Jump to content

Marian

Members

Community Reputation

8 Neutral

3 Followers

About Marian

 • Birthday 12.07.1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Marian

  marian

  Oare te'ai intrebat de ce primesti atatea de la orice admin..poate ca dece esti un jucator bun nu? Bravo ma!! I-am dat slay pentru ca el statea la panda si dupa cutii o runda intreaga ..si in ultimele 30 de secunde se trezeste sa mearga dupa bomba ..ajuns aproape de x in loc sa puna bomba (mai avea 5 secunde, din tot timpul care la pierdut) el se indreapta spre afk sa ii omoare..atata tot!
 2. Salut @RE1EASE #wannaDIE? - Austria 29/04/2019 Echipa Austria poate juca in weekend de la ora 19:00 sau in cursul saptamanii de la ora 20:00 la 23:00. Astept disponibilitatea voastra , mersi !
 3. Buna sunt in cautare de un membru pentru battle
 4. Nume Club: Austria Nume Lider Club: Marian Nick-uri membri: Marian , LMA Disponibilitatea de joc: In cursul saptamanii (luni-vineri) ora 19-22 . . . Sambata , Duminica oricand
 5. PRO!! Baiat de treaba !!
 6. https://www19.zippyshare.com/v/DsBgW6Ca/file.html Edit blue white lion: nu mia folosi girlshare pe forum , ms zipyy sau alte site uri
 7. Cu ce te'am jignit ma? Ca ti'am zis "copil de doi bani"? Asta e adevarul
 8. Statea baza de nenumarate ori cu awp (si o runda intreaga) neavand bmb de pus
 9. Nick: Marian Skype: Folosești Whatsapp pe telefon?: Yes Vârsta: 24 Experiența admin: 1 an Cuvintele cheie din regulament: [/snow] [/hat] [/pass] Ore jucate pe server: 10 Like la pagina noastra de Facebook? Yes Poți dona paypal? No Poți dona SMS? No Alte precizări?