Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Ryzen

Members

Community Reputation

1 Neutral

About Ryzen

 • Birthday 10.08.1992

Recent Profile Visitors

98 profile views
 1. Ryzen

  Banned - Ryzen

  Demo de 3 secunde ?? intru in el si dupa 3 secunde se termina ce sa vad de aici ??
 2. Ryzen

  Banned - Ryzen

  Nu este problema mi-am schimbat niku deja si pt alte servere eu astept sa vad despre ce demo e vorba si sa se rezolve problema...
 3. Ryzen

  Banned - Ryzen

  Bai frate joc cu numele asta de 1 saptamana incoace pe serveru vostru am mai luat odata ban din greseala ca mai era unu pe server si i-am zis sa schimbe nicku, bun daca asa se procedeaza si trebuie sa schimb niku din cauza altora care intra cu, cod o sa fac si asta, daca o sa se rezolve problema....Si sunt persoane care m-au vazut mereu jucand si care pot sa confirme ca nu joc, cu cod, lucifer 13, rosky, xrossum cu ei m-am nimerit de cele mai multe ori pe server.
 4. Ryzen

  Banned - Ryzen

  Am zis legat de dovada ca nu am poze ca nu mi-a facut si nu pot face print la consola, la sfarsitul topicului am mentionat ca astept demo-ul . Stiu ca ai fost online, erau mai multi admini si imediat cum m-a banat am facut topicul pacat ca trebuie sa astept atat pana sa se aduca o dovada. Si astept o parere si din partea ta ca ai fost online ma gandesc ca ai aruncat o privire pe mine.
 5. Numele dvs: RyZeNNume Admin: Afghanistanu IP / Steam ID: 86.123.131.75 Motivul: Aim Dovada (demo, ss, etc): Nu mi-a facut poze m-a banat direct iar print la consola nu pot sa fac nu stiu de ce nu merge. Frate joc pe serveru asta de aproape 1 saptamana si nu a zis nimeni absolut nimic si vine acum acest admin si ma baneaza direct pe motiv de aim imediat dupa ce i-am dat cap ca parca ar fi ceva iesit din comun. Nu mai lungesc discutia ca nu are rost, astept demo-ul daca il ai !
 6. Buna seara, imi pare rau ca nu pot face print la consona, dar in momentul cand mi s-a deconectat am apucat doar sa trag o privire peste ce scrie apoi am dat cs in bara sa intru in folder sa vad pozele sa le pun pe forum si apoi sa intru inapoi in cs, dar am constatat ca nu este nici-o poza in folder si cand am dat sa intru inapoi in cs mi se blocase... ce am apucat sa vad inainte de a da in bara este numele adminului ( parca Alexandru ) si motivul. Numele dvs: RyZeNNume Admin: Alexandru IP / Steam ID:86.123.131.75 Motivul: wall Dovada (demo, ss, etc): Ce dovada ?? Nu am nici poze in cstrike nici demo mi-a dat ban direct ! Vreau eu sa vad de la el dovada faptului pentru care mi-a dat ban, wall ?? de ce pentru ca e o harta simpla de_inferno si mai trag prin pereti si nimer ? au fost aseara admini pe server care parca ziceai ca joaca cu wall la cum trageau prin pereti, cum ar fi Gold Pika parca pai tragea omu la nimereala cu awp prin pereti ziceai ca are wall...ne batem joc sau ce facem ? Vreau postare cu demo sau o explicatie din partea respectivului admin ! Multumesc