Jump to content

BATTLEZONE.png       Salut Guest !

Ești invitat sa te înscrii la turneul CSFREE! 1 vs 1

Jucători maximi pentru înscriere sunt 16 players!

*Câștigă premiile noastre mai mai multe detalii vizitează link-ul de mai jos, sau intra la secțiunea BattleZone.

https://www.csfree.ro/forum/359-tournament-1-vs-1/

 

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

HobbiteSuprem

Veteran

Community Reputation

56 Excellent

3 Followers

About HobbiteSuprem

 • Birthday 24.08.2002

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

648 profile views
 1. Nick: HoBBiTe Skype: Am discord Folosești Whatsapp pe telefon?: Yes Vârsta: 16 aproape 17 Experiența admin: 1 an Cuvintele cheie din regulament: [Aleg][cs][free] Ore jucate pe server: 12-13 zile Like la pagina noastra de Facebook? Yes Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări? Am decis sa ma intorc la Gladiatori mei.
 2. Te anunt diseara ,sa mi lasi numele de pe discord
 3. Un edit mic ca nu aveam acces cvar Gg baietii
 4. Meciul dintre killWithstile-GoodVibes trebuia sa aibe loc azi la ora 19:00 si din motive personale s-au retras din competitie Dovada:
 5. Salut @[Q4] si @Nick7.wav meciul va avea loc pe data de 29.04.2019 GoodVibes - KATIUSA 29/04/2019 Echipa GoodVibes poate jucam intre orele 15-19 ,va rugam sa va decideti la ce ora putem juca meciul si sa lasati un mesaj la acest topic Va multumim!!! O zi buna
 6. Nesimtit esti tu ca jignesti o fata ..cum am zis ai degeaba 28de anii
 7. 1.Deci tu mereu ti-ai cautat anturaje cu mine ,mereu cand intram pe sv si intrebam ceva poc tu incepeai sa ma jignesti si sa comentezi la mine ,cand dadeam vot si pica assault le spuneai colegilor mei admini sa nu ma mai lase sa dau vot,doar ca nu ti convine tie 2.Cand ti-am dat ban ,ti lam dat ca esti incompetent si ma saturasem de comportamentul tau prost.. 3.Parerea mea este ca blue are dreptate ,si ca toti moderatori fondatori isi fac bine treaba si tu nu ai respecat regulamentul. #GASESTE ALT SV SI RAMAI CU BAN SI RMV @[SPD]*EleMenT* te rog nu l mai baga pe supershot in problema asta.
×
×
 • Create New...