Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 89.40.105.190:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

FeNNix

Moderators

FeNNix last won the day on October 21 2018

FeNNix had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

5 Followers

About FeNNix

 • Birthday 11.06.1996

Alte Informații

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Contra ! Este a 3-a cerere pe astazi , doua fiind respinse !
 2. Inca un punct negru ! Gura bate curul @Capshunica poate confirma vorbele urate adresate mie ,infine cat timp eu mai sunt aici unban nu vei mai vedea ! Iar acel zoom in inainte sa apare playerii ? Si ala e bulan dar infine ,nu ma cobor la mintea ta . P.S Eu nu lucru cu nimeni ,stai linisit eu sunt pe cont propiu n-am nevoie de ucenici pe langa mine,sper ca m am facut inteles !
 3. "Din nou si din nou" ! Iti prezint cele 3 demouri doua fiind mai scurte una mai lunga,insa wall-ul tau se vede pe bycastor unde urmaresti prin pereti si pre-fire-ul tau te da de gol ! https://www26.zippyshare.com/v/vjSrGeEP/file.html https://www26.zippyshare.com/v/V1WVtuKB/file.html Iar in urma injuraturilor aduse la adresa mea pe discord banul va ramane indiferent de decizia luata ! NU inteleg ce treaba are familia mea cu acest joc ,dar infine . Gura bate curul ! O seara frumoasa ! EDIT: De fapt sunt doar 2 nu stiu cum ...!
 4. Nu merita nici macar SLOT AICI! Sa suporte consecintele , un lucru miselesc !
 5. RESPINS ! Ai fost banat pe server pe motiv de aimhack ! Topic Closed !
 6. RESPINS ! Ai fost banat pe server pe motiv de aimhack ! Topic Closed !
 7. O alegere foarte buna ! Felicitari !
 8. Ai avut o cere cerere care a fost respinsa din motive de comportament ! Reparatii comportamentul si cand simti ca ai evoluat revin o cu o noua cerere ! Respins ! Topic Closed!
 9. Reclamatie pentru un gag? Eu cred ca nu este atat de mult timp sa nu vorbesti 3 minute ! @MeRlin ai ceva se spus in legatura cu asta !?