Jump to content

Daca aveti probleme cu contul dvs. va rugam sa folositi butonul "Contact Us" din partea de jos al forumu-lui. 

Rlegend

ForumLider

Everything posted by Rlegend

 1. Rlegend

  Donatie Dracula

  Multumim
 2. Rlegend

  [CSFREE] Prezentare Rlegend

  Up:)
 3. Nick-ul tău: Rlegend Prenume: Romeo Vârsta: 19 Locaţia: Bolton Ocupaţie: student Jocul(rile) preferat(e): osm Hobby-urile tale: sex, filme, biliard Interese: business Descriere personala: Cine l-a creat pe creator? O frază de sfârşit: Nimănui nu-i pasă de tine, până nu ești frumos, bogat sau mort Poza (Optional):
 4. Salutare, Adminii si playerii, sunt rugati sa voteze serverul zilnic pe cele 2 site-uri de mai jos si like pagini de Facebook. Va multumim anticipat ! https://www.facebook.com/csfree.ro/ https://topg.org/cs-servers/in-487113http://www.csservers.ro/evidenta/cs.csfree.ro Model postare: Nick:Data/ora:Numar voturi:
 5. Rlegend

  Stiati ca?

  Stiai ca un sarut e mai puternic de cel puti 5 ori decat morfina?
 6. Rlegend

  Prezentare Cornel D. SeBY [ THE KING ]

  Welcome
 7. Rlegend

  [Design] Black List

  Nick : La casa de Papel Dovada : Motiv : nepurtare avatar minim 7 zileSanctiune : 2 luni fara nici un fel de lucrare
 8. Rlegend

  [Design] Black List

  Fiecare dintre noi lucreaza la un avatar/semnatura cateva minute sau cateva ore.Lucram aceste minute/ore cu placere pentru ca facem ceea ce ne place si in acelasi timp incercam sa va multumim pe voi, pe cei care faceti cererile. Nepurtand avatarul/semnatura macar 1 saptamana , e ca si cum ati face cererile la misto, facandu-ne sa ne pierdem timpul in care am fi putut rezolva alta cerere.Purtand avatarul/semnatura oferiti putin respect celui care a facut/o. Userii vor fi pedepsiti cu o perioada de 2 luni in blacklist (nu vor mai putea face nici o cerere de AVATAR/SEMNATURA in aceasta perioada) sau PERMANENT in cazuri extreme. ORICE USER CARE NU VA RESPECTA MUNCA CELOR DIN PROIECT VA FI POSTAT AICI DUPA URMATORUL MODEL : Nick : Dovada : Motiv : Sanctiune :
 9. Nepurtarea avatarului/semnaturii pe forum timp de 7 zile duce la introducerea respectivului user in BLACKLIST pe o perioadă de 2 luni sau PERMANENT în functie de caz.

 10. Rlegend

  [CSFREE] Fazan

  Cu toții știm acest joc clasic Sa incepe cu mine: IntotdeauNA
 11. Rlegend

  [Imagini] Regulament

  Salutare, In acest topic puteti posta imagini, fotografii, poze haioase s.a.m.d, respectand regulamentul urmator: In cadrul acestui topic se vor face posturile ulterioare, ci NU intr-un alt topic nou!! update facut de către Rlegend 08.03.2018
 12. Rlegend

  SEBA CKP 1.0

  Welcome
 13. @Argo Așteaptă păreri cât mai sincere.
 14. Rlegend

  [Rezolvat]- avatar wanted

  @jexunde e text-ul secundar?
 15. Rlegend

  Respins - Admin AiM+oN

  Contra lipsa cuvinte cheie
 16. Rlegend

  Acceptat - Admin [#0DST#] G0LD DUSTy D0NY

  Motiv pt contra? Pro de ce nu Am murit cu aia sa o ia de jos de la slot. Slot e slot admin e admin si jos inseamna sergent ..
 17. Rlegend

  Propunere

  Slot e slot. Adminul are si slot incorporat As zice 18 varsta minima, din nou sa se aduage verificare cnp si eu nu stiu care e testul ala Ore pt slot si admin sa creasca asa nu se va lua slot usor si lista nu va fi foarte lunga
 18. @blue white lion Așteaptă păreri cât mai sincere.
 19. Rlegend

  Respins - Slot - Mede

  Contra citeste regula
 20. Rlegend

  Acceptat - Slot - ClaudioRomania029

  Pro
 21. Rlegend

  Acceptat - SLOT - EL MAHICO

  Pro
 22. Rlegend

  [CSFREE] Acceptat - Slot - SuperShoTs-

  Pro