Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

FeNNix

Moderators

FeNNix last won the day on October 21 2018

FeNNix had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

5 Followers

About FeNNix

 • Birthday 11.06.1996

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu estei introdusa mapa, acum am incercat sa dau la vote insa apare ca mapa invalida ! " amx_votemap de_alexandra Given map is not valid" P.S Sunt si eu PRO pentru adaugarea acestei harti !
 2. Votat, felicitari si mult succes !
 3. Ai fost banat pe motiv de wallhack (la buton)! Se vede clar cum stii pozitia fiecarui adversar si aici nu este nici vorba de sunet ! Am stat si am urmarit cu mare atentie fiecare miscare, iar wall-ul tau la buton se vede clar, astept si deciziile colegilor mei . Demo : Cu stima, FeNNix! sorin1.dem
 4. Nu inseamna neaparat ca ai wall de la acel fisier se poate sa ai un script sau ceva de genul ce il detecteaza ca si un “cod” . Nu am putut vizualiza demoul fiind la job de aceea nu vreau sa ma pronunt in privinta cu tine. Verifica cfg-ul pentru a detecta scripturile cu probleme daca este vorba de un script de genul!
 5. Eu sa sufar ca ma omorai in fiecare runda!? In primul rand nu mai visa ca nu are rost o runda doua daca m ai omorat dar asta nu conteaza cat despre comportamentul meu subaltern iar visezi si minti ceea ce nu mi place deloc ! Din Contra tu ai fost care ai inceput totul si cum am mentionat si in reply ul anterior ti am aratat ca sunt un “NIMENI” drept urmare ai fost bánat pentru jignirile aduse la adresa mea ! Te sfatuiesc sa te trezesti si invata ce inseamna un comportament adecvat ! Nu a fost ablosut deloc un raspuns in gluma , nu o da la intors ( ma faci sa rad) daca era in gluma nu se ajungea aici ! Cu acest reply am incheiat tot ca degeaba ma chinui sa ti explic unele chestii de bune maniere ca habar nu ai ce rost au aceste cuvinte ! Voi astepta ca colegii mei sa verifice ce am mentionat adineauri si se vor adeverii spusele mele . Cu respecte , FeNNix !
 6. Multumesc mult de reclamatie,apreciez ! In primul rand tu ai aratat respect 0 ,si eu la fel, atat ! Tu ai inceput cu jignirile la adresa mea o sa rog fondatorii @Weedox @Argo ca sa verifice Log-ul de la ora 23:20-23:30(10.07.2019) si o sa vedeti despre ce este vorba ! Ti-am aratat ca sunt un "NIMENI" dupa spusele tale . In dovezile care le-ai postat nu ai pus toata conversatia dar Logurile vor arata tot adevarul . Ai inceput cu arfe si cu talente la adresea mea pe care eu nu le inghit chiar daca activitatea mea este scazuta in ultima vreme , totusi nu permit un asemenea comportament la adresa nici unui coleg de al meu , nu doar la adresa mea ! Jucatorii buni exista ,dar nu te numeri printre ei ,tu doar crezi ca esti dar infine nu intru in asemenea discutii ca nu are rost . De la prim moment ai inceput cu smechereala de samanta din fata blocului care o detest atunci cand eu am fost politicos si respectuos cu tine . Banul a fost acordat pe o perioada de 120 de minute iar din punct de vedere al regulamentului banul a fost acordat conform procedurii impuse .
 7. Contra ! Este a 3-a cerere pe astazi , doua fiind respinse !
×
×
 • Create New...