Jump to content

Daca aveti probleme cu contul dvs. va rugam sa folositi butonul "Contact Us" din partea de jos al forumu-lui. 

jim

Members

Community Reputation

4 Neutral

About jim

 • Birthday 27.02.1986

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. jim

  [CSFREE] Unbanned - aLekz

  [31/12/2018] - [11:35:41] xRosuM aLekz ( 82.79.187.43:27005 | STEAM_0:0:39278423 ) 0 sillent [31/12/2018] - [11:50:33] VAL3NTIN aLekz ( 86.125.27.109:27005 | STEAM_0:0:39278423 ) 0 wall
 2. Contra.. prea multe adminuri.. prea usor primite !..
 3. Nume Real: Dumitru Numele Actual de pe joc :de3a Numele Nou :jim E-mail:deluser_del@yahoo.com Vechime:vr-o 3-4 zile.. Motivul pentru care doriți această schimbare: prea mult intrebari daca sunt fata sau baiat.. prea multe intrebari dc nume de fata..!
 4. Numele dvs: De3a Nume Admin: VAL3NTIN IP / Steam ID:92.81.238.129 motivul : wall dovada sa o prezinte cel care mi-a facut poze.. eu sunt curat.. ca si pana acum.. poze nu mi s-au facut.. deja o consider nesimtire.. in fiecare zi trebuie sa i se para unuia ca am ceva.. dc nu sunt lasat sa joc ?
 5. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  scuzele nu le accept.. dupa fapta si rasplata.. sa inteleg ca il asteptam pe valentin ca poate are el demo-uri..
 6. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  si-asteptam.. si asteptam.. si nimeni nu imi scoate banul.. nu vreau sa supar pe nimeni.. dar lucrurile merg incet si prost.. exact ca toate lucrurile din Romania.. !
 7. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  in continuare...astept sa mi se scoata banul sa pot intra la joaca..
 8. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  nu mi s-a scos banul inca..nu pot intra pe server..
 9. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  chiar te rog.. , nu am stat sa-mi bat capul atat.. doar ptr a fi banat inapoi.. sa posteze dovada... ca am gresit cu ceva.. ca am trisat.. sa-mi de-a ban pe viata daca am avut ceva.. dar si daca n-au dovada., ptr ca sunt convins ca nu au ce dovada sa prezinte atat timp cat eu nu am facut nimic.. ei singuri sa se ceara afara.. asa ca sa simta cum ei sa te iei de oameni prosteasca.. Acum astept sa se scoata banul sa pot juca.. cs.. Ms Argo..
 10. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  pai daca esti putin mai atent.. adminul care mi-a dat banul, din cauza caruia eu stau pe bara.. a spus ca nu are dovada ca o sa fie unban... dar in continuare ma acuza totusi de wall .. In acelasi mesaj specifica.. ca mai este un admin (valentin) care ar avea demo .. Sa se faca dreptate.. nu-mi doresc altceva.. daca eu am asteptat atatea ore.. si nici celalalt admin nu are nici o dovada.. si ar fi serverul meu.. ar primi ceva mai mult de-o mustrare.. chiar nu e corect.. ce se intampla..
 11. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  Salut..calm , calm.. dar trebuiesc 24 de ore ptr unban ? mai ales cand nu se face dovada ca sunt vinovat de ceva..
 12. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  Imi scoate si mie cineva banul azi ? sau trebuie sa astept o sapatamana.. ?
 13. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  nu aveti ce dovada sa faceti ca nu am nimic.. scoateti odata banul ala.. ca vreau sa ma joc frate..
 14. jim

  Rezolvat -cerere unban - de3a

  voi dezinstala cs diseara.. si am sa il instalez inca odata.. de aici de pe serv.. daca si dupa aia imi spuneti ca am cod.. va trimit la palazu sa-mi bag p wla in el de joc.. ca de azi dimineata nu am vrut decat sa ma joc cs.. si am stat mai mult incercand sa dau explicatii pe-un forum gol.. unde se intra cand se intra..