Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

xRosuM

Veteran

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About xRosuM

 • Birthday 08.06.1997

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. La multi ani ! 

 2. LA MULTI ANI !

  descărcare (1).jpg

 3. Am nevoie de parearea voastra, a celor mai experimentati, am facut un demo lui Logitech dupa mai multe plangeri cum ca ar avea wall, am realizat ca joaca cu sunet, dar unele faze cand iese tragand la adversari, iar la coechipieri nu trage macar un glont ma pune pe ganduri, si mai sunt doua faze cand sta cu tinta prin perete pe adversar. Ar putea sa fie wall la buton ? Link
 4. nu merg facute poze, iar wg nu pot cere decat fondatorii, eu stiu ce am vazut, cum ieseai direct tragand si cum i ai dat hs lu rigy prin cutie, care el ti a dat flash si nici nu aveai de unde sa stii ca e acolo fara un wall.
 5. Am martor pe @Jasemin daca se ia in considerare..
 6. Am fost sigurul admin pe sv ora 10-11, cu foarte multi codati, toti dadeau u@ si nu am mai facut demo, avea wall. Stiti foate bine ca pana acum nu am dat ban degeaba nimanui, si nu fac abuz. Da am gresit ca nu am facut demo, dar sv era invadat de codati.
 7. Nick: xRosuM Skype: xdozadevise Folosești Whatsapp pe telefon?: Nu Vârsta: 22 Experiența admin: nu Cuvantul cheie din regulament: [Weedox][CS.CSFREE.RO][Youtube] Ore jucate pe server: 73 Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Nu Alte precizări?
×
×
 • Create New...