Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

Goldust

Banned

Goldust last won the day on January 22

Goldust had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

About Goldust

 • Birthday 05.01.2002

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. N-am Am/N-am dansat pe manele de m-am spart ?
 2. Numele dvs: GoldustNumele adminului reclamat: SLM^NMTMotiv reclamatie: Dacă deja ne tragem de șirete și toți ciobanii au grad e clară treaba ! Dovada: + injuraturi de morti si de familie,Severin,HoBBiTe,Chryss21 sunt martori ! L-am avertizat sa inceteze ca schimb foaia,degeaba ma uit ca are grad si sa nu banez,in chestii de genul va zic din start ca nu imi pasa de grad,banez data viitoare direct,nu 120,permanent si sa ii scoata banul Dumnezeu cu puterea lui !
 3. Noi dăm șanse la fiecare pentru a demonstra ceea ce știe,pentru cei care nu se pricep,se învață comunicand cu ceilalți admini cu mai multă experiență/ întreband ! De la mine ai un PRO,avand 1 an experiență cum ai menționat și varsta pe care o deții,am pretenția de a ști cu ce se ”papă” gradul ”SERGENT” !
 4. Nick: Goldust Data: 22/01/2019 Donatie(paypal/boost sms/credit): Paysafecard : Țin să menționez că încurajez și împing de la spate pe fiecare să doneze,chiar și 1 euro e bine-venit ! Dorim să facem pe server cu un joc cat mai plăcut,cu multe proiecte și evenimente,special pentru voi ! Nu ezitați,care doriți,1 euro,2 euro,cat aveți posibilitatea,sunt bine primiți și de folos serverului !
 5. La varsta care o ai am pretentia de a citii regulamentul ! Nu ai citit regulamentul ceea ce e un lucru esential pentru a fi admin pe serverul nostru ! Cerere respinsa ! T/C
 6. Am vorbit cu adminul HoBBiTe pe whatsapp : Citatul lui : ”Am spus sa zica ora pentru ca nu i-am dat eu ban” deci din asta reiese ca cu are dovada + la tine pe print arata clar ca el te-a banat ! Ai primit unban,adminul HoBBiTe va fi sanctionat de catre un fondator ! Topic inchis !
 7. Ai primit unban,posibil să te fi banat serverul că un admin cu siguranță nu deoarece am fost on pe server ! Ți-am dat ban pe nume,ip,steam,încearcă să intrii,în cazul în care nu merge ,da-mi pm și remediem problema ! Topic închis !
 8. Ai întrebat ”La ce oră ai fost banat” - din asta reiese că nici nu ști cand l-ai banat pe om ! Ai dovadă sau nu ca să știu,nu mai lungim timpul atat !
 9. Respect pentru varsta ce o deții,pune-te la punct cu ”manualul adminului(comenzi)” si cu ”Coduri si explicatii” + ”Realizarea DEmo-urilor” ! Învață următoarele lucruri : - ESP ON (ON/OFF ESP se face din sagetile UP/DOWN) - Nr. 2 Box is ON Restul optiunilor sa fie OFF! Box is ON inseamna: acei vectori verzi care indica numai ADVERSARII! 2) Demo pentru AIM - ESP OFF (ON/OFF ESP se face din sagetile UP/DOWN) Pentru a porni/opri esp apasati pe tasta "R" si faceti ce spune sus . - Optiunile se trec pe ON/OFF pe numarul ce corespunde cu tasta respectiva! EX: Optiunea Nr.2 sa fie ON apesi pe 2, sa fie OFF mai apesi o data pe 2! In cazul unui suspect de aim, avem nevoie ca imaginea sa ramana cat mai clara incat recoil-ul sa fie perfect vizibil! Sunt lucruri elementare care trebuie sa le stie orice admin! Citește și următorul lucru să ști la ce să te uiți cand faci un demo : https://www.csfree.ro/topic/2022-admin-school-coduri-și-explicații/ Dacă ai nelămuriri,cotacteaza-mă pe discord / pm ! Inca odata mult respect pentru varsta ce o detii,pentru sinceritate ca ai mentionat ca nu ai experienta ! Te asteptam cu o cerere cand te pui la punct cu aceste lucruri si cat de cat le stapanesti,nu avem cum sa dam un grad fara experienta ! Pune-te la punct cu aceste lucruri,contacteaza-ma dupa,si vei sustine un mic test de admin din ceea ce am mentionat mai sus cu mine dupa care iti voi spune daca esti pregatit sau nu si sa faci o noua cerere ! Din pacate de la mine ai Contra momentan !
 10. ------ blue white lion mă simt onorat !
 11. Învață următoarele lucruri : 1) Demo pentru wall: - ESP ON (ON/OFF ESP se face din sagetile UP/DOWN) - Nr. 2 Box is ON Restul optiunilor sa fie OFF! Box is ON inseamna: acei vectori verzi care indica numai ADVERSARII! 2) Demo pentru AIM - ESP OFF (ON/OFF ESP se face din sagetile UP/DOWN) Pentru a porni/opri esp apasati pe tasta "R" si faceti ce spune sus . - Optiunile se trec pe ON/OFF pe numarul ce corespunde cu tasta respectiva! EX: Optiunea Nr.2 sa fie ON apesi pe 2, sa fie OFF mai apesi o data pe 2! In cazul unui suspect de aim, avem nevoie ca imaginea sa ramana cat mai clara incat recoil-ul sa fie perfect vizibil! Sunt lucruri elementare care trebuie sa le stie orice admin! Citește și următorul lucru să ști la ce să te uiți cand faci un demo : https://www.csfree.ro/topic/2022-admin-school-coduri-și-explicații/ Dacă ai nelămuriri,cotacteaza-mă pe discord ! Topic închis !
 12. ------ blue white lion te aștept cu lama pregatita :)))