Jump to content

Daca aveti probleme cu contul dvs. va rugam sa folositi butonul "Contact Us" din partea de jos al forumu-lui. 

FCSB*DariuS

Members

Community Reputation

1 Neutral

About FCSB*DariuS

 • Birthday 02.12.1992

Personal Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

48 profile views
 1. FCSB*DariuS

  SEBA CKP 1.0

  Bienvenido Hermano
 2. FCSB*DariuS

  Rezolvat - mi-au pus un tag

  Man ce fumezi? vreau si eu
 3. FCSB*DariuS

  Acceptat - Admin [#0DST#] G0LD DUSTy D0NY

  Feronov tu nu ai cum sa joci ca ai BAN!!!!!!!
 4. FCSB*DariuS

  [CSFREE] Rezolvat - Reclamatie Marian

  Te rog sa te uiti la pozele atasate pe Imgur inca odata. Sunt 3 la numar, cu 2 jigniri si o amenintare de ban.
 5. FCSB*DariuS

  Propunere

  Nick: FCSB*DariuSPropunerea/sugestia: Propun modificarea timpului de acordare de ADMIN si consider ca toti ar trebui sa treaca intai prin SLOT. Ar fii ideal sa poti aplica pentru ADMIN dupa ce ai 50 de ORE jucate pe server, asta insemnand ca esti ACTIV si chiar te INTERESESEAZA sa dobandesti functia de admin. Testele de ADMIN sunt foarte facile si consider ca ar trebui luate mult mai in serios, intrucat in ultimul timp au aparut foarte multi admini si sincer, de 2 saptamani de cand joc aici, pot sa ii numar pe degetele de la ambele maini cati am vazut on-line. Este clar ca va doriti o comunitate mare, dar in cazul de fata LISTA STAFF este mult prea mare si nu coincide deloc cu realitatea de pe server, la o asemenea lista ar trebui sa fie permanent ziua 32 de jucatori, fara boost. Cum crezi ca va ajuta: Calitativ, numar jucatori constant
 6. FCSB*DariuS

  [CSFREE] Rezolvat - Reclamatie Marian

  Toti stiu ca nu joc AWP pe server si nu campez, te rog lasa frustrarile tale si nu incerca sa strici voia buna de pe server cu jigniri si mintind pe forum. Eram 1 versus 7 ramas si mai era 1 minut si 10 secunde din mapa ( ala nu e motiv de slay) si care a fost motivul pentru care ma jignesti asa si ma ameninti ca imi dai si BAN???
 7. Numele dvs: FCSB*DariuSNumele adminului reclamat: MarianMotiv reclamatie: INJURII. Eram in echipa la Terro pe Dust 2 si am luat si eu AWP ( cei care ma stiu, stiu ca joc foarte rar AWP si nu stau sa campez). Mai era putin peste 1 Minut din harta si eram singurul ramas in viata de la terro vs 7 CT, Marian imi da slay fara motiv,chiar m-am pus in miscare cand am vazut ca sunt singurul ramas ( Marian, pe care il stim toti ca sta doar si campeaza) Dovada: 1. https://imgur.com/a/YRDbYBg 2. https://imgur.com/a/EJc3z4o 3. https://imgur.com/a/SGrw6Jn Salutari tuturor, Darius
 8. FCSB*DariuS

  Nefondat - Reclamatie florin

  O reclamatie fara dovada nu poate fi luata in considerare..Daca inca poti face print la consola, editeaza si adauga un screenshoot, altfel nu poate fi luata in considerare reclamatia.
 9. Ai si un link la sistemul recomandat? Unitatea completa?
 10. FCSB*DariuS

  Acceptat - Admin [#0DST#] G0LD DUSTy D0NY

  Contra, consider ca adminele se dau mult prea usor. 18 + ar fi un criteriu de selectare foarte bun :)
 11. FCSB*DariuS

  Rezolvat- Reclamație nefondata FCSB*Darius

  Si care e motivul reclamatiei? Ce vrei sa imi faca oamenii, sa imi dea ban pt o gluma? Mi-ar fi rusine sa fac asa reclamatie fara motiv,doar ca sa ma bag in seama.
 12. FCSB*DariuS

  Rezolvat- Reclamație nefondata FCSB*Darius

  Feronov, nici unul din noi nu a jignit. Tu ai facut-o pe Tanya copil tembel , pe mine terminat si cu hobbite nu ti-ai permis... Apropo vezi ca eu nu am admin:) Totusi este si amx_feronov pe sv?:))))
 13. FCSB*DariuS

  reclamatie slm^ntm

  In primul rand el i-a dat gag cu un motiv anume, in al doilea rand ce ati vorbit pe u@ apare doar adminilor, nu iti apare tie ca fiind player. ( scriu in numele lui SLM intrucat si-a uitat parola de la contul de pe forum ). In al treilea rand motivul pentru care ai facut reclamatie care este? Ca ai luat tu gag sau ca a dat playerului respectiv gag ca a vorbit aiurea?
 14. FCSB*DariuS

  [CSFREE] Umiliri admini

  @errayN 2 x in 3 minute https://imgur.com/a/8fq30sX https://imgur.com/a/a5JaUCm
 15. FCSB*DariuS

  Acceptat - FCSB*DariuS

  Nick: FCSB*DariuS Ce tip de acces deții pe server? SLOT Ai deja tag personalizat activ? Nu Tag-ul dorit: NR1