Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

ceaun

Veteran

Community Reputation

13 Good

1 Follower

About ceaun

 • Birthday 26.11.1980

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

235 profile views
 1. Nick: ceaun Ore: 150 Poti dona paypal? No Poti dona SMS? Yes Like la pagina noastră de Facebook? Yes
 2. Pentru mine e inchis cazul.Doar ca pe viitor ar fi de evitat... Si ca o sugestie,am vazut pe alte servere,mai demult,o optiune super....Adica echipa care pierdea primea automat slay.In felul asta nu mai e nimeni tentat sa stea la panda toata runda (poate doar fragarii). In rest multumesc pentru ajutor si toate cele bune! p.s: cand ma vedeti pe server,atentie la colturi si dupa cutii!
 3. Am vazut cine a ramas afk in baza si fiind la usa de jos dinspre x 2 cand am vazut ca sunt impuscati aia afk era clar ca e un ct in spatele meu,asa ca m-am dus inapoi spre baza.NU ERAM IN BAZA cand tu i-ai impuscat pe aia!Si in momentul in care eu te-am impuscat pe tine si pe inca un ct care era cu tine mi-ai dat slay direct.Iar ca fapt divers runda a fost castigata de tero cu bmb fiind in joc,la unul din jucatorii ramasi! Asa ca de ce slay???Pentru ca te-am impuscat??? @DraculaCand stau la panda (si stau mai mereu!) si imi da un admin slay pentru ca nu m-am dus la bmb cand ea era in joc,asta e...nu cmentez!Dar cand iau slay asa ca s-a ofticat adminul....nu imi convine! @JngerMafiot chiar tu mi-ai dat slay acum cateva zile ca stateam cu awp-ul in baza.....Am vorbit,mi-ai explicat de ce,eu te-am injurat in gand si am trecut mai departe.Dar azi....
 4. Numele dvs: ceaun Numele adminului reclamat: arabu Motiv reclamatie: abuz de faptul ca are admin Azi la ora 21.00 jucam pe dust2 si fara nici un motiv adminul "arabu" imi da slay pentru ca l-am impuscat.Bomb era in joc,nu eram la panda sau in baza....asa ca nu vad motivul.Si nici nu a vrut sa raspunda pe chat de ce a dat slay. Joc de peste 2 ani pe server si cred ca am peste 200 ore jucate,dar cand vad ca dati admin la toti copii frustrati....e pacat de ce se alege de server!
 5. Rezolvai,dar doar dupa resetarea routerului.Nu avea legatura cu CS-ul.Am mai pus doua variante si la fel pateam.Si doar cu serverul asta facea figuri! Multumesc oricum de ajutor!Va salut...!
 6. Ca sa fac o gluma....Vorbeste romaneste! Acum sincer vorbind,sunt cam paralel cu prescurtarile si comenzile! Intru seara,cand vin de la munca ,ca sa ma relaxez. Nu stiu ce e KP-ul, nick-ul este "ceaun",steam nu am,iar ban nu cred sa fi luat ca nu am de ce...Aseara am iesit de pe server si m-am culcat,iar azi la 5 cand am ajuns acasa si am incercat sa intru,nu mai mergea. O sa reinstalez si CS-ul,dar cum am spus,pe orice alt server merge,doar la voi nu.Ori eu aici m-am invatat acum sa joc,mai ales ca il si tineti "curat",fara codati. Multumesc oricum.
 7. Imi zice: "establishing network conection to server" si apoi imi da "server is not responding".Dar pe alte servere ma pot conecta fara probleme. Daca incerc sa fac print screen imi apare tot negru,.....nu reusesc.
 8. Va salut...De vreo 2 ore tot incerc sa ma conectez dar fara succes.Vad jucatorii si serverul,dar cand ii dau concetare nu incarca deloc. E vreo problema la server?
×
×
 • Create New...