Jump to content

Adaptăm cel mai jucat mod, adică cel classic!

Download Counter Strike 1.6

Download Counter-Strike 1.6!
(last steam update 2018)

Download

Community Reputation

1 Neutral

About deluser_del@yahoo.com

 • Birthday 02/27/1986

Recent Profile Visitors

18 profile views
 1. deluser_del@yahoo.com

  [CSFREE]Unbanned- de3a

  Numele dvs: De3a Nume Admin: VAL3NTIN IP / Steam ID:92.81.238.129 motivul : wall dovada sa o prezinte cel care mi-a facut poze.. eu sunt curat.. ca si pana acum.. poze nu mi s-au facut.. deja o consider nesimtire.. in fiecare zi trebuie sa i se para unuia ca am ceva.. dc nu sunt lasat sa joc ?
 2. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  scuzele nu le accept.. dupa fapta si rasplata.. sa inteleg ca il asteptam pe valentin ca poate are el demo-uri..
 3. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  si-asteptam.. si asteptam.. si nimeni nu imi scoate banul.. nu vreau sa supar pe nimeni.. dar lucrurile merg incet si prost.. exact ca toate lucrurile din Romania.. !
 4. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  in continuare...astept sa mi se scoata banul sa pot intra la joaca..
 5. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  nu mi s-a scos banul inca..nu pot intra pe server..
 6. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  chiar te rog.. , nu am stat sa-mi bat capul atat.. doar ptr a fi banat inapoi.. sa posteze dovada... ca am gresit cu ceva.. ca am trisat.. sa-mi de-a ban pe viata daca am avut ceva.. dar si daca n-au dovada., ptr ca sunt convins ca nu au ce dovada sa prezinte atat timp cat eu nu am facut nimic.. ei singuri sa se ceara afara.. asa ca sa simta cum ei sa te iei de oameni prosteasca.. Acum astept sa se scoata banul sa pot juca.. cs.. Ms Argo..
 7. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  pai daca esti putin mai atent.. adminul care mi-a dat banul, din cauza caruia eu stau pe bara.. a spus ca nu are dovada ca o sa fie unban... dar in continuare ma acuza totusi de wall .. In acelasi mesaj specifica.. ca mai este un admin (valentin) care ar avea demo .. Sa se faca dreptate.. nu-mi doresc altceva.. daca eu am asteptat atatea ore.. si nici celalalt admin nu are nici o dovada.. si ar fi serverul meu.. ar primi ceva mai mult de-o mustrare.. chiar nu e corect.. ce se intampla..
 8. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  Salut..calm , calm.. dar trebuiesc 24 de ore ptr unban ? mai ales cand nu se face dovada ca sunt vinovat de ceva..
 9. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  Imi scoate si mie cineva banul azi ? sau trebuie sa astept o sapatamana.. ?
 10. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  nu aveti ce dovada sa faceti ca nu am nimic.. scoateti odata banul ala.. ca vreau sa ma joc frate..
 11. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  voi dezinstala cs diseara.. si am sa il instalez inca odata.. de aici de pe serv.. daca si dupa aia imi spuneti ca am cod.. va trimit la palazu sa-mi bag p wla in el de joc.. ca de azi dimineata nu am vrut decat sa ma joc cs.. si am stat mai mult incercand sa dau explicatii pe-un forum gol.. unde se intra cand se intra..
 12. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  am depus o cerere pentru admin.. nu-mi doresc decat dintr-un singur motiv.. sa nu mai fiu banat.. pentru ca i se pare unuia ca joc eu nu stiu cum.. daca te-ai uita in fiecare zi.. am zile cand joc mai bine.. zile cand dau restart la scor de 10 ori.. crede-ma ca daca aveam coduri.. nu stateam in plm aici sa ma milogesc sa joc.. ma duceam pe alt server linistit.. dar atat timp cat sunt nevinovat.. consider ca ceea ce am patit azi.. si nu 1 data ..ci de 2 ori.. este o mare nedreptate.. nu trag prin pereti.. nu dau numai head shoturi.. chiar nu pricep unde e de fapt problema..
 13. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  ca stau panda.. uneori, da.. ca nu dau def.. alteori.. poti sa ma acuzi.. nu as fi primul care joaca asa.. dar de la astea pana.. la coduri.. e drum lung..
 14. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  personal ma depasteste partea asta de wall la buton.. tu nu pricepi eu nu joc ca voi toata ziua cs.. au trecut anii mei.. acum 10 ani jucam 15 ore din 24 cstrike.. acum intru foarte rar.. am servici , familie.. tu crezi ca de coduri imi arde mie.. verificati ce plm se poate verifica.. dau orice informatie pot.. dar nu ma acuza ca joc cu coade.. ca nu am bagat nimic in viata mea.. !
 15. deluser_del@yahoo.com

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  deci prietene.. eu joc de 10 ori pe an counter strike.. credema ca nu am nimic.. ultima data din ce imi aduc aminte.. jucam cs de pe steam.. si pe nu mai stiu ce serv.. unul din admini a zis ca sunt codat.. la poze nu a iesit nimic si m-a pus sa instalez o aplicatie.. ceva cu w.. parca .. apoi mi-a zis sa instalez jocul de pe nust ce site.. ala a ramas.. nu s-a modificat nimic.. altceva.. daca dau rankstats din 900 de fraguri 200 sunt head-shot.. unde e problema ca nu inteleg.. ? Nu am bagat absolut nimic.. joc curat..
×