Jump to content

Adaptăm cel mai jucat mod, adică cel classic!

Download Counter Strike 1.6

Descarca Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2018)

🤭

Download

Community Reputation

0 Neutral

About Curva-i Lumea dap Eu

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Curva-i Lumea dap Eu

  Pentru o parte din admini csfree.ro

  Sunt plecat de 3 zile . Nu conteaza asta s fost acum o saptamana.am zis o parte din admini si vad ca va-ti simtit , si va doare adv. Fix despre partea de admini care ziceam sau simtit mai astept un comm sa fie complect .
 2. Curva-i Lumea dap Eu

  Pentru o parte din admini csfree.ro

  Ciocu mic si joc de glezna. Fix care trebuia sau simtit stiu adv doare.
 3. Curva-i Lumea dap Eu

  Pentru o parte din admini csfree.ro

  Copile mai vb in decembrie cand vin acasa. Va invat eu admin +dunhil.am zis o parte din admini dar na te-ai simti. + cu nervi ,tai sa iti zic ceva sunt prea smecher pt tine in orice enventuaitate. Repet rugativa la dmz.
 4. Curva-i Lumea dap Eu

  Pentru o parte din admini csfree.ro

  Buna ziua in primul rand. Dragi admini o parte din voi bucurativa la dumnezeu sa nu primesc admin. Majoritatea imi scrie contra + ca, nu m-au vazut deloc pe server etc. Cum sa m vedeti voi pe server pentru ca,voi sunteti offline mai mereu offline + intrati pe server aveti alte ocupati de ex. Incercati sa combinati fetele. Claudia,anastasia,daniella injurati , intrati salutati sa vezi doamne aveti si voi admin pe nici unu nu v-am vazut sa stati spec si sa urmatii playeri daca folosesc limbaj decent sau coduri. Nimic 0 voi stati spec si ziceti la fete ce poziti si figuri de copiii. N-am timp luna asta pentruca nu sunt in EU. Alti mai lucreaza 12 ore pe ,zi 3 schimburi. Dar repet bucurativa la dumnezeu sa nu primesc admin. Nu e pierdere pleaca 10 copii ca, voi si vin alti care chiar au o treaba cu ce se intampla. (Staff csfree.ro) fratilor nu se da admin printr-o cerere asta se face prin intermediul. Skype,facebook etc. Oral pentru ca, majoritstea habar n-au. A dat 1 admin vote map. Nu da si altu admin pe csfree.ro copii astia care au admin voteza unu-l peste altu ,isi dau gag slay intre ei. Rugativa sa nu primesc admin
 5. Curva-i Lumea dap Eu

  [CSFREE] Respins-Curva-i Lumea dap Eu

  Nick: PerfectGeomancer Skype: no Folosești Whatsapp pe telefon?: No Vârsta: 26 Experiența admin: 7-8 ani 2004-2012 Cuvantul cheie din regulament: [csfree] ; [este] ; [numărul 1] Ore jucate pe server: 25 ore Like la pagina noastra de Facebook? No Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări? thank you in advance
 6. Curva-i Lumea dap Eu

  [CSFREE] Respins Admin - PerfectGeomancer

  ziua mai mereu dorm noapte joc mai mult timp
 7. Curva-i Lumea dap Eu

  [CSFREE] Respins Admin - PerfectGeomancer

  oK. multumesc oricum.
 8. Curva-i Lumea dap Eu

  [CSFREE] Respins Admin - PerfectGeomancer

  Nick: PerfectGeomancer Skype: no Folosești Whatsapp pe telefon?: No Vârsta: no Experiența admin: 7-8 ani 2004-2012 Cuvantul cheie din regulament: [csfree] ; [este] ; [numărul 1] Ore jucate pe server: 12 ore Like la pagina noastra de Facebook? No Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări? Doamne Ajuta!
 9. Curva-i Lumea dap Eu

  2_Dota2-Meepo.jpg

  ProPlayer4ever