Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

ceaun

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • CSFCoins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

About ceaun

 • Birthday 26.11.1980
 1. Rezolvai,dar doar dupa resetarea routerului.Nu avea legatura cu CS-ul.Am mai pus doua variante si la fel pateam.Si doar cu serverul asta facea figuri! Multumesc oricum de ajutor!Va salut...!
 2. Ca sa fac o gluma....Vorbeste romaneste! Acum sincer vorbind,sunt cam paralel cu prescurtarile si comenzile! Intru seara,cand vin de la munca ,ca sa ma relaxez. Nu stiu ce e KP-ul, nick-ul este "ceaun",steam nu am,iar ban nu cred sa fi luat ca nu am de ce...Aseara am iesit de pe server si m-am culcat,iar azi la 5 cand am ajuns acasa si am incercat sa intru,nu mai mergea. O sa reinstalez si CS-ul,dar cum am spus,pe orice alt server merge,doar la voi nu.Ori eu aici m-am invatat acum sa joc,mai ales ca il si tineti "curat",fara codati. Multumesc oricum.
 3. Imi zice: "establishing network conection to server" si apoi imi da "server is not responding".Dar pe alte servere ma pot conecta fara probleme. Daca incerc sa fac print screen imi apare tot negru,.....nu reusesc.
 4. Va salut...De vreo 2 ore tot incerc sa ma conectez dar fara succes.Vad jucatorii si serverul,dar cand ii dau concetare nu incarca deloc. E vreo problema la server?