Jump to content

Adaptăm cel mai jucat mod, adică cel classic!

Download Counter Strike 1.6

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2018)

Download

Community Reputation

2 Neutral

About ceaun

 • Birthday 11/26/1980
 1. ceaun

  Nu ma pot conecta

  Rezolvai,dar doar dupa resetarea routerului.Nu avea legatura cu CS-ul.Am mai pus doua variante si la fel pateam.Si doar cu serverul asta facea figuri! Multumesc oricum de ajutor!Va salut...!
 2. ceaun

  Nu ma pot conecta

  Ca sa fac o gluma....Vorbeste romaneste! Acum sincer vorbind,sunt cam paralel cu prescurtarile si comenzile! Intru seara,cand vin de la munca ,ca sa ma relaxez. Nu stiu ce e KP-ul, nick-ul este "ceaun",steam nu am,iar ban nu cred sa fi luat ca nu am de ce...Aseara am iesit de pe server si m-am culcat,iar azi la 5 cand am ajuns acasa si am incercat sa intru,nu mai mergea. O sa reinstalez si CS-ul,dar cum am spus,pe orice alt server merge,doar la voi nu.Ori eu aici m-am invatat acum sa joc,mai ales ca il si tineti "curat",fara codati. Multumesc oricum.
 3. ceaun

  Nu ma pot conecta

  Imi zice: "establishing network conection to server" si apoi imi da "server is not responding".Dar pe alte servere ma pot conecta fara probleme. Daca incerc sa fac print screen imi apare tot negru,.....nu reusesc.
 4. ceaun

  Nu ma pot conecta

  Va salut...De vreo 2 ore tot incerc sa ma conectez dar fara succes.Vad jucatorii si serverul,dar cand ii dau concetare nu incarca deloc. E vreo problema la server?
×