Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

EL MAHICO

Veteran

EL MAHICO last won the day on November 1 2018

EL MAHICO had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About EL MAHICO

 • Birthday 21.11.1997

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

732 profile views
 1. Numele dvs/Names Players: EL MAHICO Nume Admin/ Names Admins: Cryss21 IP / Steam ID: - Motivul/Reason: wall ? Dovada (demo, ss, etc): https://imgur.com/a/hKQH4CB Doar ce am revenit putin pe sv si am primit ban.......sunt player vechi aici si nu am folosit niciodata coduri ....de acum o sa joc demo on in caz ca o sa fiu banat iar ! Ms anticipat! P.s: am aici demo : http://www.girlshare.ro/3769831885.6 - dar vad ca dupa ce se schimba mapa nu mai inregistreaza sau doar la mine nu merge.....oricum ala e demo cand am primit ban!
 2. Nick: Cerere Slot EL MAHICO Ore: 9zile Poti dona paypal? No Poti dona SMS? No Like la pagina noastră de Facebook? Yes Am revenit putin pe sv Sall all!
 3. Numele dvs: EL MAHICO Numele adminului reclamat: wannacry Motiv reclamatie: Ban aiurea! Dovada: https://imgur.com/a/SxQiwCw + 2 poze facute de el aiurea! https://imgur.com/a/2pG4sbh P.s: Ban aiurea pentru wall ...sunt player vechi aici 2 ani aproape de cand joc.....plus ca joc doar demo on http://www.girlshare.ro/upload.girl - Link demo in timp ce jucam si primesc ban!
 4. Nick: EL MAHICO Ce timp de acces deții pe server? Slot+VIP Ai deja tag personalizat activ? Nu Tag-ul dorit: Agnus Dei
 5. Nick: EL MAHICO De unde ai cunoscut acest server: Pura intamplare cautam un sv clasic si o comunitate decenta care respecta jucatorii si nu baneaza aiurea !
 6. Nick: EL MAHICO Ore: 36 https://www.gametracker.com/server_info/93.119.25.38:27015/top_players/?query=EL+MAHICO Poti dona paypal? Nu Poti dona SMS? Nu Like la pagina noastră de Facebook? DA P.s: Am revenit putin pe sv nu prea am timp de adminat asa ca am facut o cerere pt slot! Multumesc anticipat!
 7. Mda din pacate nu mai gasesc demo-ul pe tine cred ca nu s-a inregistrat! Nu am dovada asa ca primesti unban dar ai wall la buton clar! https://imgur.com/a/dBSjzo9 - a mai fost acest admin pe sv si am convenit impreuna sa te banam ca ai wall ...a spus ca are si el cv demo-uri pe tn poate pune si el cateva aici....credeam ca am inregistrat demo dar nu i-l mai gasesc scz...!
 8. La multi ani !

 9. Contra , mai asteapta daca nu ai citit regulamentul din prima cum trebuia prea repede alta cerere!
 10. Nick: EL MAHICO Ce timp de acces deții pe server? Admin(Sergent) Ai deja tag personalizat activ? Yes Tag-ul dorit: CFR
×
×
 • Create New...