Jump to content

Adaptăm cel mai jucat mod, adică cel classic!

Download Counter Strike 1.6

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2018)

Download

Community Reputation

3 Neutral

About EL MAHICO

 • Birthday 11/21/1997

Recent Profile Visitors

66 profile views
 1. EL MAHICO

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  Mda din pacate nu mai gasesc demo-ul pe tine cred ca nu s-a inregistrat! Nu am dovada asa ca primesti unban dar ai wall la buton clar! https://imgur.com/a/dBSjzo9 - a mai fost acest admin pe sv si am convenit impreuna sa te banam ca ai wall ...a spus ca are si el cv demo-uri pe tn poate pune si el cateva aici....credeam ca am inregistrat demo dar nu i-l mai gasesc scz...!
 2. EL MAHICO

  [CSFREE] Acceptat- Admin xRosuM

  PRO!
 3. La multi ani !

 4. EL MAHICO

  [CSFREE] Acceptat- Admin Immortal* Titan

  Contra , mai asteapta daca nu ai citit regulamentul din prima cum trebuia prea repede alta cerere!
 5. EL MAHICO

  [CSFREE] Respins -admin Immoratl* Titan

  CONTRA!
 6. Nick: EL MAHICO Ce timp de acces deții pe server? Admin(Sergent) Ai deja tag personalizat activ? Yes Tag-ul dorit: CFR
 7. EL MAHICO

  [CSFREE] Acceptat - Admin Antonia

  PRO!
 8. EL MAHICO

  Prezentare MAHICO

  Nick-ul tău: EL MAHICO Prenume: Flaviu,Mihai Vârsta: 20 Locaţia: Cluj-Napoca Ocupaţie: Sofer Jocul(rile) preferat(e): Cs 1.6,Fifa 07 Hobby-urile tale: Pescuit,Fotbal,Pariuri,Suporter CFR Interese: Descriere personala: O frază de sfârşit : To be mad in a deranged world is not madness; it's sanity.” Poza (Optional): https://imgur.com/a/v1k1AvI
 9. EL MAHICO

  [CSFREE] Acceptat- Slot jaxana

  PRO~!
 10. EL MAHICO

  [CSFREE] Rezolvat - Reclamatie abosudba

  Asteptam dovada.....poate vine cu un demo.
 11. EL MAHICO

  [CSFREE] Respins - Admin Smar2ala

  Nu prea ai experienta + regulament necitit ....Contra si de la mine.
 12. Nick: EL MAHICO Skype: Am dar nu prea intru Folosești Whatsapp pe telefon?: NU Vârsta: 20 Experiența admin: 6 ani Cuvantul cheie din regulament: csfree si facebook.com/csfree.ro Ore jucate pe server: peste 10 Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Da Alte precizări? As vrea sa ma integrez in aceasta comunitate ! Pot sa intru doar seara si noaptea mai mult!
 13. Nick: EL MAHICO Skype: Am dar nu prea intru Folosești Whatsapp pe telefon?: NU Vârsta: 20 Experiența admin: 6 ani Cuvantul cheie din regulament: numărul 1 Ore jucate pe server: peste 10 Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Da Alte precizări? As vrea sa ma integrez in aceasta comunitate ! Pot sa intru doar seara si noaptea mai mult! P.s: Astept si argumente pentru "CONTRA"
×