitors

84 profile views
 1. Maverick

  [CSFREE] Nefondata - Reclamatie Afganistanul

  Eu propun remove ca tot o sa faca probleme... Daca dupa 2 zile face asta e clar ca nu ii sta bine cu admin! (E un limbaj nu e chiar așa grav pentru remove...)[By Dunhill]
 2. Maverick

  [CSFREE] Nefondata - Reclamatie Afganistanul

  Si mai ales ca are admin de 2 zile... I-am zis char frumos ca nu mai stiu exact peste cine se baga ... I-am explicat i-ao mai usor pana te acomodezi nu trasni tu stanga dreapta... Eu va spun sincer ca i-am dat pro ca am vazut ca au scris majoritatea colegiilor pro activ dar eu nu prea l-am vazut asa activ... si stiam ca e copil si sufera.. dar am mers pe mana colegiilor.
 3. Numele dvs:MaverickNumele adminului reclamat:AfganistanulMotiv reclamatie:Cred ca am facut o greseala ca i-am dat pro si eu si restul colegiilor.. are de 2 zile admin si face ce vrea .. ma face prost chior o cauta asa aiurea...Dovada:Am iesit din cs si nu am apucat sa fac print cornel poate sa confirme ca era pe sv!
 4. Maverick

  Acceptat - Admin UrSuS

  Pro de la mine !!! Ai grija cu limbajul... Daca o sa primesti admin o sa ai o responsabilitate si trebuie sa fi un model pentru ceilalti plaeri!!! Si m-ai fa ore!!!
 5. Maverick

  [CSFREE] Rezolvat - Reclamatie Alle

  Ce s-a intamplat de sa redeschis?
 6. Maverick

  [CSFREE] Respins - Admin Need

  Contra
 7. Numele dvs:MaverickNumele adminului reclamat:AlleMotiv reclamatie:Ban permanent!!!!!!! ... Rog fondatorii sa se uite intre orele 11-13 ca i-am spus pe u@ lui alle sa ii faca un demo lu ioane pentru ca eu nu sunt acasa si nu mi se salveaza demo, ca banuiesc ca are wall iar raspunsul lui alle a fost : "Nu ma intereseaza oricum si sa aibe wall nu ii dau ban, nu te baga in seama cu mine obositule ceva gen nu m-ai stiu exact cuvintele care lea spus dar banuiesc ca se poate verifica!!! Acuma i-am spus alle baga timp pe harta foarte frumos chiar nu am jignit nu am deranjat. Si a inceput sa injure DND si destea, m-a injurat de morti si recunosc ca am injurat si eu pe u@ doar nu pe chat, nu am putut sa ma abtin deoarece ma injurat foarte urat!!!! Si dupa asta a urmat banul permanent.Se poate vedea in ss ca a inceput sa ma injure din cauza ca am zis sa bage timp pe harta! Nu stiam daca are acces dar putea sa vb frumos nu am acces sau ce vroia el sa zica nu DND si date`n mm si obosit si ce m-a mai facut el acolo.Dovada:https://www.sendspace.com/file/p7urht Am pus pozele arhivate pe sendspace deoarece nu ma lasa pe postimage sau pe imgur...
 8. Maverick

  [CSFREE] Acceptat - Admin de3a

  Un PRO tras de par pentru activitate pe server!. Invata jocul mai bine ca o sa iti fie greu la adminat!
 9. Maverick

  [CSFREE] Unbanned - Maverick

  Numele dvs:MaverickNume Admin:Jubber IP / Steam ID: Motivul:Am luat ban pe suferinta! Dovada (demo, ss, etc): S-a rezolvat la sectiunea Reclamatii!
 10. Maverick

  [CSFREE] Respins Cerere Admin ((petrica))

  Contra ! Citeste regulamentul si revino. Te-am vazut pe server, sti jocul, nu stiu ce experienta ai la admin asta o sa vedem daca o sa primesti de la fondatorii. Revino cu o cerere cu modelul de cerere admin corect si de la mine ai un Pro de incurajare!
 11. Maverick

  [CSFREE] Acceptat - Admin EL MAHICO

  Pro de la mine Bafta!
 12. Maverick

  [CSFREE] Acceptat Admin - Maverick

  CU ce nick joci?
×