Jump to content

AfGanistaNu

Veteran

Community Reputation

72 Excellent

2 Followers

About AfGanistaNu

 • Birthday 04.01.2000

Alte Informații

 • Gender
  Male

About Me

 • About me
  Bat si f*t ca masina de cusut!

Recent Profile Visitors

1.300 profile views
 1. Nick: AfGanistaNu Varsta (min 18): 21 Folosești Whatsapp pe telefon?: Da E-mail: adrian.boje@yahoo.com Experiența admin: 5 ani Cuvintele cheie din regulament: respect onoare loialitate@csfree Ore jucate pe server: 100 Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Nu Alte precizări? revenire
 2. N-am Am/N-am făcut sex cu rude îndepărtate?
 3. Problema e modul în care te ai exprimat, nu e mai presus ca tine daca are grad. Toti avem drepturi egale aici. Asteapta parerea colegilor ca nu rezolvi nimic cu insistențele. Am inteles problema ta , rămâne de văzut ce decid cei in masura. Asteptam si varianta adminului in cauza.
 4. Buna ziua , prietene nu stiu cat de vechi esti pe server dar nu se vorbeste asa. Dacă tot ai vrut sa te afirmi o puteai face fara cuvinte vulgare! O simplă reclamație era suficient, una corectă. Cu siguranta reclamația nu o sa fie luata in considerare pentru ca este vorba despre un gag si tu nu esti suficient de civilizat. Asteptam si parerea colegilor. O zi bună.
 5. Multumesc pentru intelegere , de asta am asteptat 3 zile ca sa fiu sigur ca nu am probleme. Data viitoare o sa salvez demourile pe un stick sau o sa le uploadez pe un site. Sunt de acord cu decizia luată de tine si imi cer scuze pentru greseala facuta.
 6. Buna , au trecut 4 zile de cand ai primit ban! I-am spus lui Jnger povestea cu tine acum vreo 2 zile. Ideea e ca ori ai avut wall ori ai facut monitor. Te duceai direct pe player. Si cand ti am dat ban am vazut ca erati 2 player conectati cu acelasi IP> tu si un player cu numele BooM! . Am avut niste probleme cu windowsul si a trebuit sa il schimb pentru ca nu imi mergea nici cs-ul calumea pe el. Am asteptat 3 zile si nu ai dat nici un semn. Dovada nu mai am cum sa o recuperez. Pot dovedii ca mi am schimbat windowsul cu un ss sau ceva. Nu mi se pare normal sa faci cererea dupa 4 zile! Necazul a cazut pe mine de data asta , in cazult in care nu ma credeti sunt de accord sa support consecintele. Multumesc , o zi buna. https://imgur.com/a/acSC3pg
 7. La mulți ani !

   

  descărcare.jpg

 8. Hai sa nu ne batem joc asa doar ca ne credem noi culturisti si mai stiu eu ce dar in realitate suntem scobitori. Eram pe server inainte cu cel puțin 20 minute , din cauza ca am avut suspend l-am anunțat pe u@ pe acest player pentru că după părerea mea a jucat cu wall. După mai multe insistente tu ai spus ca e curat si sa facem noi demo dupa care sa facem reclamație. Asta e motiv de comoditate si de fumuri pentru că ai destule , stiu asta cam toti de pe discord. Infine, a trecut si dupa 2-3 minute l-ai banat fara nici un fel de dovada pentru că nu ai avut timp sa faci una. Ce spui tu cu a luat head tot serverul nu este adevarat. Si nici de cum nu ai intrat atunci pe server pentru că erai spectator si cand am intrat eu inainte cu 20 minute si ai jucat cam 10 minute inainte sa i dai ban. Eu zic sa nu te mai dai asa mare cand ai un caracter atat de jegos. Stiu ca am suspend dar am fost martor la toata faza. Sa nu uitam ca pe mine ma tineai in slap pentru că te-am omorât. Asta a fost ce am avut eu de spus , acest om este un mincinos , o seara buna.
 9. Nu are demo , eram pe server cand a fost banat! eu l-am ajutat aseara sa faca cererea unban!
 10. Dracula poti sa i lasi si modelul daca tot vrem sa ajutam. Names Player: Names Admins: IP / Steam ID: Motivul: Dovada (demo, ss, etc):
 11. Why BANN :D wall :D:D realy , its sound 

 12. AfGanistaNu

  Unbanned MIFU

  A pus pozele esti foarte atent ✌
 13. AfGanistaNu

  Unbanned MIFU

  Lasă ip-ul lui salam , înger sau q4 si vei primi unban. De asta nu mi-ai raspuns ca a durat 30 secunde? Chiar te rog sa i pui sa
 14. AfGanistaNu

  Unbanned MIFU

  Tocmai ce am dat si acele explicații, nu stiu de unde si pana unde trebuie sa dau explicatii pentru ce am dat ban daca i-am facut poze si nu le-a dat pe server. Nu e o chestie logică de ce a primit ban? Pentru a le posta pe forum. Am mentionat si de ce i am facut poze. Motivul era ca e suspect de wall.
 15. AfGanistaNu

  Unbanned MIFU

  Îngere nu mai abuza de grad , ce dovada vrei sa iti dau daca i-am facut ss? I-am facut ss la cererea lui Valentin. Am asteptat mai bine de 5 minute dupa care l-am banat. VALENTIN a fost pe server si poate confirma asta. Domnule Mifu , eu zic sa nu ne batem joc unul de altul pentru că ți-am scris si pe say si pe say@ timp de 5 minute si nici macar nu te-ai deranjat sa răspunzi. Sunt obligat să aștept 5 minute dupa tine dupa care am tot dreptul sa te banez. Ai iesit curat in poze , vei primi unban. Link-ul nu l-ai dat pe nici un say, nici măcar nu ai avut bunul simt sa imi răspunzi. Si daca tot ai dat linkul pe say de ce ai facut cererea dupa 3 ore?
×
×
 • Create New...