Jump to content

Connect on CS.CSFREE.RO !

SERVER: CS.CSFREE.RO  ->  NEW IP: 93.114.82.28:27015 ConnectNow and add to favorites Thank You.

decibelle

Veteran

decibelle last won the day on March 9 2019

decibelle had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About decibelle

 • Rank
  1G#foxyyy
 • Birthday 05.10.2000

Recent Profile Visitors

853 profile views
 1. Idem Dunhil Reclamatie inutila , puteai face un demo de la bun inceput si-acolo se vedea totul !
 2. indiferent de situatie limbajul neadecvat nu se acorda ! nici macar n-ai fost in stare sa faci o reclamatie corecta , sa pui un titlu corect , o poza , dar oricum nu avea rost aceasta reclamatie este facuta degeaba Contra reclamatie ! Meritai gag-ul !
 3. Ce treaba am eu in reclamatia asta ? :))) Te doare adevarul ca esti un copil codat ? Cumva e reclamatie asupra mea ? :))) nu ma inteleg si cand ti-am zis sa taci , ti-am zis-o in sensul bun deoarece prea mult dramatizezi ca vai ca am de toate ca nu stiu ce ca nu stiu cum Dar cand esti prea incult asta este , greu cu oameni ca voi :))) si esti un mic codat pustiule Cica am contribuit eu cu wow la banarea ta =))))))))) esti penibil pustiule eu am primit demo-ul de la w0w sa-mi dau cu parerea si din primele runde cand am vazut ce fel joci si n-ai treaba cu sunetul , imediat mi-am dat seama ca esti un mic codat prostut care nu stie macar nici sa-l ascunda ... te jucai pe fata cu el nebunule Asteptam si parerea fondatorilor despre demo-ul asupra ta si la toate reclamatiile asupra ta si acestei reclamatii din care prin minune am inceput si eu sa fac parte :))) macar da un edit wow & roskyyy & foxyyy =))) sa fim toti 3 daca tot m-ai mentionat
 4. La multi ani @v1SSSSSSSSSS

   

  Salutare. 

 5. Boss-ule si steam on sunt coduri :))) stai linistit Vorba unora de mai sus codul e cod , acorzi a 2-a sansa unuia care "face parte din staff" ( slot ) crezi ca-i iese din sange ? El e un bun exemplu pentru altii , eu as fi de acord cu o a 2-a sansa dar nu cred ca s-ar potoli Eu zic cand fondatorii/managerii sa va ganditi bine si sa luati o decizie , care credeti voi ca e mai buna sa-i acordati o a 2-a sansa sau sa ramana banat
 6. Primul demo abia de are 1 runda Si daca era sa fii de la bun inceput de cand s-a bagat mapa mereu fac wallbang acolo Valentine Al 2-lea demo 2 runde vreau si eu o explicatie la cele 2 demo-uri si sa-mi explici unde vezi fazele de wall Spui runda cutare demo cutare faza cutare si daca analizezi se aude cand cum trageam in player cum ii luam din viata cum am zis ai intrat 5 minute pe server m-ai vazut ca joc calumea si ce-ai zis sa-i dam ban lu' foxyyy ca are wall Ce inconstient mai sunt si eu , fac cerere de admin (doresc sa adminez pe server) si sa mai folosesc si coduri ? Daca vreti sa-mi faceti verificare sunt de acord nu refuz nici o verificare @VALENTiN1205 Te-astept cu drag si-apropo in legatura cu pozele ti-o explicat si blue Daca era le puneam de mult , dar am mai fost odata banat de Dracula un fost membru al staff-ului vostru si tot asa n-am avut pozele salvate am vazut ca-mi arata ca face poze dar nu mi se salveaza si n-am solutie pentru asa ceva daca pana nici lu' blue nu ii se salveaza si mai ales vorba aia amandoi suntem steam on asta e din cauza plugin-ului Si mai astept si alte pareri despre demo , bune , rele asa cum sunt ele chiar sunt curios sa vad si parerea altora ( experienta dobandita ) Multumesc Anticipat , eu nu mai comentez pana la parerile Fondatorilor/Managerilor/Ownerilor (staff-ului) si pana la luarea deciziei !
 7. in acest demo se pot vedea fazele de wall curat In prima runda cum se duce pe poarta mid si cand vede ca se apropie poc se retrage si da Flash din pacate a murit A 2-a runda la fel da 1 he pe player apoi 1 flash esuat al 2-lea il da pe el si iese direct pe el neasigurandu-se la negreala baza CT chiar A 3-a runda se poate observa cum nu ma intra la fel pe mid de data asta da flash la cutiile de langa geamul de la x2 se pot vedea foarte usor momentele wall-ului pe parcursul acestui demo ! Contra unban !
×
×
 • Create New...