Jump to content

Daca aveti probleme cu contul dvs. va rugam sa folositi butonul "Contact Us" din partea de jos al forumu-lui. 

EL MAHICO

Members

Community Reputation

4 Neutral

About EL MAHICO

 • Birthday 21.11.1997

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

102 profile views
 1. EL MAHICO

  Acceptat - SLOT - EL MAHICO

  Nick: EL MAHICO Ore: 36 https://www.gametracker.com/server_info/93.119.25.38:27015/top_players/?query=EL+MAHICO Poti dona paypal? Nu Poti dona SMS? Nu Like la pagina noastră de Facebook? DA P.s: Am revenit putin pe sv nu prea am timp de adminat asa ca am facut o cerere pt slot! Multumesc anticipat!
 2. EL MAHICO

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  Mda din pacate nu mai gasesc demo-ul pe tine cred ca nu s-a inregistrat! Nu am dovada asa ca primesti unban dar ai wall la buton clar! https://imgur.com/a/dBSjzo9 - a mai fost acest admin pe sv si am convenit impreuna sa te banam ca ai wall ...a spus ca are si el cv demo-uri pe tn poate pune si el cateva aici....credeam ca am inregistrat demo dar nu i-l mai gasesc scz...!
 3. EL MAHICO

  [CSFREE] Acceptat- Admin Immortal* Titan

  Contra , mai asteapta daca nu ai citit regulamentul din prima cum trebuia prea repede alta cerere!
 4. EL MAHICO

  [CSFREE] Respins -admin Immoratl* Titan

  CONTRA!
 5. Nick: EL MAHICO Ce timp de acces deții pe server? Admin(Sergent) Ai deja tag personalizat activ? Yes Tag-ul dorit: CFR
 6. EL MAHICO

  Prezentare MAHICO

  Nick-ul tău: EL MAHICO Prenume: Flaviu,Mihai Vârsta: 20 Locaţia: Cluj-Napoca Ocupaţie: Sofer Jocul(rile) preferat(e): Cs 1.6,Fifa 07 Hobby-urile tale: Pescuit,Fotbal,Pariuri,Suporter CFR Interese: Descriere personala: O frază de sfârşit : To be mad in a deranged world is not madness; it's sanity.” Poza (Optional): https://imgur.com/a/v1k1AvI
 7. EL MAHICO

  [CSFREE] Acceptat- Slot jaxana

  PRO~!
 8. EL MAHICO

  [CSFREE] Rezolvat - Reclamatie abosudba

  Asteptam dovada.....poate vine cu un demo.
 9. EL MAHICO

  [CSFREE] Respins - Admin Smar2ala

  Nu prea ai experienta + regulament necitit ....Contra si de la mine.
 10. Nick: EL MAHICO Skype: Am dar nu prea intru Folosești Whatsapp pe telefon?: NU Vârsta: 20 Experiența admin: 6 ani Cuvantul cheie din regulament: csfree si facebook.com/csfree.ro Ore jucate pe server: peste 10 Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Da Alte precizări? As vrea sa ma integrez in aceasta comunitate ! Pot sa intru doar seara si noaptea mai mult!
 11. Nick: EL MAHICO Skype: Am dar nu prea intru Folosești Whatsapp pe telefon?: NU Vârsta: 20 Experiența admin: 6 ani Cuvantul cheie din regulament: numărul 1 Ore jucate pe server: peste 10 Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Da Alte precizări? As vrea sa ma integrez in aceasta comunitate ! Pot sa intru doar seara si noaptea mai mult! P.s: Astept si argumente pentru "CONTRA"