Jump to content

SuperShoTs-

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • CSFCoins

  26,682 [ Donate ]

Community Reputation

20 Excellent

About SuperShoTs-

 • Rank
  Gods
 • Birthday 23.07.1998

Recent Profile Visitors

75 profile views
 1. Deci, am întrat în ultimele 3 minute eram singurul admin On și toată lumea striga la mine sa dau vot, erau online cam 16 playeri numai la joc asa ca am dat la vote următoarele: de_westwood, de_inferno2se și de_kabul32, a ieșit la vote westwood și am schimbat mapa, după care a început distracția, sa înjure sa jignească sa ma facă incompetent și sa ma înjure de mama pe un ton de superioritate amenințând constant pe mine și pe Dracula ca a vorbit el cu blue și ca ne dă remove pentru ca atunci când juca el pe server noi nu știam ce e ala Cs, nu permit unui copil sa ma înjure de mama și cu asta am încheiat. https://m.imgur.com/a/pwZE2Dd Dacă foxxy asta nu va fii sancționat cer remove.
 2. Contra, like la pagina de Facebook.
 3. Contra, model incorect și cuvinte cheie lipsa.
 4. Happy birthday my friend ?

 5. Contra,fii mai atent la regulament.
 6. CONTRA, ieri ai făcut cerere de slot ai primit iar la nici 24 de ore faci cerere Admin. Părerea mea este sa mai aștepți puțin și să revii, acum sa vedem ce zic și colegii poate greșesc eu.
 7. Îți dau un PRO, pana atunci dăi like la pagina de Facebook.
 8. Nick: SuperShoTs- Skype: Nu am Folosești Whatsapp pe telefon?: Da Vârsta: 20 Experiența admin: Am revenit pe Counter-Strike după o pauză de 2-3 ani însă îmi mai amintesc comenzile. Cuvintele cheie din regulament: [/Pass pe server] , [Pentru] , [Admins Only] Ore jucate pe server: 50 de ore Like la pagina noastra de Facebook? Da Poți dona paypal? Nu Poți dona SMS? Nu Alte precizări? Deocamdată nu îmi permit sa bag bani în jocuri, însă pe viitor când voi avea mai mult posibilitatea am sa o fac, îmi place aceasta comunitate, am vrut să rămân la stagiul de slot însă eu mai joc deobicei dimineața și mai dai de codați.
 9. Nick: SuperShoTs- Ce timp de acces deții pe server? Slot Ai deja tag personalizat activ? Nu Tag-ul dorit: Gods